56

Анонимен

преди 1 година

Нали искахте демокрация ето ви е на 18 с кола

55

Анонимен

преди 1 година

'' Няма спомен за случилото се '' ................................... да го оставят в пандиза заедно с братята римляни, там ще има много спомени за цял живот.

54

До 51

преди 1 година

Няма никакво значение какви са му родителите!!! ЗА МАРКОВСКИ ТОВА Е ПИАР - ЩЕ ИМА ГОЛЯМА ГЛЕДАЕМОСТ , ЩЕ ГО ДАВАТ ПО ВСИЧКИ ТВ. ПРОСТО РЕКЛАМА!

53

Анонимен

преди 1 година

Това не е поредният рецидивист с пари и политически чадър, но случаят не е такъв.

52

До 54

преди 1 година

НА ВИДЕОТО ясно се вижда, че НЕ КАРА ПО ДЕТСКИ. ТАМ ИМА ОГРАНИЧЕНИЕ 50 КМ В ЧАС!! Явно И знака НЕ е видял!!! Ами профучава на видеото като метеор! Безотговорен ! И тоя ще става баща!!УЖАССС!!

51

До 54

преди 1 година

Дете??? Което кара със 100км в час на мокър път???! Това не му е детското камионче на площадката пред блока!!! Дано НЕ ти се случва, че тогава друга песен ще запееш!

50

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен50 tоя дето уби журналиста, свален от ефир с нищожен рейтинг, дето го направиха светец антиваксърите, ще му се размине само заради това, че "некои хора" се опитаха да предизвикат масови безредици от инцидент след употреба на азотен окис и да го изкарат по значим от българското участие в атентата срещу папата.

49

Анонимен

преди 1 година

Родителите на Адриан и самият Адриян, живеят в средни към мизерни условия. Не знам кой вятър ги е довял към Марковски, но може и да са приятели. Не се пенете толкова.

48

майко

преди 1 година

Аз предлагама като му се гледа делото на този *** . ако садията и който го съди и не даделие справедлива присъда теглете един бой на садията и на адвокат му и тогава ще почнат да съдят както трябва бой до дупка поне ще си изкарате яда на тези нехранимайковци

47

Анонимен

преди 1 година

Отсега знам кой ще се подпише под това,че е епилептик.Не работи в София,но е познат на кантората!

46

IQ 3.14

преди 1 година

Щом като има пари да си позволи кантора марковски, значи или не е случаен или е въшлив с пари. или и двете, както в повечето случаи

45

Руди

преди 1 година

В затвора до живот. И стига съдът се е лигавил с разни такива психари-убийци по пътищата, ами да ги тика в затвора до живот.

44

до 39

преди 1 година

Опитват се епилептик да го изкарат!

43

nimportequi

преди 1 година

Ако карам със 130 в града и аз няма да ги видя пешеходците със сигурност.

42

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да се вживяваме излишно. И Чикатило е имал адвокат. Това е работа, след години ще дават интервюта за тези случаи, ще си ги сложат в резюметата и ще изкарат още пари. Те са на работа.

41

до 38

преди 1 година

Няма и да помирише затвор,обзалагам се!Ако имахме правосъдие щяха да осъдят Максим Ставийски,а не да се пързаля 3 месеца след това някъде в Русия! Гледах го тогава по някаква руска телевизия!А и погледни кой му е адвокат! И секунда няма да лежи в затвор!

40

коко

преди 1 година

значи ситуацията е следната - момчето припада неволно настъпва *** на газта от тежеста на крака му и помита там нред всичко по пътя - нещо такова ще става.

39

Яве

преди 1 година

Когато аз преди почти 30 години взех книжка баща ми, освен, че се вози до мен доста време, ми каза така: Слушай дъще, станеш ли шофьор помни, че вече си с единия крак в гроба, а с другия в затвора! Още помня думите му и се старая да не ги забравям!

38

Анонимен

преди 1 година

С нивата на адреналин и останалите химични съединения, който е достигнал е нормално нищо да не помни. Нас, като общество, обаче, това не ни вълнува.

37

Анонимен

преди 1 година

Те никога нямат спомен. Така е по лесно. Кола в насрещното при улично осветление чак толкова не може да те заслепи, а и това може да се провери на камерите. А ако някой те заслепява по силно се натиска газта ли? Нали не бил спрял по рано и на полицаи. И тях ли не ги е видял защото е бил заслепен или и това не помни. 30-40 години да си тренира очите в затвора - пак ще са малко