471

Анонимен

преди 1 година

Мъжкарска постъпка, браво за куража

470

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен к.401 Гешев се намира в последния етап преди махането му от поста гл.прокурор. Все още си въобразява, че като раполага с очернящи факти за много ръководни личности от изпълнителната и съдебната власт,кадри от МВР, политици, депутати,Прокуратурата, ще може да ги държи на сляпо подчинение. Забравя за кастата на олигарсите,които са реалните управляващи на държавата. Те няма да търпят гл.прокурор да ги арестува и държи в ареста по 1,5-2 години.Те ще му отмъстят, а не държавните служители

469

Най Пропадналата

преди 1 година

Държава със най пропадналото политическо общество!! Марш от Европа затваряй този цирк!!

468

123

преди 1 година

Ееееегати и смешника е тоя!!!

467

Анонимен

преди 1 година

Шапито България!

466

Public enemies

преди 1 година

Боко в момента е никой, а Гешев заема от най-високите постове в държавата.

465

Public enemies

преди 1 година

Гешев е всевластен докато не направят правителство, вместо да поствате простотии ходете гласувайте, няма да има правителство и след август, несменяем сега.

464

Циркажии

преди 1 година

Играл си да оише за да я скъса.Беше по лесно да каже БКП реши ,че оставам.

463

akudф

преди 1 година

след това фиаско АЗ мисля , че има уйдорма между гешев и ПП ДБ.....

462

Анонимен

преди 1 година

Той нарече политическата класа "мафия" - Принципно е прав, но от друга страна е главен прокурор от 3 и половина години. Чак сега ли разбра за мафията, щото политкласата не се е сменяла особено драстично. Работата на главпрока е именно да ги излови навреме.

461

ТВ

преди 1 година

Гешев - досега бе употребяван по предназанчение от мафията, но вече е един изгърмял бушон, за да си повиши Баце рейтинга, а наивниците да се вържат на целия театър.

460

Хитлероблагоев-дядо

преди 1 година

Абсолютния анонимник Делян Пеевски първо взривиха автомобила му и след това започнаха турските му ГЕРБ геройства................Престъпника Иван Гешев иска да прави самопризнания тип Циркаджийска клоунада............нищо ново за БКП на Туркие........Никола Гешев го следяли до Истанбул и от там се изплъзнал и после от харема на краля на Саудитска Арабия се родил Иван Гешев барабар с Бойко и червената пасмина БКП на ГЕРБ/Сдс

459

Главанак

преди 1 година

Защо ли смятам, че думите " мъжка дума" и " чест" не бива да ги споменавал Защо ли- защото в страната ни, съгласно Конституцията има разделение на влаестите! А сега какво излезе - започнаха да искачат, специални вот съдебната, както и от политическата власт интересни имена! Боже, пази България!

458

БГ

преди 1 година

каскета е избран за жертвено агне от дядо Байдън Извратенски и послушко Баце се втурва да изпълнява този план...

457

Къде са принципите

преди 1 година

Ако вършеше толкова работа в което заради която е убеден ,че не трябва да подаде оставка хората сами ще протестират да го върнат. Аз не мисля ,че има човек в тази страна който да е против нея.

456

Гешев

преди 1 година

удряй по герберите

455

Анонимен

преди 1 година

Дпс ме предаде. Човекът си го каза. Въпросът е, ти като главен прокурор, защо и по каква линия зависиш от дпс, и защо се чувстваш предаден? Какво са ти обещали и срещу какво. А това, че не подаваш оставка и я късаш демонстративно, значи че не си ок вече с главата. Ти си компрометиран и няма как да ти се има доверие за каквото и да е. Кажи си каквото трябва, но си ходи. Какво ще правиш отсега като пркурор. Нямаш никакво доверие, от никого.

454

Анонимен

преди 1 година

САМО ГЕШЕВ! АЗ СЪМ ЗА ГЕШЕВ! НИЕ СМЕ ЗА ГЕШЕВ ! БЪЛГАРИЯ Е ЗА ГЕШЕВ!ПОНЕЖЕ СЪМ ЗАВЪРШИЛА ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ и със сигурност разбирам повече от много от тези които не са учили тази специалност като близка до правота.!Всичко са ПОЛИТИЧЕСКИ ИГРИ. ИЗВЕДНЪЖ ВСИЧКИ СКОЧИХА С-У ГЕШЕВ ? КОГАТО СЕ ПОЯВИ ОНАЯ МАРИЯ ГАБРИЕЛ ДА МУ ПОИСКА ОСТАВКАТА ! И ПОНЕЖЕ ОЛИГАРСИТЕ ГИ НАЗНАЧАВАТ И МАХАТ. НО ПЪК Г-Н ГЕШЕВ Е ИСТИНСКИ.

453

Анонимен

преди 1 година

Гешев стана главен прокурор с протекцията на Борисов ,затова му викаше шефе....и изпълняваше всичко , което му нареждаше шефа включително и нахлуването в президенството.Интересно защо това не фигурира като главна вина за искането за неговата оставка!?

452

Един Българин

преди 1 година

Не ви ли прилича на плача на Борисов от двора му в Банкя по време на протестите до джипката? Същия ревльо - харесвайте ме, обичайте , аз съм вашият човек. Не бил пазил герб и дпс, а КОЙ тогава?! Жалка пионка.