278

Анонимен

преди 1 година

Над Киев с американската система Патриот беше унищожена прехвалената хиперзвукова Х47М2 Кинжал. Ракета Патриот я посрещна и я разпиля на тенекии, впоследствие намерени в Шевченковски, Голосеевски, Днепровски, Подолски и Соломенски райони.

277

Анонимен

преди 1 година

Ауу колко сме жалки дищо оня ден мечтаехме ,че ще стигнем до Москва щото си мислихме,че побеждавате,а сега някой твърде бавно ги биел урките.Пълен смях.

276

Анонимен

преди 1 година

До Не разбрах .Ами не си разбрал,че там е мястото където да се трепят урки и никой не иска да го превзема.Тоя Сирски и зеленото човече още няколкото бригади да пратят там няма да е зле ,ама те вече нямали,какво са пратят щото господарите искат резултати на фронта,а не урките да се крият в градовете и да имитират успехи.Нямат пари вече за циркове.Или ще ги гоните руснаците или филма свърша.

275

Ще превземат дедовия

преди 1 година

Групировката Венгер вече 10 месеца не може да превземе 56тия по големина град в Украйна. После щял да се пробва армията на Рамзан ТикТока, дето се показва с женски обувки и пишман-камуфлажна риза Луи Витон за $3000. Говори се вече и за армията на Газпром. А къде е истинската неподима руска армия и съществува ли изобщо?

274

До 312

преди 1 година

И ще си остане само заря

273

Не разбрах

преди 1 година

Бахмут ще бъде ли превзет до утре или вече се промени този план и руснаците се отказаха ?

272

Ха ха ха

преди 1 година

По случай 9-ти май над цяла Украйна ще има заря.

271

Анонимен

преди 1 година

А пък утре в Украйна ще празнуват една година от Слава Кокаина...и послучай празника за всички ще има безплатен кокаин..

270

Анонимен

преди 1 година

Ше превземат те до вторник пффф те 9 месеца не можаха да превземат това умрело градче ама те сега видиш ли ти до вторник ше го превземели хахха. Може, ама некой вторник 2068г

269

Анонимен

преди 1 година

До Рибентроп.Май ще се състои основно в Украйна .Русия струпала 800 танка и 400 РСЗО в райна на Запорожието като са доставени и още 100 танка Т-90М Прорив.В източното направление има 900 танка .Задействани са в бойна готовност 700 самолета и хеликоптера.Има още още 3000бр бронирана техника в резерв.Всичко това е твърдение на британците.Успех ти желая.

268

Бай Дрън

преди 1 година

Днес слушам един украинец, който малко с презрение каза, че в града му няма да се празнува вече 9 май като ден на победата, а като ден на Европа. Той е от Изюм, Харковска област, но е емигрирал в Русия с жена си и малкото дете. Интересно е, как обикновените хора приемат всичко това. Налагат ти нещо и ти се хващаш за главата какво да правиш.Същите смени в България с това разделение на за или против политихата на Европа и САЩ.

267

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

На 9ти май 2023 година росия ще отбележи Ден Пабегъй от Украйна. Парадът ще се състой от полутрезви наборници, надуваеми макети в мащаб 1:1 на БТРи и танкове, а великия геополитик Путин ще държи реч от бункера, която ще се излъчи в реално време. Публиката, както е традици от последните 9 години, ще се състои от ученици и работници, задължени с присъствие, и мумии-ветерани от ВСВ, които ще излязат от някой мавзолеи за случая.

266

Анонимен

преди 1 година

Това беше репетиция за 9-то май. И предупреждение, ако укрите се опитат да направят провокация. Жална им майка тогаз на кафевите елфи...

265

Капитан Петко

преди 1 година

Рамзане, пиши на вайбър или телеграм от къде ще влизаш. През Видин недей, че има много тирове. Опитай през Оряхово, Русе или Силистра. Кажи на Владимир, че си тук. Ще те чакам с триста четника. Парламентът е лесен. Може да мобилизират десет хиляди полицаи, но са нищо работа. Поздрави на семейството!

264

Да

преди 1 година

Работата е Kirov Reporting.... Рашата си мачка и това е. За добро или за зло.....

263

Анонимен

преди 1 година

Очакванията са във вторник да има Деветомайски преврат в Русия.

262

Горд Българин

преди 1 година

Глупоста на Сирийски, удържане града, та владеят само 5 % от него, ако не и по малко. Да ли руснаците ще го превземат на 9 май няма никакво значение. Но етэтж на Зеленски да го задържи до 9 май, нэ цената на ежедневната смърт на около 500 украинци е пълна глупост. Смъртта на толкова много украинци в Бахмут ще тежи на съвета на Зеленски. Рано или късно ще этговаря за това.

261

Ямболски цървуль

преди 1 година

Руснаците галят украинците.

260

Ямболски цървуль

преди 1 година

Една водородна бомба ЦАР върху Манхатън и ще приключи всичко!

259

Анонимен

преди 1 година

Малко на пaстет ги направиха снощи,нека си мислят украинците ,че са фактор.