179

Ани

преди 15 години

В апартамента си отглеждам куче прибрано от улицата.Прибрах го ,защото съседите ми му бяфа плиснали СОДА КАУСТИК В ОЧИТЕ и ,когато го видях вървеше замаяно от болка из паркинга пред блока и се блъскаше в колите ,защото не виждаше нищо.Не мога да гледам садизми , какво да направя , като мама ме е родила такава!?Прибрах го в къщи и почнах да го лекувам.Спасха го общите усилия на ветеринарни и хуманитарни лекари.От него падаха парчета гниеща плът,цялата лицева част на главата му се отпра и висеше отстрани на главата ,като маска,муцуната беше оголена до кост,содата разяде вена на крака му и от там получи страхотен кръвоизлив -кравта шуртеше сато от спринцовка.....!!!!!И сега аз трябва да искам разрешение от същите тези хора,които направиха това!!!!!!!!!!!???????????? - Дами и господа от Народното събрание - е Не! Кучето ,никага не е било зло а винаги е било кротко и игриво създание , чийто единствен грях е преследването на котки около кофите за ***.И трябва да отбележа ,че човека ,който беше дал содата е УЧИТЕЛ И Е ВЪЗПИТАВАЛ ДЕЦАТА ВИ! ....Ако трябва да искам разрешение от такива , кучето ми е предварително осъдено на СМЪРТ! От моменка в,който го прибрах се почнаха , хвъплят ни мръсотий пред вратата,намазаха ни врататана мазето с гадости и т.н. - а аз винаги съм се старала да бъда добър съсед! Въпросните ми съседи наскоро зазизаха живи кученцата на една улична *** , но няма да ви занимавам с това , каква гледка беше майката опитваща се с нокти да разрови тухлите и бетона за да стигне до пищящите си малки......................Това е безумство,нарушение на всякакви конституционни,човешки и морални права - Срете!

178

Таня

преди 15 години

Ало-о! Депутатите, та вашия морал е по миризлив и гнусен от всичките акита на кучетата. Това ли успяха да родят болните ви мозъци за 19 години "демокрация". Не се занимавайте с домашните любимци на хората, не подпалвайте съседски войни, не подклаждайте нов тип агресия в и без това оскотялата и озверяла България. А ако искате, може и да ни построите на всички отделни клетки, на които да сложите табели, кой кога да яде, да спи, да ходи на работа, колко деца да има, да се отчита когато прави секс и т.н. Комплексари нещастни. Не можете една икономика на тази малка и китна Родина да оправите, затънали сте до уши в л..... и далавери, та опряхте до домашните любимци. Още веднъж - НЕЩАСТНИЦИ-И-И-И!!!!!

177

преди 15 години

Тебе кой те изпусна от помощното училище за бавно развиващи се гаменоидни типове. Ти явно си друсан и пиян и е*бан. За такъв озлобен и асоциален тип като тебе учените казват, че проблема е еректилна дисфункция(ама понеже явно си и много *** - това значи, че не ти става пишлето, ако въобще имаш такова).А че си много *** и ограничен дума няма. Просто ме е срам от такива сънародници като тебе. То за такива като тебе трябва да се трябва да се приласга този закон

176

tan4etonet

преди 15 години

Забелязах,а и останалата аудитория,че всички ХУМАНОИДИ от твоя вид са с много ограничен речник,за сметка на злобата и садизма им ! Почти съм сигурна,че ако ви свалят кожите,отдолу ще се покажат змийскити ви лица(както в един стар и позабравен филм).Яд ви е на кучетата,защото само те ви РАЗПОЗНАВАТ-вас и вашите малки,но в бъдеще големи КРОКОДИЛИ.

