21

Майора

преди 1 година

Във ваште глави се въртят само лоши неща че нищо не е станало ! А забравяте майстора на подслушванията и следене ген. Гном , който незаконно подслушваше главния прокурор по това време Филчев! Бищо добро не се очаква от коалиция от бивши комунисти , техните отрочета и хора от ДС! Публична тайна е че те искат отстраняването на Гешев и поставяне послушен главен прокурор който да спре разследването срещу олигарсите довели ги на власт!

20

Мирчев си е глупчо

преди 1 година

Защото такива като спонсорите ти го заплашват. Та за това. ***

19

Анонимен

преди 1 година

До баба мара не се занимаваи с работи от които не вдяваш ,ами изпери н.сраните *** на мъжо си .

18

Анонимен

преди 1 година

До *** дружинката от герп - вместо да плюете депутата, отговорете на въпросите. Още по-добре кажете кой престъпник е вкарал гешефта в затвора (Иванчева не се брои, нея я съди специализираният съд)? Или най-добре - защо България не може да попълни квотите за Европейската прокуратура?

17

Lina

преди 1 година

Страхува се, но най - вече от собствениците му. А те са опитни. Ако решат. Решат.

16

Ам Гъл

преди 1 година

Г-н Мирчев, сега ако попитате и защо в автомобила на кортежа се е возил и гл. прокурор, а не АЛФ , направо ще "избиете рибата". И ако нямате какво да правите, моля не го правете в НС.

15

Анонимен

преди 1 година

Щом Ленчето може да лети за една вечер в Солун с Кирето с правителствения самолет, защо да не може Гешев да ползва брониран автомобил за лични нужди? Тука е така.

14

Анонимен

преди 1 година

Бойко Б е жена в панталони, а Психелия Нинова е мъж в пола.

13

Анонимен

преди 1 година

Защо тервата е зелена, защо небето е синьо и как така пътя води в две посоки ?

12

Отврат

преди 1 година

Май заради такова същество викаха..".Мутри вън" ! И какво общо има, че автомобилът на Гл.Прокурор бил "по-сигурнен"?Да не говорим, че Радев сега си е поръчал автомобил за 1 милион/!/. Говорителите на поръчителите, започнаха да изпълзяват на светло!

11

Анонимен

преди 1 година

А защо Ивайло Мирчев трябва да е депутат като не разбира от нищо?

10

Анонимен

преди 1 година

Защо Ивайло Мирчев иска главния прокурор да се движи с небронирана кола? Защо Ивайло Мирчев иска главния прокурор да бъде в колата със семейството си? Иска ли Ивайло Мирчев смъртта на главния прокурор?! Все резонни въпроси на които трябва да се отговори.

9

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Мирчев а вие защо влизате в парламента да разигравате държавата българите да Лъжете да получавате 10к за нищо ЗА мен сте ИЗЛИШНИИИИ

8

Тома Неверний

преди 1 година

Управлението на "държавата" е от изпечени мошенници мафиоти!Мафията си има държава!Какво не е ясно!?

7

Анонимен

преди 1 година

Защо Ивайло Мирчев толкова много атакува главния прокурор? Иска ли Ивайло Мирчев да спре главния прокурор да си върши работата? Плаща ли му някой на Ивайло Мирчев да атакува главния прокурор? Срещал ли се Ивайло Мирчев с хора на Цветан Василев?

6

Урсула

преди 1 година

Сакън сега и Ушко ше си купи Майбах по сигурен от на Гешо :)))

5

Анонимен

преди 1 година

По принцип ми се струва абсолютно логично точно главния прокурор да ходи с най-голяма охрана. Нали точно той трябва да бори най-тежката организирана престъпност. Не коментирам конкретно Гешев и колко си върши работата, а как трябва да бъде. Чисто хипотетично президентът би трябвало да има само политически врагове, които не би следвало да го гонят да го ликвидират.

4

Анонимен

преди 1 година

Защо гл. прокурор се движи с по-сигурен автомобил от президента? Защо гл. прокурор се движи с кортеж? Защо гл. прокурор се движи и си сменя спецамтомобилите като носни кърпи? Защо цените на продуктите се покачват ежедневно?

3

Анонимен

преди 1 година

Ти трябва да си доста ограничен за да задаваш такъв въпрос. Прокурор е много по рискова професия от колкото президент в нашата част на света. Нещо си недоволен че Гешев не е бил в стандартна кола ли? Нямаш ли друга работа в момента, по-наложителна в парламента?

2

баба мара

преди 1 година

даите справка кого е вкарал в затвора та да го вардят така хората му искат оставкататои се мотае в турция трябваше да е в болница с високо кръвно ама да се изпуснекелепира в анадола трябва смяна на всс и след това на гешев