72

Анонимен

преди 1 година

До Каква реклама! Не е реклама, а откровена лъжа! Рекламите не винаги са лъжа, все пак.

71

отивам за ягоди

преди 1 година

Не мога да бера....

70

Каква реклама!

преди 1 година

Колко е то 70 евро в Италия? Квартири имало, като да намекват, че са безплатни. А храната? А другите разходи? А дъждовните дни, когато не се работи на полето? Жалка история. Единственото вярно е, че в България има и много евтини къщи. Но обикновено искат основен ремонт.

69

Гост

преди 1 година

нашите работодателите се чудят защо няма работна ръка ,ами като започнат да плащат по 150лв на ден всичко ще си дойде на мястото един ревеше по новините,че тази година трябвало да плаща по забележете цели 40лв надник

68

Тъжно

преди 1 година

Доста наивно поднесено. Като за хора, които не знаят какво е селскостопанска работа в Италия.

67

Анонимен

преди 1 година

*** си е *** на всякъде аз бях две години плътно във франция работих на тиквички и картофи спях в каравана заделих 30х евро чисто за двете години общо, обаче българи развалиха взаимоотношенията с работодателя почнаха да се опитват да го муфтят за пари при положение че плащал и когато сме стояли с дни без работа

66

Анонимен

преди 1 година

от работа само се гърбавее. Аз от италия и франци внасям коли. Тука ги напудриш малко и после дабъл на цената. По цял ден лафче бирички. Лятото за риба по гърция, за купон по нащо море. зимата Банско Боровец. Ше им работим аз на тия за 3 иляди лева хахахаха. Французино такъв живот не е виждал, само баца да плати наема на някои играч или на банката заема.

65

Анонимен

преди 1 година

а за 12 - яхта и небостъргач!

64

Анонимен

преди 1 година

До 67 "Във Франция българите стават много производителни. Същите хора в България не са производителни за местните работонаематели"---- Абе ако им дават по 70 евро на ден и тук ще са производителни.

63

Анонимен

преди 1 година

Във бг си купуваш два чифта ***

62

Анонимен

преди 1 година

Във Франция българите стават много производителни. Същите хора в България не са производителни за местните работонаематели, а след пътуване със самолет стават производителни. Самолетът е чудото на промяната на производителността на човека. Нашите работонаематели трябва да качват работниците си в България на самолет за увеличаване на производителността им.

61

Tенгри кан

преди 1 година

Роб на никого не ставам! Аз съм Българин! Имам ниви за работене, не превивам гръб пред тъпите западняци! Смърт на Запада, да живее България! Бунта на Българите, започна! Не работим на Яга за пари, Яга го чакат много тежки дни, няма злато той, което с радост да брои върху моя труп и да мечтае нови кръвнини. Душа и кръв за злато сменя той и така прехожда от век до век ! Роб негов не бъди, златото му отхвърли!

60

Гладен

преди 1 година

А у нас ягодите ги берат италианци и после си купуват хотели по Черноморието. Ами , като гледаме цените на ягодите , май наистина италианци ги берат ! Такива цени няма и в реномираните ресторанти .

59

Анонимен

преди 1 година

Търсят роби , на гола кука , бълъци , будали. да станат роби по-желание.. Черните от Африка този път са го минали.

58

Анонимен

преди 1 година

Най-добре да е да учиш физика . Защото можеш да станеш всякакъв - програмист , математик , електроинженер ,електрончик в рамките на една година..

57

Анонимен

преди 1 година

Двете къщи нека позная са у Крива Бара примерно дип шит северозапада на обща стойност 5 000 лв. Това платена публикация ли е преди сезона, че вече и на финландците не им се берат ягоди...

56

Анонимен

преди 1 година

Във Франция и Италия има много Африканци бежанци от черната раса .. Та да ги хванат тях да им да работят ..

55

Хахаха

преди 1 година

А тук у Софето програмистите теглят 20 годишно кредитче да си купят апартамент. Смехория. Нали сте с високи заплати а? Е един ако работи на полето за 20 години сте има 5 кащи а вие само един апартамент. Хахахаха. Големите богаташи програмисти със един апартамент.

54

Анонимен

преди 1 година

До ахм Матлабаджиите взимат колко програмистите , бее ..

53

Анонимен

преди 1 година

Tъpcят poби c nъpвocиrнaлнa cтpъв, cмятaт чe kapakygитe тyka ca нaй-тъnи...