133

Красимир Петрофф

преди 1 година

Още няма 8:00 часа и водещите новини са против Русия! Това е псевдо западна пропаганда, колко ви плащат да пишете постоянно против Русия ?!? Ефекта е обратен, да ви кажа! Ще гласувам за Възраждане през Юли!

132

Анонимен

преди 1 година

Две глътки водка човек не може да пийне вече и на Празник, ей

131

"Война и мир&qu

преди 1 година

По-кратки статии пишете, може някой и да ги прочете ))

130

Ти да видиш..

преди 1 година

Явно на руснаците и на Путин са им харесали убитите 27 милиона руснаци през ВСВ и сега правят същото като Хитлер с Украйна. Никаква поука. Останали са си същите при-ми-ти-ви.

129

Така е ..

преди 1 година

До стар чвор 186 Прав си за руския цар, но след ВОСР властта е взета от *** на руското общество , който извършват стотици зверства.Няма да ги изреждам. Сега Путин продължава традицията и се изживява като световен мисия.Унищожи Украйна , съсипа собствената си държава и си навлече омразата на света.Нещо да съм пропуснал ?

128

Анонимен

преди 1 година

Допреди войната пишехте статии как Путин ограничава консумацията на водка, а се се извъртяхте на 180 градуса и се опитвате да ме убеждавате, че я бил насърчавал :D. Не сте в състояние да сте последователни в мисълта си, а очаквате да ви чета глупостите.

127

Да допълня...

преди 1 година

До ало ало 188 Канибал още не е станал ,но е звяр, жи-вот-но , уби-ец .

126

Анонимен

преди 1 година

"Автократът трупа богатството си възползвайки се от зависимостите на хората"------------Отказах се да си губя времето още с подзаглавието. Цялата световна търговия се крепи на трупане на пари възползвайки се от зависимостите на хората. Пиша ви "Слаб 2" за опита. Сайт, който без грам срам ми е заявявал как логото на Макдоналдс било символ на свободата, ще ми обяснява кой бил използвал продукцията като оръжие за целите си ахах ах.

125

Съвет от дядо

преди 1 година

Нека си пие човека. Малко му остава.

124

истина ли е

преди 1 година

1. Руснаците живеят най-малко в Европа и Азия. 2. Продажбата на водка не само не е намаляла, но се увеличава. 3. Близо 25 г. Русия се управлява от путин. 4. НО ПУТИН , ПОДОБНО НА НАШАТА ТИКВА НИКОГА НЕ Е ВИНОВЕН ЗА НИЩО----ТОЙ ИМА ЛОШИ СЪВЕТНИЦИ, ЗАПАДА ВОДИ ВОЙНА, КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ И МАРСИАНЦИТЕ ПРЕЧАТ НА РАЗВИТИЕТО НА РУСИЯ.... ВЯРНО Е, ТАКА Е!

123

Анонимен

преди 1 година

Е, по-голяма тъпня нямаше как да сътворите! Путин е пълен трезвеник и пие само по официални поводи по една глътка. Обсебен бил от водката? Още малко ще го изкарате обсебен и от кокаина, за да не изостава от зеления клоун. А може би е бил и водещ на комедийно шоу в някой минал живот? Как пък веднъж не написахте всеизвестния факт, че Зеленски е обсебен от кокаина. Не съм за Путин, но тази зверска ваша пропаганда почва да ми опъва нервите до скъсване.

122

!!!

преди 1 година

Ей, цял роман сте написали колко е лош Путин.................даже не си направих труда да чета.............спрете се,бе!

121

Анонимен

преди 1 година

Сорросоидна статия подкрепена с голям брой сорросоиди мнения а те от своя страна с фалшива подкрепа което е стил и метод тука. Това най ме отвращава.

120

ало ало

преди 1 година

сега остана да изкарате путин канибал - разчленява деца и ги вари в казан! дерзайте!...все ще се намери някой дж-ендър да ви повярва!

119

стар чвор

преди 1 година

Нека да не забравяме, че Руският Цар ни спаси от турските кланета и ни даде свободата. Какт Иван Вазов казва- Рускии Цар е на земята най- велик , над всички пръв, Руснаците са наши братя , наша плът и кръв. Каквото и да пишете и след 100 години българите пак ще сме с Русия, момчета .

118

за недораслия бакшиш

преди 1 година

няма какво хубаво да се каже...за русофилите тоже.

117

Да

преди 1 година

Няма вече како да пишат и почват с вицовете.

116

Анонимен

преди 1 година

Зеленски от наркотиците факт е че гешев беше там но и той не успя да докара брендо от украйна дори му сложиха пиратка

115

вълшебник

преди 1 година

Дълга статия за Русия, означава превод от западната пропаганда срещу Русия. Няма нужда да се чете. Винаги е безсмислица.. Много ги е яд, че православието съществува още и че една от най силните държави Русия е такава. Относно корупцията. Тя е и в Западна Европа. Нека проверят еврофондовете и договора за ваксините.

114

Стария хъш

преди 1 година

До миналата година и аз пиех руска водка и текила всека вечер с мезе от домати и овче сирене.Но ливара ми се повреди и спрех моментално алкохола.Сега гледам от резултата на кръвта се възстановил в нормалните граници.Уплаших се заштото на бабичката ми брат и умре на 60 години от рак на ливара.Беше руски алкохолик.Една бутилка водка струва 15 долара а текила 36 долара по литар и половина бутилка.