414

Анонимен

преди 1 година

Аматьори, не се прави така уволнете си ПР-а, нищо не разбирате от политика управление и ПР, не трябва да казвате директно НЕ, никога смешници, единственото което трябва да направите е да обяснявате с валидни аргументи защо не подкрепяте, имаме решение да не подкрепяме не е аргумент, аргумента е защо сте го взели. Къде ви намериха толкова зле.

413

НПБ-я

преди 1 година

До Шарлатаните 509. Точно и вярно е това. ГЕРБ са по -малкото зло за България.Не го разбраха доста хора.

412

Анонимен

преди 1 година

Следващите избори да ги платят БСП ,защото отказват да има правителство България даже и да е от Борисов

411

Анонимен

преди 1 година

Подмяната тире промяната че се прегърнат отново с БСП и че подаряват нашето оръжие на Украйна ,тоя филм го знаем

410

Истукан

преди 1 година

И ГЕРБ няма да подкрепи кабинет на ПП. Да видим докога ще продължи тази игра с избори след избори.

409

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 517 От 2 месеца стратегията ви, на ГЕРБ, е да вмукнете клин между ПП и ДБ, за да ги размажете по- лесно поотделно. Изтърка се тая ваша опорка. Няма да ви се получи. Измислете нещо по- оригинално.

408

Анонимен

преди 1 година

Б.Борисов да се оттегля от политиката. Не вижда ли, че положението му става все по- зле? Не вижда ли, че от 3-4 год. една по една излизат наяве аферите му и корупционните модели? Б.Борисов повлича цяла Бг със себе си към дъното. Б.Борисов носи кризи след кризи.

407

Анонимен

преди 1 година

Дб си набиха жесток автогол с тази коалиция с дилетантите от ПП. И ГЕРБ естествено ще се възползва, за да ги унищожи. Колкото по-рано дб разтрогнат задругата с ПП, толкова по-голям е шансът да си запазят стария електорат. Защото за ПП гласуват същите фебили, които гласуват за ГЕРБ, итн и прочее мошеници.

406

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

Малко са му набивали канчето отвъд локвата оня ден...

405

Шарлатаните

преди 1 година

работят за Радев и Путин. Стана ли ви ясно?

404

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 522 По- скоро ГЕРБ умре. Затъването на ГЕРБ не го прехвърляйте върху ПП. Корумпираните ви хора се хванали за гушите, краят е неясен, а гербаджиите ревете всеки ден "ПП умре". Много ще ходи гуруто ви по разни посолства, да се кланя, да се моли да го пощадят. И ще обещава народни пари, за да се откупи. А Бг ще затъва ли, затъва заради него.

403

Зозо

преди 1 година

До Ай млъквай с тва, ве ... Станишев го избраха с 61 гласа колега. Щото не влезнаха в зала много хора и свалиха кворума. Май помниш като шимпанзе 3 мин. :))))))))))))))

402

Анонимен

преди 1 година

Чакаме Магнитски 3. Да видим кои други от ГЕРБ са в списъка.

401

Анонимен

преди 1 година

ПП умре. Дб има шанс да се запази в стария с формат - малка и компактна партия на градските прогресивни левичари. Евентуално ще вземат София на местните, но това дб може да го направи и без ПП.

400

Зозо

преди 1 година

Достатъчно е в залата да не влязат 9-10 депутати, тогава ГЕРБ, ДПС и ИТН с 116 гласа имат мнозинство. Ще го видим дали ще стане така.

399

Истукан

преди 1 година

Не се и учувам. От едни и същи се очаква едно и също. Вече за 5-ти пореден път си играт с народа.

398

542

преди 1 година

А кирте да реве и да вика Уу миля ти са бат бойко ндей *** би! Ша слушкам ша слушкам

397

Анонимен

преди 1 година

Много щее яко бат Бойко да запука с юмруци киро на сцената и докато го държи за яката, да посочи към публиата и да каже - Виждашмли ся, Кириле, как се кефят яростно хората, че та бахтея!

396

До 539

преди 1 година

Бойко е в дълбока деменция Забрави коя е Мата Хари,забрави личния си министър Горанов .И за къщата в Барселона забрави.Но най-много иска Магнитски да го забрави.

395

Анонимен

преди 1 година

Скоро на Буц ще му се случи нещо.САЩ забавя,но незабравя.На тях не им подари куче.