41

До 46

преди 1 година

Тия санкции са лоши не за Русия, а за Европа бе празна главо!

40

Анонимен

преди 1 година

Да, а Макрон от къде говори с Китайчето и после гласуваха, че Русия е агресор китайците?

39

До 51

преди 1 година

Аз мога да измисля, ти можеш само да ме копираш :)

38

Да защото

преди 1 година

Посланика на САЩ е единствения който Китай го допуска в Китай :) На Блинкън и Линднър ( Германия) учтиво им беше отказана визита :) А на Урсула и беше показан изхода на летището :)

37

Анонимен

преди 1 година

"другарю, с какво се друсате? Китай с ЕС не преговаря." Другарю ше викаш на баща си. Прочети ако можеш последните 2 изречения на статията.

36

ше го бapат

преди 1 година

Започва обратното броене. Много фирми си връщат производствата в САЩ и Европа. Китай ще приключи с растежа на който беше свикнал. Хората се усетиха и искат качество а не цена. Предпочитат Турска стока пред Китайска. Та тия усетиха на къде отиват нещата. По евтините неща ги изнесоха по Бангладеш и тем подобни евтини дестинации. В момента поради връщането на производствата безработицата в ЕС и САЩ е супер ниска. А на Китай и населението ще спре да расте което води до още едно забавяне. та Kор...

35

Анонимен

преди 1 година

Е нищо, кво като ЕС санкционира всички които търгуват с Русия? Нали на руснаците не им дреме от санкциите и даже така им става още и още по-силна икономиката. Даже те трябва да се радват, че това им се случва

34

Анонимен

преди 1 година

До 36 "За кво мислите са тия разговори на пожар от стрна на Китай със САЩ и ЕС?" - другарю, с какво се друсате? Китай с ЕС не преговаря.

33

Кога ще е тази

преди 1 година

Контраофанзива а? Пролетта мина!

32

Оги

преди 1 година

Заглавие: Роско пропусна важни часове!Новина: Роско се събуди. Отиде на работа. Прибра се скапан след работа. Досети се, че трябва да пише. Иначе няма хонорар. Порови се и намери новина. Копира я и я постави за превод. Публикува я без да провери. Всъщност провери, но не намери грешки. Училище, Роско, училище.

31

До 36

преди 1 година

Сакви разговори на пожар! Китай не пуска никой от правителството в САЩ на посещение! Не Китай ходи в САЩ и ЕС, а ЕСи САЩ много се натискат да ходят в Китай..всички от Европа се изредиха!!

30

Анонимен

преди 1 година

Абе деменцията Борел възстанови ли се от короната, че да иде в Китай?! Щот оня ден пак ги ръс3ше едни дементирали пред медиите.

29

Анонимен

преди 1 година

За контраофанзивата по добре не питайте кога защото и за миналата така питахте и урките си върнаха има няма 20 хил кв км територия а чебурашките търчаха с тоалетните

28

Отчаяните

преди 1 година

Марионетки от ЕС ще започнат да санкционират вече ВСИЧКИ държави които търгуват още с Русия! Включително Китай! ЕС са си загубили мозъка напълно :((

27

Анонимен

преди 1 година

Не само ЕС ще санкционира Китай ами и САЩ започнаха да си изтеглят технологичните компании от там. За кво мислите са тия разговори на пожар от стрна на Китай със САЩ и ЕС?

26

До 33

преди 1 година

А контраофанзивата кога? Пролетта на 2055 година?!

25

ЕС

преди 1 година

Планира да санкционира Китайски фирми в 12(0) си санкционен пакет! Китай е обяснил, чеще отвърне пешително на такива действия!

24

Анонимен

преди 1 година

Абе вече е вторник кво стана с Бахмут? Превзеха ли го пак чебурашките? Нали оня шушляк Пригожин за това рева като змей?

23

Анонимен

преди 1 година

Сащ сами се прецакаха .Подкрепят най корумпираната страна !

22

Днес

преди 1 година

Китай отказа / отрожи посещението на немския финансов министър Линднер в Китай..след като ЕС каза че ще санкционира Китайски фирми!