11

Някой си

преди 1 година

Докато КАТ не започне да пише актове на АПИ ДАИ и Общините за всяка Св,нщи,на, която са сътворили или не поправили - знаци, маркировка, наклони на платното, претоварени или фучащи камиони, нелегални междуградски таксита и бусове и т.н. само по- лошо ще става.

10

ИМА НАЧИН

преди 1 година

Има начин да се спре цялото това безумие по Пътя .Много е Просто . Трябва МВР да започне да работи , тоест - да се изкарат всички Полицаи и Катаджии от Офисите и Патрулките , да ги виждаме наживо като хора с Униформа и Оръжие .Трябва да обикалят пеша и да стоят прави до пътя . Ще ви задам един въпрос - Колко от Вас видяха ЖИВ Полицаи през почивните дни , на пътя или в населените места ?Полицаите отказват да работят .Трябва да има Реформа и Нова Структура в МВР - дори да има конна Полиция .

9

истина е

преди 1 година

Докато боко и каскета са на свобода ,тази страна и крачка напред няма да направи !!

8

Неук

преди 1 година

И да добавя със зимни гуми на мокър асфалт , може би едва ли не. Още 50% удължен спирачен път. А иначе тихият, скромен младеж знае, че след удара ако докосне спирачките ще му заковат скоростта с точност, и не ги докосва, а сега в съда всичко ще се коментира като невъзможно безспорно да се определи.

7

Наблюдател

преди 1 година

Как да има като всички уволнени от кат са в агенцията за пътна безопасност на заплата хранилка!!!Пълно е с псевдо експерти автомобилни състезатели медийни личности и ето го резултата да вдигаме глобите да храним още такива УЖ ЕКСПЕРТИ НА ХРАНИЛКА!!!ДО КОГА ?

6

Каракочев

преди 1 година

Всички тези "експерти", които ръсят мозък, някога са работили в органите, отговарящи за безопасността на движението. Да попитам какво са свършили тогаваа?

5

Анонимен

преди 1 година

Няма и адекватни лидери на партии / политици, които ДНЕС ТРЯБВАШЕ да излезат и да успокоят обществото, да кажат някаква добра дума, някакъв план за действие, вкарване на законопроект, обещание за свършване на работа. Всички са почивка и нехаят за обществото. На никого не му пука, някакви си младежи там.... Не може това да се случва всеки месец и да се скатават!!! Пълни некадърници, те дори за лидери на партии не стават, а какво очакваме за позиция начело на държавата.

4

Анонимен

преди 1 година

От близо 2 години държава няма ако не сте забелязали, институциите открито работят една срещу друга и като цяло нищо не се променя, дори не се и опитват да го правят и става по-зле.

3

Анонимен

преди 1 година

Закривай милицията! Изкарай от там пожарна, гражданска, пощи.... И направи само полиция униформена с конкурс!

2

Анонимен

преди 1 година

А къде спи видният протестър от Пловдив Иван Демерджиев по настоящем министър на МВР?

1

3M

преди 1 година

трябва да има пътна полиция и тя да работи! Сегашните милиционери не разботят, те са там за привилегии!