7

Анонимен

преди 1 година

"Посегателството върху правото на собственост, частна, държавна или корпоративна, е абсолютно неприемливо." пояснил Песков. --- А защо не поясни какво правят в чуждата държава с танковете и как това е абсолютно приемливо? М?

6

Анонимен

преди 1 година

Гладна мечка хоро не играе.

5

Анонимен

преди 1 година

Е те нали самите решиха да не върщат самолетите, и заподното оборудване от заводите?! Сега пък искат по някаква причина на тях да им връщат нещо. А репарациите кой ще ги плаща? Да напомня, че по ленд-лиз договора от 2СВ, руснаците са върнали едва 4% от дължимото на САЩ.

4

Анонимен

преди 1 година

Западняците се върнаха към пиратството и грабенето, Иран, Куба, Венецуела, Сирия, Турция, Китай и други също са потърпевши от санкции не е само Русия..

3

Нов 9-ти септември

преди 1 година

Репресират богатите и децата им. Отнемат неприкосновената частна собственост. Национализират активи на врага империалист. Това е нов 9-ти септември 1944 година - както казва Мъдрецът от Банкя - Мутрейко Мотрисов.

2

Анонимен

преди 1 година

Авеее то е недупостимо да нападаш и чужди държави с цел анексиране на територии, ама на, има двиаци, правят го.

1

АнонимеН

преди 1 година

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО Е НАПЪЛНО ПРАВА В ТОЗИ СЛУЧАЙ! АКТИВИТЕ МОГАТ ДА СЕ ЗАМРАЗЯТ И ДА ЕС ВОДИ ДЕЛО И СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ДЕЛОТО МОГАТ ДА СЕ ДАДАТ НА УКРАЙНА ИЛИ ДА СЕ ВЪРНАТ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА! НО БЕЗ РЕШЕНИЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ТЕЗИ АКТИВИ ЗАПОРИРАНИ НЕМОЖЕ ДА СЕ ПИПАТ!