48

Анонимен

преди 1 година

Браво браво на Русия фара ги боли за НАТО каде са НАТО мълчат като П____и санкции нищо не ги спира цяла Аляска е окупирана от руски ракети нищо че е на САЩ

47

Анонимен

преди 1 година

Да живее Русия, *** дано САЩ и ЕС.

46

Анонимен

преди 1 година

Бомбени килимчета и тосове може да има само в главите на някои психопати. Оттатък Днепър руска авиация не може да припари, защото на момента ще бъде свалена. Могат това да правят само в окупираните територии.А и населението толкова ги мрази тези, че и ядрена бомба да хвърлят пак ще се сражават.

45

Minuva42

преди 1 година

Ако някой гнусен украйнски гларус-агент се изкенза върху кремъл - Русия пак ще отговори със цялата си сила!!! Да живее великата империя! Вива Путин!

44

Анонимен

преди 1 година

В Украйна няма невинни Там има само плявакоято е за трепане без жал.

43

Жужа

преди 1 година

спретна някаква жалка инсценировка за да оправдае убийствата на цивилни в Украйна. Демокрацията определено не е цветя и рози, но когато имаш един самозабравил се диктатор, нещата са 100 пъти по-грозни.

42

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще бъде унищожена а територията ще стане Русия каквато си е била. САЩ и ЕС ще си лаят и ще кротнат. И така трябва да бъде. Тая гадост наречена Запад и измислената им ДЕМОКРАЦИЯ да си я ползват сами на тяхната си територия. Никога няма да докопат ресурсите на Русия, каквато им е целта на д0лните Западняци. Да го Dyхат.

41

Анонимен

преди 1 година

Що не вземете ситЕ да се изнесете там към Чукотка..*** да ви сбере ситЕ - и да оставите Русия на руснаците и светът да се кротне и да си гледа икономиките и народитеПа ще е Арно , мирно - нЕма железа да фЪрчат...пАри да се трошат за лудо ..ора да трепАт ..По стойте си у Чукотка - като сАкате да трОшите - трОшите си вашите глАви и пАри...АМАН от чутури като вашите

40

Minuva42

преди 1 година

От Кремъл как обясняват видеото, което се появи с този дрон - точно при удара на дрона в пилона на покрива има двама души. След това се появи пожат на покрива. Слочайност?

39

Анонимен

преди 1 година

Значи украинците са ,,нагли" защото си искат страната и държавата За монголите на Путин , всеки който воюва за свободата си е ,,нагъл"

38

Сата НАТО

преди 1 година

До Никсън.....Скоро гледах един филм за ричард никсьн за да не покаже слабост сащ исползва стратегията бомбен килимЗа да принуди северен виетнам да преговаря ----///------ Имам неприятна новина за тебе - Просията това не го може.

37

Анонимен

преди 1 година

Никой не напада Русия.Украйна се отбраняваСвета иска Русия да се прибере в своите граници И не виждам как монгола Путин може да бъде убеден.Освен да бъде унищожен.

36

Сата НАТО

преди 1 година

Фашиска Просия стабилно обу ботушите на Ирак, а Путин вече го стега вратлето

35

Анонимен

преди 1 година

Всички сме на ясно кой всъщност стои зад тези нападения и тази прокси война. Кой има най-голяма полза от всичко това. Наближава момента на пряк сблъсък. Неизбежно е. За този момент са се готвили и Русия и САЩ много години и трябва да си премерят силите, иначе тази война ще продължи вечно.

34

Бонго Бонго

преди 1 година

Смях..... Ей ся Путин почва вече война.Ей некадърник , Капитолия е нападана от граждани много пъти,собствени граждани.Атаката с дроновете е дело на руснаци срещу Путин .

33

Анонимен

преди 1 година

Какъв отговор бе рашняц,и тапи.Нали вие бяхте първи които нападнахте Украйна.Ако бяхте нападнали България до сега да бяхме ви изтребели до крак.Какъв отговор? .За какво.Че нападате друга държава ли...

32

Анонимен

преди 1 година

Работата става дебела, нито рашките искат да отстъпят, нито янките :)))

31

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече изтрепани Укри, толкова по добре.

30

Иван

преди 1 година

Тава вече е гавра и как не ги е срам да се заканват,трябва да се срамувам.Това е признак на безсилие.

29

Никсьн

преди 1 година

Скоро гледах един филм за ричард никсьн за да не покаже слабост сащ исползва стратегията бомбен килимЗа да принуди северен виетнам да преговаря