93

Неразбрал

преди 1 година

Е как така според русофилите, прокурора Гешев си е спретнал атентат , а Путин да не може да си направи сам атентат?!

92

Анонимен

преди 1 година

Русофобчета във войната сичко е позволено

91

Христо Христов

преди 1 година

Инсценировка е възможна единствено ако Русия иска да оцяви война. В противен случай е удар по имиджа на Путин и респ. на Русия.

90

(-_-)

преди 1 година

Че за какво им е това? Те нямат нужда от операции под фалшив флаг - това е запазена марка на чичето с мустака и големия задокеански ба р дак, който свикна да печели от войни на чужда територия..

89

Анонимен

преди 1 година

Да изброй поне един руcoрoб, колко войни са започнали "освободителите" и срещу кои народи? Даммм, за това никой не ви иска, лицемери. Дано освободят света от тези "освободители"

88

Анонимен

преди 1 година

Първо: Русия вероятно е инсценирала неуспешен удар с дрон, за да представи пред хората в Русия войната в Украйна като екзистенциална заплаха. Второ: Русия вероятно е инсценирала успешен удар по Северен поток, за да представи пред хората в Русия протеста на Кремъл пред възможността за повишаване на тяхното благосъстояние.

87

Император ЗиЖинПин

преди 1 година

Знаете ли, Хитлер - беше Глуупак, защото обяви Война на САЩ и на Русия - ЕдноВременно! Не, Умните Мъдреци като мене, инсталират Агентите си в САЩ - купих си Бай Дэн-ови, така че САЩ да се Бие с Русия до Пълното си Разрушение и скоро ще Кеширам!! Да Живее Велик Китай!

86

п.п.

преди 1 година

четиво за бавноразвиващи!

85

Гумена глава

преди 1 година

Абе оставете тоя фишек над кремъл вижте какво става в прованса - горят складове, заводи, самолети, влакове. Укрите направо подпалиха резиновата попа на джуджи, а той в ответ си го изкарва на мирни жители и убива жени и деца - типичен фашистко-терористичен похват.

84

Анонимен

преди 1 година

До 88 Да, да. САЩ са ви виновни за всичките народи, които са нападнали азиатските алкохолици. А те не са малко...

83

Анонимен

преди 1 година

И едно уточнение! Коментара ми е номер 84. Много моля,млади " демократчета на по 20 или 30 годишни"! Далеч от коментара ми! Вие и идея си нямате,за какво точно говоря! Аз обаче Имам!-:) Благодаря предварително за разбирането!-:)))Вашите " плюсове или минуси" Нищо Не променят във връзка със самата истина!!-:)

82

Анонимен

преди 1 година

Пълна пародия. еФтини номера на милиционери, досущ като "атентата" наскоро

81

МАРИОНЕТ-КИ

преди 1 година

От цялата работа разбирам, че за всико е виновна Русия - и тръбите на Севен поток сама си взриви, и за инфлацията е виновна, и за безработицта в ЕС, и за сушата, и за светояния глад. Сега, може и наистина да е така с тези дронове над Кремъл, обаче и другото в вярно - Украйна е МАРИОНЕТКА в ръцете на САЩ, Украйна е ръката, в която САЩ поставят ножа и която САЩ я насочват.

80

Бонго Бонго

преди 1 година

Eй ся вече Русия се ядоса и обявява война...ха ха хаааАко не беше трагедия и избитите и руски и украински войници и мирни граждани, Русия с Путин щеше да е комедия на международната сцена. Пълни паляци...уви

79

Роснаците са смех

преди 1 година

Тея се побъркаха от пропаганда и лъжи вече. Що не си приберат миризливите затворници от Украйна и не си гледата проблемите без да занимават другите държави около тях?

78

Анонимен

преди 1 година

взивили са ги като пиратки , досущ атентата гешев

77

Анонимен

преди 1 година

Кремъл,ще отговори подобаващо на действията на Зеленото наркоманче! Имат и куража и капацитета да го Направят!!!-:) Зеленото Еврейче,е на път да запали чергата на Европееца! Америка " потрива ръце" че Еврейчето и върши някаква " работа"! В същото време в Европа гъмжи от Американска " войска"! Нещо което по времето на СССР,това нямаше как да се случи! Тоест,намеквам,че самата Европа,вкара вълка единак,САЩ в кошарата на Европейците! Русия няма да отстъпи! Запомнете го!-:)

76

Анонимен

преди 1 година

Съмнява ме Путин да играе ролята на лъжливото овчарче

75

Анонимен

преди 1 година

"Авторката" пак ни публикува поредната лъжа от западната пропаганда. За всеки случай слага и въпросителна. Руското разузнаване информира, че атаката е планирана колективно с американските ментори на укро-фашистките терористи.

74

Хххх

преди 1 година

До 56нали затова е дрон абе амджъказлия........да се взриви автоматично/ или от оператор при достигане на определени координати...а едно ПВО няма да го чака да доближи сградата за да го взривява...т.е. не е прихванато от ПВО...