112

Ром"с

преди 1 година

До 118Приятел ,мъжете се представят с имена ..,а не като ...под анонимен .. ,съжалявам приятел,но не ти разбирам чангаларският-каруцарски език.Видимо си маргинал ,а маргиналите нямат етнос,нямат вероизповедание..те са си маргинали дори и да са не роми .. .Не ми харесва да общувам с маргинали без значение от народноста им.

111

Програмър

преди 1 година

Слаба ви е квалификацията. Изтикали сте някой случаен университет с преписване, пищови и схеми. На практика сте изгубили 4-5 години от живота си. Ако се бяхте стегнали и да станете професионалисти в някоя интелектуална професия, сега щеше да ви забавно. Както на мен.

110

Анонимен

преди 1 година

народа посъбере някой лев - във вашитгон понапечатат някой трилион зелени хартийки и спечелените с труд пари се обезценяват и после пак труд и пак зелени хартийки- и така докато не се оправим с алчните и до-лн-и до безумие англосакси и слугите им в българия

109

Богат

преди 1 година

Днес си говорех с един криминално проявен от малцинство. Интересен и семпъл човек. Оказа се че и двамата сме без работа. Човека не можел да си намери след кафеза.

108

Анонимен

преди 1 година

До Ром мръъъъъаен ромеее еш па и тоя па и той оа ся и той ...

107

Анонимен

преди 1 година

Това че долара (световна резервна валута) като оръжие срещу всеки който не признава хегемонията им и злоупотребяват с това оръжие долара да запазят хегемонията си! Ппосто злоупотребяват с това че могат да си печатат колкото искат и всеки който има долари обеднява заради тях! Затова страните не искат да държат резерви в долари! Плюс това ако не купуваш долари, САЩ не може да те санкционира и си политически независим от хегемона САЩ :)

106

Анонимен

преди 1 година

Задава се тежка зима. Като поизмрът ще намалеят :)

105

Ром"с

преди 1 година

Оф,никой не иска да работи както трябва в таз България..роми,българи,власи,помаци.. над 85-90 % не искат да работят у нас ,а искат да живееят и да получават като западняците,но те нямат висока производителност ,а това идва от ниска квалификация и развален чип ..абе нищо не реаботих,а "взех"-"изкарах" ..ХХХ лева... .Моите наблюдения са,че у нас българина живее най-добре в цялата си 1300 годишна история..е човека е таквоз същество,че е все нещо недоволен и ...алчен ..лизинг,кредит,ипотека...

104

Алибега

преди 1 година

До 109 Ако имаш пари може ако немаш Хари Неможе

103

Мойски

преди 1 година

Яка мизерия е в БГто вие си ги избрахте тези от които зависи.

102

Инфлацията много

преди 1 година

Скача защото САЩ и ЕС принтираха сато реди пари за помощи от пандемията и сега за финансирани на война, бежанци и скъпа енергия! Парите се обезценяват, САЩ и ЕС увеличават инфлацията..защото харчат повече за други държави извън ЕС ( Украйна) но не искат да увеличат данъците..затова ни отрабват нас хората чрез инфлацията! Като печатат пари..

101

Анонимен

преди 1 година

А може ли да ви такова ...като сте такива тарикати Алибегов 110!

100

Алибега

преди 1 година

До 106 *** в Хилтън като си толко претенциозен

99

Анонимен

преди 1 година

Генерал Игор Кирилов, началник на силите за радиационна, химическа и биологична защита на Русия, разказа подробности за дейността на САЩ в Украйна. По-специално Пентагонът, чрез Украинския научно-технически център, оцени условията в Азово-Черноморския регион, при които птичият грип може да стане неконтролируем.Службата за сигурност на Украйна е оказвала натиск върху участниците в американския проект, включващ събиране на щамове с висок епидемичен потетциал.Клиент на проекта пентагона-честито

98

Анонимен

преди 1 година

То няма и население представете си ако бяхме повече

97

Най лошото ще дойде

преди 1 година

Тепърва през зимата на 2023..когато руската газ от хранилищата в ЕС свърши! Също когато ЕС по заповед на САЩ започне да санкционира Китай! Дано не са толкова луди все пак :(

96

Анонимен

преди 1 година

В български ресторант ми сервират овчарска салата с четвърт домат на големи парчета, четвърт краставица на *** , сирене като извара на вид. Но липсата на цяло варено яйце беше потресаващо. Само някакъв прах като желтък. УжасТ! Цена 10 лева за купичка сто грама!

95

Много хора

преди 1 година

Не разбират, че както САЩ ползват украинците за прокси месо, така ползват ЕС и нас за хрокси исономическо месо! Също колкото повече печатат долари, толкова повече увеличават инфлацията по света и всеки човек по света все едно им плаща данък чрез инфлацията! А те могат безкрайно да си принтират!! Нямат лимит! Вдигат си го всяка година до безкрай :)

94

Анонимен

преди 1 година

Унгарският министър на външните работи и външноикономическите отношения Петер Сиярто по време на пресконференция отрече съобщенията, че Будапеща уж надплаща за газ от Русия, а също така нарече споразумението с Газпром добро и гарантиращо сигурността на страната."В най-тежките времена на енергийната криза Унгария не трябваше да налага никакви ограничения, подчерта министърът. Нашите газови доставки винаги са били осигурени и с това споразумение ще бъде така."- e а сега продължавайте промяната

93

В икономическа война

преди 1 година

Сме..САЩ ни използват като проксита в икономическата война на санкции срещу всеки, който се противопостави на САЩ и тяхната хегемония!