86

Един Българин

преди 1 година

До 90 Островите са малко, но те какво те греят? Рибата е по-малко разнообразна, но пък черноморския Калкан е велик в сравнение със средиземноморския. Нещо да се види отдолу има, дори срещам редовно харпунджии, но както казах това във Византия и у нас е малко в сравение с други морета с коралови рифове например. Нещо да кажеш за гората покрай морето? За фин пясък като прах? Къде ги има във Византия? Там има прах на Ситония по голите баири да дишаш на плажа с едрия пясък или чакъл, но щом те кефи

85

Анонимен

преди 1 година

То пък едно фрапе да си го пият като всичко останало тук..

84

Анонимен

преди 1 година

До Един Българин Нямаш никаква база за сравнение. Ти си едно жалко хотелиерче хвалещо развалената си стока.

83

Един Българин

преди 1 година

До 88 Щом те кефи - прав ти път. А щом има счупени стъкла в морето мисли си дали няма и пикня там. Нещо повече аз с круизен кораб съм изпообиколил източно средиземноморие явно много преди теб. Виждал съм на места счупени пластмасови тръби за "дълбоководно заустване" именно в гърция. Е няма да ти казвам на какво миришеше и какви кафяви неща плуваха, че до и направили пешеходен мост над нея по европроект :)). Факт е, че средиземно море е много по-отворено от Черно, но и много по-солено.

82

Анонимен

преди 1 година

До Един Българин Каква точно природа имаш? Острови ли? Риба ли? Нещо да се види отдолу за гмурци ли? пустинята е точно Черно море.

81

Един Българин

преди 1 година

До 87 Аз на Слънчев бряг и Елените не ходя вече 30г. У нас за разлика от Византия има и природа, докато пру гърлежите определено е пустинна природа и плаж камъняци (с много малки изключения). По тази и други причини е евтино. Сега юни отивам на ТБ там именно , защото в офиса са такива като теб, които се водят по чуждото мнение. Има и положителни неща в камъните - може да с гледат рибки с очила. Това разбира се го има и у нас, но най-готино е на Червено море. Определено имам база за сравнение :)

80

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 1 година

На първа линия има малки семейни хотелчета, които са без описаните от вас проблеми. Търсете ги. Не вярвайте на реклами или антиреклами всякакви.

79

Анонимен

преди 1 година

До Един Българин Семейни хотелчета? Излизаш на терасата на семейното хотелче и виждаш на 3 метра пред тебе друг турист излязал на терасата на неговото семейно хотелче. *** до ***. Айде няма нужда.

78

има начин един

преди 1 година

До Един Българин .. В малките семейни хотелчета получаваш отстъпка, като идваш постоянно като `стар клиент`.

77

Един Българин

преди 1 година

До с, това че ти и децата ти не можете да плувате и ви е страх от водата си е ваш проблем. Във Византия също има "Слънчаци", а по селата често кръчмите не стават и няма избор. Да отида на море без вълни няма смисъл за мен защото има басейни без вълни. Но си е въпрос на избор. У нас има много комплексчета с големи басейни ако толкова те е страх. А мъртво вълнение има на определени места САМО и много рядко. Ако слушаш спасителите значи не си плувец, а аматьор турист.

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 81 Щом те устройва - стой си в поомията от водорасли и медузи.

75

с

преди 1 година

До Един Българин В Гърция децата сами се оправят на плажа, не им трябва надзирател. Да си чул за удавен в Гърция? А на Черно море дните в които няма мъртво вълнение и водорасли се броят на пръстите на едната ръка. Не ми го хвали. Не става. Отиваш на море и не можеш да влезеш в морето.

74

Един Българин

преди 1 година

До има начин един Така е, аз стремително ги избягвам като ходя при дребни собственици или семейни хотелчета обикновено извън големите комплекси. Посочената от колегата по-долу реклама на Албена за мен не е вариант. Хубаво е горе долу, но да отидеш за ден. Да ме връзват вътре в затворен комплекс не се кефя, но е и въпрос на избор освен цената, която определено не е конкурентна.

73

Анонимен

преди 1 година

Устройва ме. бедняците да бягат в гърция. българското черноморие не е за тях. така броят на шумните, цапащи и невъзпитани нискобюджетни туристи ще намалее и ще мога да почивам спокойно.

72

Един Българин

преди 1 година

До с Вълните са проблем такъм , където има спасители. В това отношение Визнатийците са по-добре защото нямат спасители, но *** е че нямат и вълнение и не е интересно за децата. Супе от водорасли най-много съм брал обаче във Византия по северното крайбрежие до Халкидическия п-в. Въпрос на късмет е да уцелиш цъфтежа на водораслите и не е патент на Черно море.

71

морски

преди 1 година

Украинците дойдоха с мнооого пари. Скоро ще идвате на техни хотели, с подставени лица разбира се.

70

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Супер! Сега е наред новото правителство с конкретни действия : нулево ДДС, опрощаване на всички взети дългове ,безплатни гориво , целеви супсидии и безлихвени заеми за всички милионери и техните гости от държавната администрация и имотни барони от жълтите павета и турските тепета

69

Анонимен

преди 1 година

Миналата година разбрах защо на Слънчака всички пият от сутринта. Защото трябва да изпиеш поне 10литра бира на ол инклузива, че да те хване като за 1 от магазина.

68

има начин един

преди 1 година

Не идвайте при мутрите. Не цялото крайбрежие е тяхно.

67

Анонимен

преди 1 година

Преди дни минах през Слънчев бряг. Огромни комплекси, а пътят в северната част е като от някое село. Бедните не могат един булевард да направят.