170

Между другото,педали

преди 1 година

или така наречените гейове са под закрилата на ценностите на запада. Та запаления американоил опитвайки се да нанесе обида - не се ли сеща че нарушава вярата на този който го храни и насъсква ?

169

Щом като Гардиан

преди 1 година

Пуска такава статия, идва началото на края на Режима в Киев!

168

Ааа всеки народ

преди 1 година

Заслужава управляващите си! Вие гледайте затова в България дане се повтори! Знаете кой е българския Зеленски!

167

Хитлер

преди 1 година

Гордея се с теб Зеле! И аз до последно принуждавах немците за Фолксопфер ( Народна жертва) да си дават скъсанште парта и ботуши за войниците на фронта! И аз пращах 16 годишни да защитават родината! Зеер гут!

166

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е типичен политик от психодесен тип. Преди изборите лъгжа че е за мир и огромната част руснаци, украинци и българи го избраха и... той ги набута във война. Кирето и ДОНОСНИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ преди изборите громиха ГЕРБ бориха се с корупцията а сега са готови на всичко и всичко само да са с ГЕРБ и на власт щото са против корепцията. С 50 депутати нагло искат правителство да правят... НАДМИНАХА И НАГЛИЯ ПРОЕКТОКАБИНЕТ НА ТРИФОНОВ.

165

Русофоб

преди 1 година

Гардиан беше основния миизточник на пропаганда! Какво ще правя! Как ще поддържам илязията за победа на Украйна?! В абстиненция съм, реалноста ще ме премажееее!

164

Анонимен

преди 1 година

Скъпо излиза да нарушиш две мирни споразумения!!!

163

:-§

преди 1 година

До ПейтриътПРОПАГАНДНИТЕ ОПОРНИ ТОЧКИ КАТО ЗА ВЗЕТОТО ЗЛАТО МОЖЕ ЛИ ЕДИН ЛИНК, АМА С АВТЕНТИЧЕН ДОКУМЕНТ ИНАЧЕ СИ СОРОСОИДЕНН ЛЪЖЕЦЦЦ ИЛИ БУ-ДА-ЛА, ЗАБЛУДЕН ОТ ПРОПАГАНДАТА.

162

Русофоб

преди 1 година

Не е възможно партнйори на САЩ да загубят земята си, да умрат или да гладуват! Не е възможно Гардиан да пебликува истината! Не е възможно!!

161

Анонимен

преди 1 година

ИНТЕРЕСНО ТРОЛОВЕТЕ НА ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯТА ЗАЩО НЕ СИ ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ ЗА ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ПОТЪПКАНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА НА РУСКИТЕ МАЛЦИНСТВА В ЛИТВА, ЛАТВИЯ И ЕСТОНИЯ? ОТНЕТО ПРАВО НА ГЛАС НАПРИМЕР...ТАКА ЧЕ РУСИЯ МНОГО ГОДИНИ ТЪРПЯ, И БЕЗКРАЙНО ЗАКЪСНЯ ДА ЗАЩИТИ ДАЖЕ РУСНАЦИТЕ В УКРАЙНА. НО ИСТИНАТА ПЛАТИНИТЕ ПРОПАГАНДИСТИ НА ЗАПАДНАТА ОЛИГАРХИЯ, НЕСЪМНЕНО ПО-ГОЛЯМ ВОЙНОЛЮБЕЦ ОТ РУСКАТА, НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА.АЙДЕ ДАВАЙТЕ КОНТРАОФАНЗИВАТА... ДА ПОРОБИТЕ ОТНОВО БЪЛГАРИ И РУСИ В УКРАЙНА. СЛАВА НАЦИЗ

160

Пейтриът

преди 1 година

До 237 Кое освобождение бе като Рушия ни окупира тогава и ни взе златото

159

Русофоб

преди 1 година

Не вервам! Сички са милионери в Украйна! Глад няма! Не може да има!

158

Защо САЩ

преди 1 година

Не им напечатат още много милиарди на хората в Украйна? Или им пука само за Русия!

157

ДЕМОКРАТИЧНА ОБЩНОСТ

преди 1 година

РУСОМРАЗИТЕ КАТО МРАЗИТЕ ВСИЧКО РУСКО, МРАЗЕТЕ И ОСВОБОЖДЕНИЕТО НИ И ИДЕТЕ В ДИАРБЕКИР, ЗАСЕЛЕТЕ СЕ И СЕ РАДЗВАЙТЕ НА ОСМАНОТУРСКОТО ПРИСЪСТВИЕ И ИЗПИТАЙТЕ НА ГЪРБА СИ ТЕХНИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ... В АДАНА СЪЩО МОЖЕ СРЕД ОТЛОМКИТЕ С КОИТО АЛЛАХ ГИ НАКАЗА ЗА ПРИСЪСТВИЕТО ИМ.

156

Що така?

преди 1 година

Не си ли печатат просто нови пари като САЩ?

155

Чакайте би пингвини

преди 1 година

Нормално е са има глад и мизерия в държава нападната и окупирана от руския агресор.

154

Гардиан

преди 1 година

Е написал истината ???? Просто скандално!

153

Щом Гардиан публикув

преди 1 година

Това, не вървят добре нещата, може скоро да настъпи примирие!

152

Анонимен

преди 1 година

Един склерозирал дядка си намерен млад и зелен актьор да лае като пинчер срещу сибирската овчарка. А останалият сват яде пуканки и гледа серира

151

Герундий

преди 1 година

Някоя от прибалтийските републики или Беларус май, бяха казали в началото на войната, че не искат да участват, защото ако НАТО и Русия воюват, то войната ще е на тяхна територия и не искат да си съсипват държавата. Ей на Зеленски позволи войната да се случи на негова територия и да си унищужи страната. Той нашия президент също ни тласка към подобно унищужение!