59

До 66

преди 1 година

Опитите със златото са се провалили преди повече от 50 години. Това може да доведе само до икономическа стагнация на една държава и перманентна хипер инфлация. Не ставайте смешни с това злато. И със злато, и със сребро са пробвали още преди да се родиш. Това е все едно да спреш да храниш един човек и да му кажеш да разчита на тлъстинките, които има по тялото. Този човек просто ще залинее и после ще умре.

58

До 66

преди 1 година

Няма валути, обвързани с долара. Изключвам някои мижави африкански държави с икономика колкото България или по-малко, но с население колкото 5-10 Българии.

57

Подвеждащо заглавие

преди 1 година

САЩ няма да обявяват фалит! Четете по-осторожно друзя! Има спор между Републиканци и Демократи как да се процедира за напред.Става дума единствено за следващата надпревара във предизборната кампания която се задава.Всъщност за сега се предлагат две решения на ,,въпроса" без дори да са задействани ,,резервните" решения. Новина за простолюдието и русофилите е този писквил.

56

Генчо

преди 1 година

Да инвестират в България в имоти и няма да фалират

55

Анонимен

преди 1 година

А стига сте плашили,само тия дето са се нагушили с американски зелени хартийки ще пият една студена вода и те това е,след това повечето валути ще се вържат със златото вместо с долара и след една година никой няма да си спомня,че е имало долар...и така на печелившите честито ,а на останалите да пият по една студена вода..

54

До 60

преди 1 година

САЩ като държавна институция не може да печата долари. Може само Федералния резерв, който е по същество частен. САЩ взима на заем от тях основно и от самите американски граждани. Това съставлява 75% от целия дълг. Не са като ЕС или Русия, да печатат без никой да знае колко.

53

Пффф

преди 1 година

Не се ли уморихте всяка година да пускате една и съща статия? Всяка година е така. Няма страшно, после увеличават тавана на дълга и готово. Освен това на САЩ не им пука. Най-много дълг е закупил Китай и продължава да изкупува. Ако няма плащане, ще пострада на-вече Китай, защото няма да има плащания по дълга.

52

Георги

преди 1 година

Сега не е време за таван по дълга. Няколко трилиона в плюс ще окажат много добър натиск върху геополитическата обстановка. Американеца знае как се играе играта. Той я е измислил :)

51

Слава на Путин

преди 1 година

Путин ги направи всичките криви. Как е тръгнало за 2 години ще фалира всичките си врагове хахахаха

50

Анонимен

преди 1 година

До 55 "... и наградата "Дарвин" печели....!" - ЕС, който по един или друг начин ще плати 3 милиарда в отговор. Урсулата прояви амбицията да плаща още много години, а борел оправдава тези плащания по два пъти на ден. Тиквата си го каза, че европеидните про'с таци само мачкане заслужават!

49

Анонимен

преди 1 година

Тенденцията в дългосрочен план е дефицитите и дълговете им да се уваличават по-бързо. Кой ще ги връща тези планини от дълг?

48

Ужас

преди 1 година

През юни ли ще фалират? Малеееее

47

Зозо

преди 1 година

Друзя, а какво ще правим с рупиите, а? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

46

А ха

преди 1 година

Балонът се пука с гръм и воня! Там само алчност и безумия! Стрелби и наркотрагедии! Ужасс!

45

Анонимен

преди 1 година

Ако фалират го отнасят тези дето са изкупували дълговете им. На американците пак нищо няма да им се случи. Почти всичко там е частно. Какво ще им вземат кредиторите. Обявяват фалит и 1 $ дълг ще падне до цена 10 цента. Но като цяло е ясно,че всяка година ще си увеличават дълга. Дреме им,че никога няма да го върнат. Нали има балъци да им го изкупуват.

44

До Зозо

преди 1 година

Най големият защитник за джендъризма говори за третополови.)))) Смех))) С Емили ли се гушкате сега като я/го пуснаха с пръстчета у дупето?

43

Ларавел

преди 1 година

Всяка година едно и също. Накрая вдигат тавана на дълга и готово.

42

До зозо

преди 1 година

В САЩ има над 100 000 Неразкрити Убийства. Само 10% е разкриваемостта. По техни данни. Ти за такава свобода мечтаеш явно?!

41

Анонимен

преди 1 година

Сега кредитните агенции, ако правилно им намалят кредитния рейтинг, още утре ще им пратят ФБР.

40

Да

преди 1 година

От САЩ нищо хубаво не е идвало.Само беди ,кризи и войни.