73

Анонимен

преди 1 година

Пригожин бяга от Бахмут и нарича това "контраофанзива".

72

Анонимен

преди 1 година

Феновете на Антихриста Путин явно настина имат бели петна в паметта,след украинската контраофанзива миналия Септември.Херсон е Украйна,драги руски ботове!

71

Анонимен

преди 1 година

Е само руската дезинформация.щото няма други източници , които да казват,какво става в Украйна.

70

Анонимен

преди 1 година

Пичуе, няма смисъл да се мъчите. За въпросната офанзива от украиска страна разбираемо няма да постъпва никаква информация. Особено пък за бъдещи планове. От руска страна ще постъпва дезинформация, колко нещо са унищожили за да надъхват хората си. Така че всичко ще е спекулации. Информацията, реалната ще я получаваме със закъснение. Така се води война, на всички фронтове, дори и информационния. Останалото е хабене на клавиатури.

69

Анонимен

преди 1 година

Какъв българин си ти бе като те хванахме теб и други като теб ,че сте украински просяци.Дето интригантстват и не се притеснявай има със какво да ги посрещнем тия украинци .

68

Анонимен

преди 1 година

САМО НЕ МИ Е ЯСНО КЪДЕ ОТИДОХА 600те ТАНКА НА УКРИТЕ +200 ТАНКА ДОСТАВЕНИ ОТ ДЕКЕМВРИ ДО СЕГА. А РЕВЯЩИЯ ЗЕЛЕН ИЗСТЪРСАК ВСЕ НЯМАЛВСЕ ИСКА ОЩЕ. ПУТИН ОСВЕН МЕСОМЕЛАЧКАТА МАЙ ИМА И МЕТАЛУРГИЧЕН КОМБИНАТ ТА ПРЕТОПЯВА УКЪРСКИТЕ ТЕНЕКЕТА.

67

Териториален

преди 1 година

Ако тя дойде първо теб ще разкараме псе...

66

Анонимен

преди 1 година

А где Генерал Армагедон?Пашьол на фуй след бягството от Херсон!

65

Българин

преди 1 година

Дано Освободителната Украинска Армия намине и към нас,ме много руски фашисти са се навъдили из прекрасната ни България!

64

Анонимен

преди 1 година

Украйнците още не са започнали контраофанзивата, а руснаците напълниха ***.Вчера части на 72 бригада на РА, видяха един украйнски танк и побягна през глава назад. Всъщност 72 бргда вече не съществува, една част бе избита по-голямата побягна назад.

63

Предупреден си !

преди 1 година

До змияра под 61 номер:Писдець, запомни че най-голямата и богата страна в света няма да фалира никога !Погледни себе си змияр /който лежиш на гърба на майка си и баща си/, че както от м. юни се очаква да свършат парите в хазната, ще ядеш САМО хляб /украински/ с чубрица /българска/.

62

Анонимен

преди 1 година

А ГДЕ ЗАЛУЖНИЙ? - ПОШЬОЛ К БАНДЕРА.

61

Анонимен

преди 1 година

Офанзивата на Украйна е в посока Киев

60

Анонимен

преди 1 година

Пригожин се хвалеше, че сам, без руските редовни войски превзема Бахмут. Дедо го остави сам да обере лаврите и той почна да реве за помощ.

59

Анонимен

преди 1 година

28 А дрона където летя до Кремъл какво е бре другарю - двама-трима предатели внасят дрона на части в багажниците на 2-3 автомобила или маскиран по друг начин, сглобяват го тайно в стар гараж на село, товарят го в микробус и го пускат от някой парк или от някой селски път. Така може да снимат клип с атака срещу Кремъл и дори да убият известен командир, ако имат късмет но с 2-3 дрона пуснати от диверсанти не се печели война.

58

Хе хе

преди 1 година

Пригожин продължава да пуска кукички. И някои кълват.

57

ДО 59

преди 1 година

БЕ ТЯ ЦЯЛА РУСИЯ ФАЛИРА, ТИ ЕДНА БАНКА НА 38 МЯСТО ГЛЕДАШ....

56

Анонимен

преди 1 година

До АнонименДЕФИНИЦИЯТА ЗА НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ Е ЯСНА. НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ Е И ТОЗИ КОЙТО ПРЕДАВА ИНФОРМАЦИЯ НА РУСИЯ И ТОЗИ НА ЗАПАДА. ТАКА ЧЕ КАТО СИ ПОЛУЧАВАТЕ ШПИОНСКИТЕ ПАРИЧКИ ЕДИН ДЕН ЩЕ ХОДИТЕ В СЪДА.ЩО СЕ КАСАЕ ДО МЕН АЗ АПЕЛИРАМ ДА СПРЕ ПОГАЗВАНЕТО НА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И КОНСТИТУЦИЯТА НИ ОТ АНТИРУСКАТА ЦЕНЗУРОПРОПАГАНДА, КОЯТО ВИ ПРАВИ И ЗА СМЯХ ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ИЗЛАГАТЕ СЕ ПРОСТО, ХОРА КОТО МЕН КОИТО УВАЖАВАТ САЩ ПОЧВАМЕ ДА СЕ ГНУСИМ ОТ ТЯХ ЗАРАДИ ВАС И ИСТЕРИЯТА КОЯТО С

55

Анонимен

преди 1 година

Трета американска банка е фалирала преди 2 седмици

54

Иван Грозни

преди 1 година

Главното разузнавателно управление на Украйна раздаде 100 медала за диверсанти, извършили терористични атаки в Белгородска, Курска и Брянска области.Това е поредното доказателсво пред световната демократична общественост, че бандеровския режим в Киев е ... терористичен !