197

Анонимен

преди 1 година

Бомба в мумията на ленин и има фсб гей гном и няма фсб гей гном

196

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: Към москва! Киевски гном има за бесене и там на парада ще му светят маслото на плъха зелен!

195

контрапрестъпление

преди 1 година

Нато-еничарите са готови за резачката!

194

Разликата

преди 1 година

Голямата разлика в тази контраофанзива е, че руснаците се окопаха. Сега ще им се наложи на ЗСУ да се бият, така както руснаците се биха досега, срещу укрепени позиции. Жертвите ще са колосални.

193

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще победи от руснак войник нестава могат само да заливат с количество но днес и количество нямат Московия е обречена

192

Анонимен

преди 1 година

Към москва гном има за бесене там

191

Анонимен

преди 1 година

Единствената голяма кал е това в главите на Zадниците с кармазъ пентаграм на челото

190

Килифарев

преди 1 година

Тавариши помислете, досега укрите удържаха атаките с подаяния от запада, сега обаче ситуацията коренно се промени. Подаянията се превърнаха в регуларяни доставки а на мамаша раша джепането взе да свършва - снаряден глад се усеща по фронта и затова не могат да напредват реално. От 50-60 хил снаряда на ден припоследните по значителни военни успехи в лисичанск и с. донецк спаднаха на на 10 хил на ден. В резултат вземат бахмут 9 месеца и треперят вагинеровците да напуснат фронта че капутинират одма.

189

Анонимен

преди 1 година

Само не знам как ще стане, защото там е адска киша в момента и свръхтежката слабомобилна аме европейска техника затъва без проблеми. Досега НАТО си водеше войните нейде из пустините. Това в Украйна е чернозем, малко дъжд да валне и всичко подгизва.

188

Хем е тайна, хем не.

преди 1 година

От месеци се говори за тая офанзива. Даже се говори в коя посока ще бъде проведена. Какви тайни, строго пазени са в главата ви?

187

Гошо

преди 1 година

8 години запада насищаше Украйна с оръжие. 130 000 армия беше струпана край Донбас готова за нападение. За една година целият запад пращаше оръжие на Украйна и само благоразположението на Путин е причина Украйна все още да съществува. 80% от разрушенията са дело на украинските фашисти и холивудските лъжи. Така че от тази прокламирана офанзива нищо няма да излезе.

186

Г. Кубатевски

преди 1 година

Ха-ха-ха, руснята вече треперят и тръпнат в очакване. Могат да гарантират за целостта на новите територии точно толкова колкото гарантираха и за Херсон. Ни повече ни по малко.

185

Анонимен

преди 1 година

А те руснаците дори не подозират, че ще има такъв решителен удар и съвсем не се подготвят да ги посрещнат подобаващо. Само ние знаем, защото днес ни информира. Но тайно от всички останали.

184

изненада

преди 1 година

Контра удара ще настъпи от Финландия през Урал и от небето пада метеорита Челябинск без помощ от САЩ

183

Мухаха

преди 1 година

"Тайния" контраудар, дето никой... ама никой не знае за него ...... За повече подробности, цели и дата на започване прочетете статията ни .

182

Анонимен

преди 1 година

Боят настана-а, тупкат сърца ни... Ето ги близо руските душмани.

181

Анонимен

преди 1 година

Руското разузнаване може да не знае, но ако чете днес-бг ще разбере кога и къде украинците ще ги нападнат.

180

Анонимен

преди 1 година

До НО забравят едно А ти забравяш че Урал е на изток.

179

НО забравят едно

преди 1 година

- Атомния арсенал. ТОЙ ще изравни терена чак до Атлантика. Така руските танкове по-лесно ще се придвижат - нали се сещате?

178

зелена пропаганда

преди 1 година

"Рибата в морето, а те приготвили тигана!" :)