42

Анонимен

преди 1 година

t . me/simeonoffkss/17387 Вече от официалната статистика, над 90% от ковид починалите се дължи на ваксинацията. Даже има и 2-ри тренд, за смъртни случаи до 5 месеца след ваксинация. Графиката е от стат.бюрото на британия.

41

Анонимен

преди 1 година

А сега тея зелени сертификати, за кво са ми? Аз изкарах Ковид поне 4 пъти, преди ваксината. И поне 2 след нея.

40

до 34

преди 1 година

Не, не ни "ядвате". Забавляваме се. С всяка дума си издавате "вярата". Въпрос на манталитет. Железен!

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 - Ми винаги има некви, дето се мъчат се хванат за квото им падне, че иначе ще излязат не толкова умни, колкото им се иска да са.

38

Анонимен

преди 1 година

ЕС се оказа пълна лъжа и измама. Лъжеха за климатичните промени, лъжеха за зелените енергии, лъжеха за "ваксините" срещу Ковид-19, сега лъжат за Русия. Какво правим в този измислен мошенически съюз.

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 - А 2020-а някак си не умряха толкова, макар че у беше първата и най-страшна вълна на Ковид. А и да не забравяме, колко народ се ВЪРАН от чужба и колко НЕ излезе в чужбина тогава.

36

Анонимен

преди 1 година

Парички е умалително към детето, щото е малко, нещо лошо има ли в това или се обидихте нещо :)))

35

до 24

преди 1 година

Ясно. И ти си от "ония". Сигурно всичко ти е ясно, включително моето здраве.

34

Анонимен

преди 1 година

До до 19 - Ооо! Простете ни, господин пефректен! Разбира се, че ако нещо не е по Ваше му, значи става въпрос за тежко психическо отклонние! Как може, да има някой, който живее против неписаните Ваши канони. Ще спазваме правилата, какво да пишем ТУК, че да не Ви ядваме!

33

Анонимен

преди 1 година

Е то ясно че "лекарите" ще "препоръчват" "ваксините " за грип! Все едно че имат някаква далавера от това... Пробвах ги преди години, невероятна измама. Но боцкайте и се радвайте че сте се "предпазили", пък като боледувате по 5 пъти на зима, се успокоявайте "какво щеше да бъде ако не се бях ваксинирал" слабомозъчни...

32

идиоти винаги ще има

преди 1 година

Ковидидиотитe се смениха сега с yкpoидиоти.

31

Анонимен

преди 1 година

Забравихме за "писанитече починали от Корона, щото болницата нямала пари и го правили за да я спасят".

30

до 19

преди 1 година

Ако говориш на 3-годишно дете, което си събира "парички" в "джобчето" за сладолед, няма нищо лошо. Иначе нормалните хора казват "пари", но не мислят че винаги става въпрос само за пари. Вдетиняването е някакво психическо отклонение. Инфантилизирането на "паричките" може да се тълкува обширно, но не му е мястото тук.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 - Холаднци? Че те останаха ли такива?

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24 - Е глуости! Има ваксини за грип и лекарите ги препоръчват! Не смесвай нещата!

27

Анонимен

преди 1 година

Между 2009-2019 всяка година в България умират по около 109 хиляди души на година. 2021 умират 149 хиляди души. Ръст от почти 37%. В държавите където населението бе ваксинирано, ръстът в смъртността е около 10%. Българите се превръщат в най-изпрос тялата нация на Света. Смятаме се за по-умни от датчани, израилтяни, холандци, британци. Те били глупави, че се ваксинирали, а ние сме най-умните и само ние хванахме "измамата". Затова сме на този хал.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 - И лошото е, че самото НАСЕЛЕНИЕ налагаше контрола над тези, които не искаха. Веднага виждаш, защот комунизма и нацизма толкова лесно са се "хванали" на хубавата почва.

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 - Това е една от мнгото теории. САмо дето се пита, защото не са умирали и искапнците?

24

Анонимен

преди 1 година

До до 14 не те знам какво си слагаш, но "ваксина" срещу грип не си слагаш. Слагаш си друга измама на фармамафия, която не само не помага срещу боледуване на грип, а дори отслабва имунната система и спомага по-често да боледуваш.

23

Анонимен

преди 1 година

Така наречената " пандемия" си беше чист експеримент срещу населението на Европа и света! Чрез тази пандемия,се пробва варианта,ще може ли населението да се държи под контрол и до колко ще е " послушно"?! Е оказа се,че Ще може да се държи и управлява и ,а в бъдеще уви!-:(((