49

БайАмед

преди 1 година

Какво може да се очаква от ШТРАФБАТ-а на ПриГъзин!?Тя "нормалната" руска армия е пълна с ненормалници,а вие очаквате нормални действия от ненормални хора-затворници.Мястото на престъпниците е в затворите,а не да им раздаваш пушки и те да носят правда из чуждите държави.

48

Анонимен

преди 1 година

Чета и сам не знам дали да плача или да се смея. Това са брътвежи на психичноболен човек, който сам не знае какво говори. В съчетание с нескопосаният превод, това е просто трагикомична "статия", която не зная как изобщо ви хрумна да публикувате. Направо в. "Шок и шоу" сте станали.

47

Анонимен

преди 1 година

Украйна победи, победата на Украйна над Русия е абсолютно сигурна, никой в цивилизования свят не се съмнява в това. Украйна спокойно без дори да се напъва подготвя успешното контранастъпление, докато Русия е рухнала и изтощена се гърчи неистово в агония на края на силите си, всички свободни западни медии ежедневно и ежечасно го потвърждават от надеждни източници и западни демократични експерти, но пpocтите български русофили не могат да го разберат това нещо.

46

Анонимен

преди 1 година

Като санкциите действат защо Русия пак влезе в топ икономиките?

45

Анонимен

преди 1 година

Украинските герои напредват в Бахмут, освобождават територии в града. Украинските войници напреднаха в посока Бахмут, като постепенно освобождавайки от окупираните територии, съобщава агенция УНИАН. Новината бе потвърдена от командир на поделение "Тера" Николай Волохов, с позивна "АБдула". По думите му поделението е заело позиции в 4:30 и вече има добри новини за украинците.

44

Анонимен

преди 1 година

украинските окупатори си отиват

43

да

преди 1 година

колко живописно и сърцераздирателно отразени.....измишльотини! браво!

42

хммм

преди 1 година

Отдавна не бях влизал в тая тоалетна, извинявам се уебсайт, но виждам че пропагандата продължава с пълна сила. Света е разделен на 2 сили-добрия запад и лошия изток.

41

Моралът е висок

преди 1 година

щом изтезават собствените си войници мислейки ги за шпиони. Сталин може да се гордее с наследниците си.

40

читалище заря

преди 1 година

значи, от вагнер за бойци, а блекуотър и чуждестранния легион са наемници такале? закривайте тва читалище че ви се смеят и кучетата вече

39

IQ 3.14

преди 1 година

До Притеснен кво плащаш па ти бе, льольо. нали всичко е писано в нап и е със свободен достъп.

38

Притеснен

преди 1 година

Хора, вие знаете всичко. Кажете, моля ви, къде е Залужний. Англичаните ли го убиха или американците? Жив ли е или е на някое спокойно място? Зеленски има ли пръст в тази работа. Притесненията са ми като инвеститор, защото част от данъците, които плащам отиват в Украйна. Имам право да знам в кого инвестирам

37

АнонимеН

преди 1 година

И ТОЯ НЕ Е ДОБРЕ МАЛКО СА ГО ФИСТВАЛИ! НАЧИ ОТ АЛЕКСЕЙ СЕ ПРЕКРЪЩАВА НА ЗАКУРЯЛ ТЕТКАГОЛАПУТОН АРЕ-ЯХНИМЕ И ПОСЛЕ ЩО ГО КЛАТИЛИ БИЛИ 2 ЧАСА, ТА СЕГА НЕМОЖЕ СПОКОЙНО ДА СИ СЕДНЕ НА ПУТЕНАРНИКА ОТ БОЛКА

36

Анонимен

преди 1 година

Журналистиката винаги е със победителите и никога с победените. Закон.

35

Добрите Новини

преди 1 година

Ръководителят на руската частна военна компания "Вагнер" Евгений Пригожин заяви днес, че фланговете на неговите сили са подложени на натиск в близост до украинския град Бахмут, което води до загуба на терен, който хората му са завзели на висока цена, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

34

Фалшимент Петров

преди 1 година

Такъ фейк нюз не съм и сънувал дори!

33

Анонимен

преди 1 година

Откъде му е хрумнало това Заруяр, което толкова прилича на украинското "Зброяр" (Оръжейник") - име на украинска оръжейна компания, производител на снайперски пушки... Росийски ***...

32

Сата НАТО

преди 1 година

Ах, какво удовлетворение е да прочетеш, че някакъв полуиддийод-путинофил е бил пребит от собствените си колеги! ROFL, , ***...

31

Заруяр Тетраграматон

преди 1 година

Обикалях из фронта сам, без да знам къде съм и кво правя... Пресякох железопътни линии, царевично поле... Видях войници, питах ги как стрелят, исках да им ползвам радиото... Имах значка от боец от Украинския доброволчески корпус на врата... "Помислиха ме" за шпионин... БРАТО. Ти си вероятно напосоки вербуван за шпионин - ако стане - но поради минимални умствени способности си се издънил в първите пет минути. Е, поне може да посмърдиш за пропагандичката сега.

30

Анонимен

преди 1 година

В България се случват всевъзможни инциденти, а на война пък това ще е ежедневно... Описаното в публикацията вероятно е блед нюанс от всички зверства на руснаците. Особено на командирите в руския башибозук.