123

Анонимен

преди 1 година

кака ти габрил те бие по куха възходяща кариера , но е по стара ще я догониш долу каките калинки

122

Анонимен

преди 1 година

123 ПП,ДБ отново, само обвинения срещу Борисов и ГЕРБ, но без доказателства. Борисов е уважаван в ЕС че и в САЩ, политик. Тези дни проведе среща с висш представител на САЩ, получи поздравления за избора на Мария Габриел, за премиер, от доста премиери на европейски страни и лично от шефа на ЕНП, където Габриел е заместник председател. ПП,ДБ потъват, докато крещят срещу ГЕРБ и Борисов. Това е тяхната"програма".

121

Анонимен

преди 1 година

Защо всеки ден ни занимавате с мнението на тази лека жена.

120

Койчо

преди 1 година

Е то е ясно, че герберите са свикнали Боко да ги лъже и краде, друг не може. Сега тая жена като е живяла 10 години във Франция, хал хабер си няма, че тук не зависи от Министър председателя да отстрани Гешев. Но понеже е човек на ББ хората на герб вярват ама останалите не. Това е първата лъжа.

119

Анонимен

преди 1 година

И под тая тема верните на чекмеджето герберски матросовци се надпреварват да демонстрират междуушното си съдържание !Горките , в надеждата си за трохички от чекмеджето са готови на всякакви npocmomuu ! То Еднокнижника затова е сербез - "Аз съм *** и вие сте прости " ...

118

Анонимен

преди 1 година

Смятам, че трябва да се представят гледните точки на всички страни. А основно четем за Мата Хари на Киро, дайте малко гледната точка и на Мата Хари на Бойко

117

Анонимен

преди 1 година

До Млад Върбец Какво постигнах "На 50 години"както казваш? Ами то е-здраве,сплотено и щастливо семейство,спокойни сънища,живот без лъжи,без парапети,без кражби,без злоба,без завист,без задкулисие,без прелюбодейство...какво по-хубаво от тава да иска един човек!? Аз не съм нито Лена,нито Киро,нито Асен.....и подобните им.

116

Анонимен

преди 1 година

Явно, за ПП не Гешев бе проблемът, а да си сложат "свой човек", както се изпусна Киро просто. Сега се боят, че новият главен прокурор няма да бъде толкова толерантен към тях. За лъжата в декларацията, за гражданство на Киро просто, за изнесените от Лена квалифицирана информация към руския агент Атанас Чобанов, за корупционните сделки с газа, батериите и др.

115

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: "ГЕРБ БСП и ДПС ще се вземат..." - ___ - Нека! Амин! Не искаме повече тътрузене около Кирето и Асан! Искаме държавата да заработи!

114

Анонимен

преди 1 година

Лена, Киро про100 и Кокорчо, които трябваше да получат обвинение от главния прокурор, ще има да го търсят...Защото новият главен прокурор няма да бъде толкова толерантен към тях, като Гешев.

113

Анонимен

преди 1 година

Киро просто, Кокорчо скъсания чорап и Лена хиена, на парапета, станаха за нула време, "легенди" в българската политика. С много харт, анти имидж. Самонаправили си го.

112

Сър Уилямс

преди 1 година

Още едни избори и ПП и този "парапет" похотлив са дотам ... Много ги е яд, че ГЕРБ са си на мястото след дългогодишно управление ...

111

Анонимен

преди 1 година

122 Васил Божков черепа, който се крие от българските закони в Дубай, също е в списъка "Магнитски", но това не попречи да финансира юмручния преврат, който инсталира ПП във властта.

110

Анонимен

преди 1 година

Лена каквото и да каже, хората ще я свързват с парапета и "физика" Денков.

109

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ е Борисов. Която и партенка да сложат, зад нея ще надничат образа на Тлъстия похотлив крадец. Като Гешев от Огледалото.

108

До Млад Върбец

преди 1 година

Толкова много е постигнала, че песни се пеят за нея! А какво ще постигне то тук на сетне, един парапет знае ...

107

Анонимен

преди 1 година

Трябва да е Петкова

106

Анонимен

преди 1 година

Браво, Ленчеее, тия ГЕБР пак го играят хитреци

105

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Много ясно, че е ПР ход, то цялата жалка история е ПР ход и бат Боко сега потрива доволно ръже как уж е надхитрил всички, защото няма какво да се лъжем - и него го интересуват само местните избори!

104

БисерГъскатаБелене

преди 1 година

Ще те онодим...