21

Абе

преди 1 година

Същото го говораха и за Мариупол, пък какво стана накрая. Бавно пада Бахмут, но пък качествено.

20

Анонимен

преди 1 година

Вярно е не го е превзела .Държи само 98% от града ,останалото се държи от украинските фашисти.

19

Анонимен

преди 1 година

Хора, тва е новина от септември-октомври миналата година? Не ви ли омръзна? Това е такова безкрайно унижение и майтап. 2-рата армия в света хахахах )))))

18

Biden Sr

преди 1 година

We gave you the weapons, Pane Zelenskiy. We expect actions, not excuses. Ready or not, the counteroffensive must start. NOW!!!!!!!!!!!!!

17

До 11

преди 1 година

Точно!!! След милиони жертви в Европа и след смъртта на над 20 милиона руснаци, които спират нацистите, започват (бутафорните) "Нюрнбергски процеси", "операция Пейпърклип" по изтеглянето на висши военни и научни кадри от нацистка Германия, които са привлечени в НАСА, операция Гладио, в която участват отряди нацисти и фашисти заедно с НАТО и OSS и проектът ПанЕвропа, организиран от синархисти и нацисти, който дава началото на Европейския Съюз.

16

Анонимен

преди 1 година

Нямало съществени промени в позициите -> Укритата продължават да удържат два външни клoзeта в покрайнините на града, няма промени в позициите, хахаха.

15

Нали

преди 1 година

укрите бяха разкъсали обръча? Нещо май, а...

14

Анонимен

преди 1 година

Първо никой не е поставял срок Бахмут да бъде превзет до 9 май. Това са изцяло журналистически интерпретации. И второ - до пълното превземане на града остават няколко многоетажни сгради на около 2 кв.км площ.

13

Анонимен

преди 1 година

Русофобите се самохапят в истерия, че парада се състоя, а Путин не се скри. Затова го преобръщат с хастара надолу, да открият кусури-и ето ги: малко били оръжията, нямало въздушен парад и т.н. А да ви минава през ум, че е там е било гъчкано със евроатлантически агенти, готови да заснемат всеки детайл, за да го проучват? В момента руските най-силни оръжия са военна тайна. И това е парад, а не демонстрация на всичко налично. Кой е луд да си разкрива всичките карти пред врага, който е нащрек?

12

Анонимен

преди 1 година

А КОЛКО ЖЕРТВИ ДАДОХТЕ УКРИ ПРОСТИ

11

Пиши го бегАл

преди 1 година

Бахмут го пиши бегАл. Въпрос на време е. И вече си оправда полезността. УкраИна пращи от оръжия, ама не остана кой да ги използва.

10

Анонимен

преди 1 година

След милиони жертви в Европа и след смъртта на над 20 милиона руснаци, които спират нацистите, започват (бутафорните) "Нюрнбергски процеси", "операция Пейпърклип" по изтеглянето на висши военни и научни кадри от нацистка Германия, които са привлечени в НАСА, операция Гладио, в която участват отряди нацисти и фашисти заедно с НАТО и OSS и проектът ПанЕвропа, организиран от синархисти и нацисти, който дава началото на Европейския Съюз.

9

Анонимен

преди 1 година

Червените ще се сражват в Бахмут до последмият червен фашист...

8

АнонимеН

преди 1 година

НЕ Е ВЯРНО! ПРИГОВНОЖИН КАЗА, ЧЕ БАХМУТ Е ПРЕВЗЕТ НА 80.123456789% И , ЧЕ ГО ОСТАВЯ ТОЛКОВА ПРЕВЗЕТ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ!

7

Анонимен

преди 1 година

Пригожин обяви че са лупнали лагера с военопленици на вагнер има много избити

6

Анонимен

преди 1 година

Дядо ти джудже каза , че ще го превземе тоя пусти бахмут ! 100 пъти го каза ... 100 пъти смени датата... ама здраве да е

5

Анонимен

преди 1 година

"Парадъ в московиъ-тъ много постен тая година :D . Човек би си помислил , че раша я губи тая война..." ...........той парада се провежда в Покрайна, безполов!

4

Анонимен

преди 1 година

Извинете, ама що за дезинформация: кой е казал, че Бахмут трябва да бъде превзет до 9.май? Някакъв укро-фашунгер спами яко и Ройтерс ни поднася тая диария!

3

Анонимен

преди 1 година

Парадъ в московиъ-тъ много постен тая година :D . Човек би си помислил , че раша я губи тая война...

2

Анонимен

преди 1 година

"Врагът не е превзел Бахмут".... Моля изберете: искате да запазите този файл от 07.05.2023 г. 17.45 ч. или да го изтриете? Моля изберете.... Моляяя.... Ту-ту-тут-ту-тууууууу........