194

Анонимен

преди 1 година

Тая подводница Москва ли и викат?

193

ОНЗИ

преди 1 година

Абе чудя се какво прави най-голямата атомна подводница в света около бреговете на т.н. сащ - сигурно ловят рибки !?!?!?

192

Ботоксово д..же

преди 1 година

Финландия вече е в НАТО, Швеция е на път да влезе. Китай обръща гръб на Раша. Руската икономика е на път да се срине, армията на Путин стана за смях в Украйна. Масово изтичане на мозъци от Раша. Рублата се обезценява. И за всичко това руснаците трябва да благодарят на един поб...ркан дикт..атор който се крие в бункера и нарежда удари по детски градини.

191

Анонимен

преди 1 година

Какво стаНЪ с лабораториите на нато в Укрия , усетихте ли ''качеството'' на ''уШ'' транзитното преминаване на зРъното през Бг ?

190

Анонимен

преди 1 година

И кво , пак ли : ЕС бил ''единен'' , верно уи?

189

Анонимен

преди 1 година

Квартал Бахмут. Югозападно от Бахмут руските въоръжени сили, подкрепени от артилерия, атакуваха в посока Предтечин, а ЧВК Вагнер проведоха щурмови операции в покрайнините на Ивановски, в южните западни и северни райони на самия град. Има напредък в последния участък. В Богдановка, ожесточени насрещни боеве.

188

Анонимен

преди 1 година

Херсонска област. В Херсонско направление има взаимна активност на руски и украински войски на остров Болшой Потемкин. Това вече е на левия бряг на главния канал на Днепър. Преди това този район беше в "сивата зона". Освен това и двете страни прехвърлят войски към редица други острови в делтата на Днепър. Така че вероятността от преки наземни сблъсъци е голяма.

187

Анонимен

преди 1 година

228, има повече нацита в агитката на ЦСКА Москва, отколкото в цяла Украйна, пий хапчетата, стига само ги гледа.

186

Анонимен

преди 1 година

Цяла година не могат да го вземат този град. А преди митът за руската армия беше "7 дни до Берлин".

185

Анонимен

преди 1 година

Луганско направление. Ситуацията е все същата. В Купянския сектор продължават артилерийските двубои и взаимното разузнаване по цялата линия на съприкосновение. На Лиманския участък подразделенията на Въоръжените сили на РФ водят позиционни боеве в района на Макеевка и дере Журавка.

184

Анонимен

преди 1 година

Евгений Пригожин за ситуацията в Бахмут: "ЧВК Вагнер напредна с 230 метра. Загиналите за денонощие - 116 души от ЧВК Вагнер. Гладът за снаряди е най-остър. Снаряди за няколко дни. Врагът разполага с неограничени амуниции. Започна контранастъплението на ВСУ. Заявките на ЧВК Вагнер се игнорират." Загубите за предходните дни: 2 май - 103 души, 1 май - 86 души, 30 април - 99 души. Освен това шефът на ЧВК Вагнер е много притеснен за фланговете, за които отговарят руските ВДВ (а според Евгений Пригожин там има някакви вагнеровци).

183

Анонимен

преди 1 година

Новини от Бахмут. В западните покрайнини на Бахмут частите на ЧВК Вагнер разшириха контролната си зона по улица Победи. В същото време продължава щурмът на укрепените позиции на фашистката гмеж на улица "Освободители на Донбас". Киевската хунта изтегля допълнителни сили от другите фронтови линии, пренасочва ги тук и увеличава интензивността на артилерийския обстрел.

182

Анонимен

преди 1 година

През цялата нощ силите на руските ВКС нанасяха удари по Киев, Запорожие и Одеса. Особено много полети бяха регистрирани в Одеса. Запорожка област:Вчера фашистката гмеж с подкрепата на бронирана техника извършиха разузнаване в близост до Орехово. ВС на РФ посрещнаха гмежта с огън. Съобщава се за загубата на около 20 зомбита на киевския режим и най-малко 4 единици техника.

181

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен/217 "Стига жертви в Европа , кога ЕС ще се усети... " - когато 90те % про'с'таци У НАС се усетиТЕ, че ЕС е зло!

180

Анонимен

преди 1 година

До До 216 от Берлин "Гирмания винаги сърба попарата на войните които САЩ води-1,5 милиона сирийци и 2 мил афганци са също на наша издръжка доживотно!!" - какво е това германия? Едно образувание дет даже конституция няма. ВСИЧКИ ТРЯБВА да мачкат немското безродно ст'а'до!

179

Христо Христов

преди 1 година

До Анонимен/220 "... страдаме от ПРИМИТИВНИ ЛИДЕРИ - ПОЛИТИЦИ , ЛИПСА НА ЕЛЕМЕНТАРНА ДЪРЖАВНОСТ" - ми примитивен европеиден електорат - примитивни лидери. Дан'би те да се самоизбират?

178

Хе хе

преди 1 година

Путин и Пригожин го играят доброто и лошото ченге. И народът яко кълве. Путин никога не би позволил Пригожин да издава държавна тайна за жертви, оръжия, недостиг на снаряди и т.н. да се разпространява в Телеграм. Всичко е добре обмислена дезинформация. Да видим Комикът ще клъвне ли и той.

177

Анонимен

преди 1 година

Ами нека и другите държави в ЕС да разберат , какво е да си беден в България !

176

До 218

преди 1 година

ЕС го знае но не им пука на политиците! Никой в ЕС не протистира освен французите! Немците са роботи за данъци! Българите също не протестират! Явно на всички им е добре освин на францезите..

175

Анонимен

преди 1 година

И ЕС , както и в България , страдаме от ПРИМИТИВНИ ЛИДЕРИ - ПОЛИТИЦИ , ЛИПСА НА ЕЛЕМЕНТАРНА ДЪРЖАВНОСТ !