175

преди 15 години

Хайде марш на всички болни ***, които имат 1000 еУро да си купят по-голям *** от тях, но нямат пари да си купят къща на село!Никой не ви е длъжен да ви се съобразява с *** и капризите, *** с увредени мозъци!Вие сте длъжни да се съобразявате и да не ни безпокоите с разните му там зъбати твари, които са създадени за боеве м/у себеподобните или да охраняват именията на аристократите!Хайде улеву и ходете да си правите партия с изперкалата Бриджит!Аз пък ако искам да си правя експерименти в апартамента с ядрено оръжие и да ви облъчвам, пак ли си е моя работа, ска'паняци улави?Качва ли ви се скапаното самочувствие, когато нормалните хора ги е страх от вашите *** по паркове и улици, когато не ги разхождате с каишка и намордник - ей това май е главната причина да *** като вас да ринат ла'йната на по-големи ***, за да се чувстват важни!Жалки сте, ск'апаняци!

174

преди 15 години

Ами аз тогава ще взема да направя стебе една такава фотосесия ама ти ще си в ролята на вълка, а аз ще съм оня с ножа.По темата. Глупаво е да се пита съседа дали да гледаш животни в къщи. Този закон е с цел да скара хората. Някои писаха за детските градинки. Аз лично имам куче и гледам да го разхождам далече от детските градинки. Като минават деца го дърпам да не ги притеснява. И всички кучкари ,които познавам действат така. Само дето в моя квартал има само една читава детска градинка другите са изтърбушени до неознаваемост. Кучетата ли са откраднали желязото от градинките , кучетата ли окрадоха България? Домашните котки и кучета ли са проблема или тези дето пишат този закон.

173

tan4etonet

преди 15 години

А бе,мила,да не сбърка форума?Да,говорим си за любов и омраза,ама към животните!

172

iva

преди 15 години

lubov lubov kolko vreme da te dirq

171

Йон

преди 15 години

Само простотии измислят тези ***.Мамичката им.......

170

Ljubo

преди 15 години

Ami zalko ,che ne sa ti obiasnili kato si kupuvala "sobstvenoto " si zilishte ,che triabva da se otchitash,zashtoto tvoiata sobstvenost e samo edna stotna chast ot tova v koeto ziveesh. Drug e vuprosa ako si sobstvenichka na zilishtnia blok-togava ne znam. No puk inache si prava -ako se spazvat moralnite zakoni i ako ti ziveesh s edno na um da ne pritesniavash sasedite si bi triabvalo i sasedite ti da ne ti suzdavat problemi. Nai-loshoto e che nashia mantalitet niama shans da se promeni i sled vekove - spravka Bai Ganjo,koito e pisan predi tolkova godini,a glavnia geroi e aktualen i dnes

169

tan4etonet

преди 15 години

И до всички ***,които изведнъж станаха граждани,но със стария си манталитет,а именно:за всичко,което не се стриже или дои-смърт! 1.Пише се"***"(от"помия",с която до вчера сте хранили прасетата си). 2.Много бих се изненадала,ако някой като теб докаже,че е с благороден произход и поради тази причина се гнуси от кучета и котки,защото именно *** се страхуват най-много да не ги припознаят като такива и ТЕ най-яростно се нахвърлят върху животните и притежателите им. 3.Дори царете не са се гнусели през вековете от кучета и котки,а камо ли да ги избиват...Браво на 160 и 164 !

168

жд

преди 15 години

Кой е този , който си мисли ,че в моята частна собственост ще има право да ми казва как да живея?!В моят дом децата ми са в пълното си право да се смеят , да плачат , да играят.....те са си в къщи!А на който му пречи ,да си купи и да отиде в гората сам - там няма да има хора да му пречат .Кучето ми живее на вилата и от време на време го водя в къщи ,за да го обгрижа с ветеринарен лекар , ваксини , къпане и т.н.т.Смятат ли господата , че трябва да се отчитам на някого , кога ,къде какво правя в своят собствен дом , купен с моите пари ,плащаща данъци с моите пари .....Това което им пречи е друго , май някой пак е измислил как да *** пари от хората!Ей така без да се потруди за това.А колкото до законите по-добре е да се спазват най-напред моралните , а чак после писаните и всичко ще ни е о.к.!Съседите не ме интересуват , но не искам да ми пречат ,след като аз живея с едно на ум - аз да не им преча !

