187

Бачи Кико

преди 1 година

Спри да шибаш бачи Кико.Май пак е имало специална закуска.. ;-))

186

Анонимен

преди 1 година

Кики отново лъже, блъфире. Основната цел на ППДБ е да попречат да се реализира първия мандат и са готови на всичко, дори на лъжливи обещания, за да го постигнат, дори на това, да се изсулят в най-последния момент.

185

Анонимен

преди 1 година

До Ганди Къде видя ум в тая? Седи, хили се като рeпа и повтаря две-три заучени фрази като робот. Почти като Кирчо, ама по-зле. А и тя е сложена на това място точно с цел да привлече Киро. За това не се искат качества като ум. И ето вече си изпълнява предназначението.

184

Ганди

преди 1 година

Тоя герой изпусна Лена парапета,и сега точи лиги по Габриел,само че тая има ум в главата ,не е като оная задр ъстената

183

анонимен64264

преди 1 година

ей идиоте,само така мога да нарека един *** който сутринта по телевизията се опитваше да ни обясни как ще ставаме още по големи евроатлантици,как военните ни заводи произвеждат 122мм и 152мм снаряди които трябват на украйна,абе *** мазен ти не си виждал пушка бе ,имам една нисия зад грница,отслужил съм 2г. в армията,а има и хора които са дали 3г. ,военен от запаса съм,не разбрахте ли,че европа е пред трета световна война и вие ни водите натам,ей *** ,ти кокорчо,боко ,атанасов вън от тук

182

Бpex, ми cя?

преди 1 година

Лeнчeтo cиryp фъpra kъчoвe...

181

ПроСоТо

преди 1 година

бре,тоя Кирилчо!..Много впечатлителен са оказа...Види ли грозотия с фуста и веднага,както се изразява кептин Берторели,сърцето му почва да прави бум тити бум тити бум..Още не приключил с Ленините вълнения и вече са ориентира за нещо ново..Разтропано е момчето,нема две мнения..

180

Анонимен

преди 1 година

До 186 "Киро ментата и Асен скъсания чорап, не са на нивото на Мария Габриел. Факт." Да, на срещата изглеждаха по-интелигентни от нея, което си е трагично. Имало и по-просто нещо от просто Киро на този свят...

179

КирчУ :

преди 1 година

"Ще я подпра на парапета,охххх,котьооооУ!"

178

Анонимен

преди 1 година

182 Лена и Габриел са на двата полюса, просто неможе да се сравняват. Киро ментата и Асен скъсания чорап, не са на нивото на Мария Габриел. Факт.

177

Анонимен

преди 1 година

Кой е Кирил Петков, че да се впечатлява от комисарката Габриел? Един некадърник, провален политик и съпруг. Назначил в сваленото правителство на ПП, шуробаджанаци, роднини и любовници.

176

Хабиби

преди 1 година

Про100 Киро, на лена лесната прилича малко . Ти колко си долен, искаш да и пипаш парапета май?

175

Сандо

преди 1 година

Киерто такива на парапета ги подпира

174

Анонимен

преди 1 година

Впечатлен съм, смътно ми напомня лена, минус 15 сантиметра врат.

173

Lina

преди 1 година

Да обобщим - бяха на военен инструктаж и днес бочан не им е толкова невъзможен. Защото ги облъчили , че трябва повече помощ за укр. Да. Истанбулската чака. Взеха се. Нищо , че ще е самоубийствено за пластик фантастик ппдбл*

172

Анонимен

преди 1 година

Кирчо, ти само за портиер ставаш.

171

Анонимен

преди 1 година

Ако ПП се коалират с ГЕРБ, значи закривай!

170

Анонимен

преди 1 година

КОМУНИСТИТЕ ОГРАБИХА ДЪРЖАВАТА И СЕГА ПЛАЩАТ НА АРМИЯ ПИСАЧИ ДА ПРОПАГАНДИРАТ КАК ЭАПАДА ГИ Е ОГРАБИЛ. ТЕЭИ, КОИТО ИМ ВЯРВАТ (А ТЕ СА МНОГО) ИЛИ ИМ Е СЛАБА ПАМЕТТА, ИЛИ ИМАТ СЕРИОЭЕН ПРОБЛЕМ С МИСЛЕНЕТО

169

Анонимен

преди 1 година

Демек избирателите на ПП след тия думи на Киро (ако ги е казал наистина) вече ще постъпват като избирателите на ИТН когато се издрусаха върху метеното.

168

...

преди 1 година

Кире , и тази ли под ножа? Ха ха ха