6

Анонимен

преди 1 година

Значи иииии....Руснаците първо нападат Украйна и убиват хиляди.След това евакуират населението за да няма жертви ....Когато убиват хиляди.Това , някаква нов вид шизофрения ли е .След шизофренията на Ленин за комунизма.Това , болшевики е най извънземното същество.Ако някой разгадае природата му , давам Оскар по парапсихология.

5

Българин

преди 1 година

Абе хора Вие като четете осмисляте ли прочетеното?Защо се поддавате на тази нескопосана пропаганда?Ако руснаците искаха да правят нещо с централата, щяха ли да евакуират цивилни?!?Точно за да няма жертви от цивилното население още има конфликт. Има и алтернативни канали за информация поинтересувайте се малко, изгледайте някой и друг клип, какво действително се случва в този военен конфликт!Американците омиротворители, като бомбандираха където им падне не са мислели за човешките животи!

4

Анонимен

преди 1 година

Зе-клоунът е притеснен, че резултатите от очакваната украинска контраофанзива, няма да удовлетворят финансиращия запад.

3

Анонимен

преди 1 година

"Експертите" русофили все още спят... След час ще им четем дежурните бисери.

2

Анонимен

преди 1 година

Историята с болшевишкия терор над Запорожци се повтаря 80 години след сатрапа Сталин.Нали Путин в речите си подсказа в намеренията си.Чв иска да възроди СССР.Ето.Започна се.Грузия ще отиде на мястото на Армения.А пък Армения на мястото на Грузия.Крим се преименува на Новгроб.Москва ще се казва вече ,, Велика Москва".

1

Анонимен

преди 1 година

Значи , първо правят доброволни ,,референдуми". След това съвсем,,доброволно " ги евакуират.Също както при Сталин всичко доброволно и радостно приеха населението да отиде в Сибир. И тайгата.