48

Анонимен

преди 1 година

До Бизнесмен Я се гръмни някъде ве бизнесменчо :))) Най-бедната страна в ЕС имала нереалистично високи заплати.......хахахахаха :))) Това е виц нали :)

47

Анонимен

преди 1 година

Най бедната страна с най голямото социално неравенство,единствена с в ЕС прави услуга на своят олигархичен червен бизнес с тоя плосък данък,крайно време е да видим необлагаем минимум върху МРЗ и данъчни ставки които да започват от 15 и да стигат до 50 процента!

46

Бизнесмен

преди 1 година

Заплатите в България и сега са нереалистично високи (изключвам малките градове) така че не виждам как ще се увеличат с 30%.

45

Бай Танас

преди 1 година

На тоя кой му плаща заплатата :)

44

=

преди 1 година

Инфлацията е измислена точно за да намали спестяванията и заплатите, без да се намаляват видимо. И няма как заплатите автоматично да вървят с инфлацията,защото доходите на фирмите също изостават.Кауфланд и лидл може да са си вдигнали печалбите и с 100% но малките и средни фирми се чудят как да оцелеят

43

Анонимен

преди 1 година

В малките фирми често се седи извън работно време в офиса и това не се заплаща, а единствено това се компенсира с това да можеш, да отидеш следващия ден малко по-късно на работа.

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2Ако си ценен кадър има шанс да ти увеличат заплатата, ако поискаш, но ако не си има шанс ако са ядосани нещо да те уволнят.

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50Зависи от много фактори, но дори да се справяш в работата си, те не стига че те осигоравят на минимална заплата, а и ти хвърлят смешна заплата, дето не можеш дори гаджето или жена си да изведеш някаде :)))

40

Анонимен

преди 1 година

Най-лесно е да получиш увеличение при друг работодател понеже той ще иска да открадне добре работещ служител.

39

Истукан

преди 1 година

Никога не разчитайте на държава, работодатели и хора, за които работите да ви увеличат заплати. Няма да стане никога. Инвестирайте вместо да чакате да ви увеличат заплати. Получаваш 1000 лева заплата. Инвестирай по 100 лева на месец в акции на компании, които добиват нещо от земята. Може да се печели както от дивиденти, така и от покупко-продажба при спад и качване. Инвестирайте в земя, инвестирайте в злато и сребро. В нета също може да се вадят пари от реклама и надомна работа.

38

Анонимен

преди 1 година

Май е нещо като заплатите, уж получаваш нещо а всъщност нищо, така ли "синдикате", дори не знам дали съществуват такива, ама нали требва вие да си получавате заплатите на гърба на робите :)))

37

Златният Милиард

преди 1 година

9 Милиарда са Твърде Много БезПолезни Гърла за Хранене! КОВИД се Провали, но от Синагогата на Сатаната имат Нов План!!

36

Изкуствения Интелект

преди 1 година

Т.Е. Роботите - Не Се Уморяват, Не се Разболяват, Не трябва да Ядат - Ще Работят 100% БезПлатно! За какво на Милиардерите са им Хора?!

35

Анонимен

преди 1 година

Къде те отнесе да бърбориш за изкуствени интелекти бе ? С кво та биха по глъвътъ ?

34

Икономист

преди 1 година

Продължавам да си мисля, че заплатите се увеличават, а не скачат. Това със скоковете е за кенгурата и скачачите. Че дори и за скачачките. Ако не вярвата, питайте Стефка Костадинова с колко й е скочила заплатата, откакто вече не скача. Честита 2023 г. на синдикалните лидери.

33

Анонимен

преди 1 година

Ама те не получиха ли увеличение ве "синдикате", или си бърборите колкото да не заспите :)))

32

Клаус Шваб

преди 1 година

ви го Каза - Цял Живот ще трябва да Учите за са Оцелеете! Вече няма Кой за Кво Учил!!

31

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Работещите да си повишат квалификацията и да си намерят по-добре платена работа ;)

30

Анонимен

преди 1 година

Уволненията и съкращение в държавния сектор ще решат проблемите!

29

Ама Станете Вие Шеф

преди 1 година

и си гласувайте и 3000% увеличение - ако имате печалба, че да си го позволите!