65

Ванко Кондьов Първан

преди 15 години

http:// .vbox7.com/play:95f324ca

64

az

преди 15 години

Бе аз не вярвам да е от КОКО Е*Бача, ама ще се пукна от смех ако и нея е надупчил, защото той си пада само по чалга жриците, а колко още не*наебани от него има....ехееее...Давай смело, КОКО!!! Дупето им е широоооооооко!!! :)))

63

Чалга Димитрова

преди 15 години

Айде сега да не мога да чета каквото си искам. То само ***-чалга новини има. Второ умирам си да ви псувам. *** ***.

62

Димитрова

преди 15 години

Само не мога да разбера,след като повечето от хората,които са си изказали коментарите,по повод новината.......са против ЧАЛГАТА.Защо изобщо я четат,какво правят в тази категория??? Ами четете си само това което Ви харесва и си пишете коментарите само там.Или може би,всички си я харесвате тази музика,а се правите на голяяяямята ИнтИлИгенция,аааа?

61

Рекърдс

преди 15 години

Умрете анти-хора. мюзик ми е през дедовата гега.

60

ЦИГАНИ

преди 15 години

***

59

nona

преди 15 години

Абе, хора, защо толкова се вживявате и толкова обиди сипете само заради някаква информация, че поредната кръчмарска певица е бременна? Нямах време да прочета повечето коментари, но вашите "ме привлякоха" с острия тон, по - полека, не си заслужава да се нагрубявате / за възраст / и изтъквате / пари, фирми и т. н./ заради някаква чалга дебелана. Като публикуват нещо за чалгата, започвате да се карате чалга срещу другата музика, а от това няма смисъл, защото който е чалгар, такъв ще си остане и няма да бъде убеден в обратнато. От опит го зная, открай време споря с едни чалгаджии, но те си остават завинаги, което е жалко, но пък мене спря да ме интересува.

58

Ебящият Бик

преди 15 години

Значи не само си чалгарка, ами си и дърта, провиснала пачавретина. А аз съм мулти-милионер. Имам 5 фирми за внос-износ и отделно 15 магазина за хранителни стоки. Много е лесно да си богат без покритие в нета, нали шматко изгустирана. Фирмичка имала, кой те знае на кое училище чистиш кенефите. Тук в нета всеки може да си се представя за каквото си поиска, за мъж, жена, богат, културен, само че това нищо не значи, сещай се.

57

преди 15 години

ще роди косатка (нали тя е кит)

56

ллл

преди 15 години

сифилистичката пак ли се появи ..................!!!!!!!???????!?!?!

55

maia

преди 15 години

Ей ***, имам си фирма която ми изкарва добри доходи, не търси богати дрисльовци или такива като тебе изобщо, защото мога да ти бъда майка. Би ли ми обяснил къде защитавам Ивана и от къде разбра, че толкова много ги слушам и обичам. Що се отнася до селското по-голям селянин от тебе не знам дали има - ти си едно некултурно и невежо човече.! Преди да направиш изказване малко помисли.

54

преди 15 години

Май ти си една... Мри в кофата бе боклуко!

53

преди 15 години

Всички защитници на дебелогъзата чалгарка са все някакви селски дрисли с никове като: maia, eli, ира, edna vena...Само като им ги прочета и веднага получавам видение пред очите какво представляват. Млади, ***, облечени с дрешки от женския пазар на обща стойност 2,50, с прос.титутска осанка и дълбоко провинциален манталитет. Излишно е да уточнявам, че дебелогъзата *** и други подобни от гилдията на пеещите проститу.тки са им идолите. Та тия ми ти фенки са от тая порода селянчета, дето си мечтатят да хванат дебеловрат "баровец" със джип, но в процеса на търсенето, всеки които ги докопа им къса трътките...

52

maia

преди 15 години

За първи път чета на жена да се казва пикливецо.!!!!!!! Не те знам мъж ли си или жена но ти си просто едно дребно и нещастно нищожество, кой ти дава право да обиждаш некадърнико/а/ такъв/а/. Всеки си има мнение и аз ще ти кажа, че лично я познавам и твоите мисли, че уважението било над любовта си ги заври отзаде.

51

KOKO-КОЧА

преди 15 години

ВСЯКА ПЪРВА СЪБОТА НА АВГУСТ ПОЧИВАМ!ПРЕЗ ОСТАНОЛОТО ВРЕМЕ-КЮЧЕК!!!

50

eva

преди 15 години

radvam se za neia,nema 6o,ot tolkova ebane kraino vreme be6e da ia zaplodat i oa si sedne na pyriata darta.............................................

49

преди 15 години

Безспорни певчески качества притежават Мария Калас, Райна Кабаиванска, Гена Димитрова. За всички останали, които като чуят ориенталски ритми на турски зурни, гръцки бозукита и *** маанета започват да въртят дирника, Ивана безспорно е капацитет. А и тук съм чел, че нейното било грачене и гласът и бил като на недолюбен травестит.

48

преди 15 години

Не бе, споко. Иванка не е бремена, просто си е дебела.

47

преди 15 години

Как няма да крие бащата като и самата тя не знае кой е.

46

Рос

преди 15 години

Ивана е една от най добрите български певици, винаги пее на живо и не искам да я обсъждам.Искам само да кажа, че това не е никаква новина.Тя е жив човек, сигурно обича и е обичана и защо да не е бременна,питам се така ли се свършиха новините в Бг,та сега ни подхвърлят това, да обсъждаме Иване и да се обиждаме на чалгари и незнам оше какви си.Кой каквато музика харесва нака такава да слуша,но и певческите качества на тази дама са безспорни, така че каквото и да се напише тук, ще е безсмислица.