77

Анонимен

преди 1 година

след войната москва ще се казва Зеленски град

76

Алекс

преди 1 година

Харков,Изюм,Херсон,Бахмут и т.н. до пълното освобождение на украинската земя от рускофашисткия окупатор.Успех на смелите украински воини.

75

Анонимен

преди 1 година

току що разпердушинили са няколко влака боеприпаси край луганск

74

Yohoho

преди 1 година

Заглавие Киев: Настъплението в Бахмут е първият успех. Отваряш статията и вътре - защитата на Бахмет продължава успешно :)))))))

73

бай Танас

преди 1 година

Е бре чебуРашки, що стана, че не вечеряхте?

72

блицкриг

преди 1 година

До Обяснявам----точно така ви искам - тихи и прибрани.

71

Анонимен

преди 1 година

До 72Русия може във всеки един момент да победи Украйна за по-малко от седмица//// Прав си, само където за руските стандарти един ден е една година, минимум."Захватим Украина за 2-3дня", казваха руските пропагандисти. Мина година, а руснаците,, захватили" едва 10% от територията на Украйна от преди войната.

70

ПутлерКапут

преди 1 година

АлкашитеМай ще бягат обратно към Попасна със смъкнати ***. Авантюрата Бахмут им коства 20 хиляди убити, 100 хиляди ранени и най-вероятно шансовете да постигнат някакви стратегически цели тази година. ТоваМалоумие на Шойгу и Герасимов дава шанс за настъплението на украинците.

69

Обяснявам

преди 1 година

Русия може във всеки един момент да победи Украйна за по-малко от седмица. Обаче това ще коства невинни жертви сред цивилното православно население на Украйна, което всъщност подкрепя Русия и е против фашистите, узурпирали властта. Затова Русия ще прекрати операцията си и ще се изтегли от всички окупирани територии, вкл. Крим и Донбас. Ще позволи на Украйна да влезе в НАТО и ще заплати исканите репарации за възстановяване. Защото Русия винаги стои на страната на мира и хуманизма!

68

Анонимен

преди 1 година

Разликата, между моя и твоя коментар е, че аз не използвам недоказуеми твърдения. Това колко хора е хвърлила Украйна никой не знае. Ще четеш след 20 години като се публикуват точно документи. Така че да строиш мнение на този въздух е просто жалка руска пропаганда.

67

Анонимен

преди 1 година

До 69 И за това ли срещу едни Вагнер се хвърли половината боеспособна украинска армия и тя изчезна някъде под тонове бетон.Ами като виждаш,че не става просто водиш преговори,а не безсмислени битки да си жертваш населението.

66

Анонимен

преди 1 година

Защитата на Бахмут си струва поради една причина. До който град стигне русия, от града не остава нищо. Благодарение на украинската армия, Славянск и Краматорск все още съществуват. Ей за това си струва да държат Бахмут. А и е пълен резил за руснаците, че след няколко дена Бахмут ще свали Вердюн от титлата за най-продължителна отделна битка в историята. Приказките "пазим цивилните" са само за хора с лоботомия. Руснаците десетки пъти бомбардираха с фосфорни бомби, пък пазели цивилните.

65

Анонимен

преди 1 година

До 66 Ти измисли нещо ,че от побеждаваме минаха такива като теб на бавно ни бият.

64

Анонимен

преди 1 година

Руснаците си стоят на гюзме, чакат натовците и ги отстрелват. За нищо друго не им трябва селцето.

63

До 62

преди 1 година

Малко по-сложно е. Скоро трябва да измислите нещо по-атрактивно и то така, че с вашите братя-червеноперки да си повярвате. Ще ти дам един интересен етюд за размишление. Ще казваш по форумите, че руснаците нито са победени, нито са се прегрупирали, а от хуманни съображения са напуснали украинска територия и защото товаришча Путин-а е филантроп, не иска ядрена война и е прекратил денацификацията веднъж и завинаги. Звучи много готино като оправдание, нали?

62

Анонимен

преди 1 година

За потвърждение на думите на гестаповеца е достатъчно да се направят едва няколко сравнение - ФРГ и ГДР. Северна Корея и Южна Корея. Като мине червеният вирус през една държава след това цял век е необходим за възстановяване. В Германия 30 години плащат милиарди данък солидарност с ГДР и пак ГДР въпреки милиардите не може да стигне ФРГ защото щетите по мозъците са безвъзвратни.

61

Не/четящ

преди 1 година

До Анонимен 55 /// Четенето на много книги не е признак на поумняване.

60

Анонимен

преди 1 година

И какво е останало от Бахмут, което да си струва защитата? Ината на Зеленски?

59

Агент на FBI

преди 1 година

До До извънземните ! /// Ами, ако стане обратното. Чувал ли си за Гуантанамо? Ще гледаш острова на Свабадата и ще се радваш на океански пейзажи и събуждания по 20 пъти на вечер, за разходки на чист въздух. Каква идиля, нали? Или си мислиш, че стоейки зад проксъ сървъри или разни Тор-ове или VPNs си се крил? Провери колко хакери от руски ориджин са напълнили панделите на САЩ. Само отвори страницата на ФБР, чети и пълней.

58

Гестаповец

преди 1 година

До Анонимен 57 ---- Още навремето другаря Ленин е казал: "Киното е прозорец към Света". Четенето - също. Я си спомни за атентата в църквата Св. Неделя, прочети и научи за какво са разстреляни АнтонИбановци, Вапцаря включително и ще ти просветне в червената кратунка. А нещо за Павлик Морозов да си чувал!? Как в името на партията тове цвъкало е предало баща си, като е анонсирало на червените съветски кхмери, че тате му крие манджа, за да има това кюрпе какво да яде. Баща му го застрелват. Толкоз.