51

Анонимен

преди 1 година

За този път без маркировка според закона за пътищата с разделителна по оста линия за посоките на движение и странични непрекъснати линии за очертание края на твърдата настилка на пътното платно в посоките на движение кой му го избра за да му предостави този брониран служебен автомобил от гаража предназначен и изписал пътен лист за предвижване до обект по този път как маршрут за Гл.прокурор за посещение,че още пустеещ път без маркировка за категория са го очаквали,изчакали и са заложили бомбата.

50

Шифър зап. льяйно

преди 1 година

С удара на 13.05.2023 г. по укроразполагата в град Хмелницки, са унищожени боеприпаси, системи за спътникова връзка, военни компютри, системи за шифроване на данни и други. Сумарно всичко възлиза на около 200-220 млн евро. Тази техника е била докарана от Дания, Германия, Италия и Япония. Айде честито! Ти плащаш западен робе, а парите ти горят.

49

Гещев

преди 1 година

а с психодиспансерите какво да правим ? Дали ще ни отговорят ?

48

Анонимен

преди 1 година

Еее, поне преди да сдаде поста да пусне видеозаписите от министерски съвет, пици с кристали бой и разврат ще е зрелищно.

47

Анонимен

преди 1 година

Ко става неудачници победихте ли вече Русия или още не сте се решили да излезете от миpизливaтa панелка

46

?!?

преди 1 година

Спирам да чета ПроСоТо! Други да си губят времето.

45

Анонимен

преди 1 година

Жалкия фигурант вече пътува към затвора, така че очаквайте още такива "неща"........

44

Анонимен

преди 1 година

Нищо чудно , атентата да е дело на самия Гешеф.Той е изоставен от своите.Почти е дам и знае , че никой не го подкрепя.И е посочен за премахване.Сам да е направил атентата си срещу себе си .Глупава и непредвидена операция .Покровителите му са се разгневили И вижда се ще го отстранят категорично На Мария Габриел и е заръчано да обяви становището на ГРАБ.Но и ДПС странно мислят като ГРАБ..

43

Анонимен

преди 1 година

Има вариант Гешеф да е предприел самостоятелна и несъгласувана акция по ,,мнимия атентат" срещу себе си.От ГРАБ да са се разгневили И да са му прочели присъдата.Вижда се нервността на Борисоф Изглежда да няма нищо общо с това.И без това на последък отношенията му с Доган не са добри.

42

Анонимен

преди 1 година

Ако наистина е атентат - не би ли следвало Гешев да отмени международните си ангажименти? Само Питам. Или доста удобно се случва този "инцидент" - така, че главния прокурор веднага след него да е извън страната и да отказва да отговаря на медиите дни наред...

41

ПроСоТо

преди 1 година

До До ПросТо То....ей,аз немам вина за това!..Не само аз а милиони българи "Лягат и стават" с Тиквата...Защото която и тв да пуснеш и опаа,цъфва въпросната Тиква и започва да бълва свирепи словосъчетания...Ако се беше оттеглил още след като хората започнаха да се палят в знак на протест с/у неговото БЕЗЧИНСТВАНЕ,не само аз,но и всички просто щяха да го останят на мира...Но неее,БОЛНИЯ ПСИХАР се е впил във властта катоКЪРЛЕЖ...Така че не ме обвинявай мен!

40

Анонимен

преди 1 година

Гербаджийските тро лове могат ли да отговорят дали Борисов ще пожертва Гешев? Или дали Гешев ще го изпревари с огласяване на някои разследвания и арести на Буци и герберски министри?

39

Сийка

преди 1 година

"Се опасявам" ,че що се опасявам ,бе?! По сценарии Гешев ши трябваше да е сценариста?

38

Анонимен

преди 1 година

След Гешев е нужна пълна чистка и в прокуратурата - като ги видяхме онзи ден и на жалкото им афиширане какви кифли - му(е)треси и мутри е направил Гешев (и Цацаров) прокурори!

37

Анонимен

преди 1 година

В нормалните страни прокуратурата говори пред съда, а в България гешеФтурата говори пред медиите! Нещо сбъркано има в това!

36

до 5

преди 1 година

До Реалисти как ше я оправи като народа не става за нищо !

35

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да е правил Каскета 10 дни в Ню Йорк - да е прехвърлял пари, да е лобирал за Пеевски, да е пял пред ФБР за Бойко и ОПГ-то му - тук той няма бъдеще, освен като портиер/охрана в София Тех Парк.Забавното е, че тези, които са решили да го махнат него, може би са решили същото и за шефа му Барба Га нь ос.

34

Анонимен

преди 1 година

Помните ли ,,атентата " срещу Доган.Дойде в момент когато Доган бе достатъчно разследван.И последва внезапното му отегляне като почистен председател.Може би сценарият е бил същият.Неуспешен атентат , и отегляне на Гешеф в опозиция на мнимата ,,мафия".Дестабилизация на институциите.И може би нещо по голямо...

33

?!?

преди 1 година

ПроСоТо хубаво разказва историята за Кронос, но историята си ома причини да се случи. А верният път не на разказвач

32

Теди

преди 1 година

ЗАЩО ОТ БНБ НЕ ПЕЧАТАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ И ДА ОСИГУРЯВАТ СРЕДСТВА НА ХОРАТА ДОКАТО СА ЖИВИ АЗ КАТО УМРА НИЩО НЯМА ДА МИ ТРЯБВА ДОКАТО СЪМ ЖИВА МИ ТРЯБВАТ КАТО УМРА И КУПЧИНИ ПАРИ ИМОТИ БИЖУТА КОЛИ ДРЕХИ ОБУВКИ ХРАНА ДА МИ НОСЯТ НА ГРОБА ВСЕ ТАЯ ЗА КАКВО СА МИ КАТО ВЕЧЕ ЩЕ СЪМ МЪРТВА ВИЕ НЕ МИСЛИТЕ ЗА ХОРАТА ДОКАТО СА ЖИВИ ДАА СЕ РАЖДАЛИ БЪЛГАРЧЕТА ДА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ОЦЕЛЯВАТ