167

Kalina

преди 15 години

O,niamai griza,az drehi ne prostiram po balkona ,taka che ne zagroziavam bloka s razviavashto se prane,no poniakoga polzvam sgavaem sushilnik na balkona , zashtoto vse pak chovek kato ima dete ne vseki den peralnia,a poniakoga izpira neshto na ruka ,nali taka ? i togava ne iskam nikoi da si iztursva kucheshkite kosmi ot balkona vurhu izpranite drehi na decata mi. No tova e drug vupros - temata se izmesti totalno ,a vsichko koeto imah da kaza e che koito ima dete i zivotno triabva da se grizi za nego spored pravilata. Vse pak edno dete ne moze da nahape kuche do smurt ,no obratnoto e vuzmozno. A dali niakoi ima prane na balkona ili ne - tova s nishto ne promenia fakta ,che ne e redno da se sipiat zivotinski kosmi po balkona ti ot tozi na sasedite . Ili produlzavash da ne si suglasen ?

166

преди 15 години

то затова доста живеят в дворове от 1 декар нагоре, къща и 5 метра зид-ограда и да го духат останалите ни ти ги виждаш и чуваш ни те тебе

165

преди 15 години

Много е лошо злобни хора като теб да гледат кучета-правят ги и тях злобни.Има решение на проблема-да се направят места за разходка на домашни любимци и до тях стопаните да ги водят на каижка.Да си носят стопаните пликче, в което да събират испражненията на животните.Но докато това не стане,мисля че стопаните трябва да се съобразяват с родителите, а не родителите със стопаните

164

kiko

преди 15 години

И ти си поредня ***,даже и името не си имал доблеста да си напишеш.Аз дете нямам,но куче може да имаш като си купиш,а детето трябва да си го направиш така че това 1000 еуро и дете нещо не се вместват.Ни най малко не съм искал да давам цена на дете,това го направи ти.За твоя приятел който застрелял куче което е нападнало детето,може би и аз бих реагирал така,за това изобщо не говоря ,аз говоря за срането по градинките където играят децата.Ако кучето на оня е нападнало детето на твоя приятел,значи и оня е толкова глупав като вас.То е ясно че безотговорни хора не трябва да имат кучета.Разберете бе ,не са виновни животните,виновни са такива като вас които ги мразят.ВИе и себе си не можете да търпите сигурен съм.

163

преди 15 години

Аз ще направя фотосесия с препариран вълк, но на нея ще съм с нож, надвесен над вълка и навсякъде ще има червена боя като кръв. Така ще ви скандализирам! Обичам животните, но ще го направя заради скандала!

162

преди 15 години

Явно детето ти струва под 1000 евро,ако имаш такова.Ако нямаш,недей никога да имаш.Колкото то стрелбата,мой познат застреля куче нападнало детето му и след това осъди стопанина.Така че не се ежи много.

161

До всички "прир

преди 15 години

Я си взимайте пумярите и се разкарайте от тук.146 може да е *** но е прав.Нестига,че са малко децаките площадки,ами и са пълни с пумяри.А вие,които ги водите,храните и защитавате сте същите като тях,затова казвате ,че човек е произлязъл от животното.Да може но не и от пумяра.

160

kiko

преди 15 години

Ти бе *** долен,дето стреляш по хорските кучета,как се възпитават такива хора като тебе.Родителите ти сигурно са много прости хора.Какъв беше точно добермана,изобщо застрелвал ли си някога животно,с какво оръжие го направи,ами стопаннина къде беше?Как така се застрелва Доберман бе?Един доберман струва над 1000 еуро,Как си мислиш че би ми гръмнал кучето без последствя а?Ако го направиш на моето куче,бял ден няма да видиш,не само ще те осъдя и ще ми го платиш,ами ще ти очерня живота направо,бих се посветил само на това честно.Сега разбираш ли какво значи да имаш Доберман,като да имаш дете.А относно това че децата играят там където *** кучета,и обратно,са виновни хората не кучетата.***!!!!!