19

MAP

преди 1 година

На запад вече няма педофили, има мапове - map - minor attracted person.

18

Анонимен

преди 1 година

Do 15.Войниците ,които бяха пратени да нахлуят в Украйна им бяха дадени знамената на победата.Идеята е била за бърза /кратка победа както стана в Афганистан както талибаните превзеха Кабул.Второ войниците са имали храна за 2 седмици .Трето Путин го нарече специална военна операция защото идеята не е била за война а за кратка офанзива.Да превземат Киев и да убият Зеленски и Путин да изнесе реч на площада в Киев как е спасил Украйнците от нацистите

17

Споко,

преди 1 година

Споко, младите в Турция излизат на улицата и до дни, дори до часове Ердоган ще бъде свален, Путин остава без съюзници, и до дни, дори до часове и Путин ще бъде свален и Украйна ще победи и всичко ще се върне както си беше преди.

16

Recep Reis

преди 1 година

Какво има да помни преди Ердоан. Планини от боклуцци, корупция, и безпътица. Аз живях 90-те в Истанбул. Всеки ден имаше смок от въглищата и суровите дърва, с които се грееха. И с този Кемал, който и алеви, няма шанс. Турция си е добре при Ердоан. Аллах да го брани и води. Дано тази година си върнем островите в Егейско. Трябва като спечели да праща аскера да ги гони от Кос, от Лесбос. Да се махат. На хвърлей от турския бряг работа нямат.

15

Мииии

преди 1 година

И той като Баце....:)))

14

Анонимен

преди 1 година

До до 5 "Какво е БРИКС" Сериозно ли? Икономически съюз между големите източни страни и други. Опонентите на Г7. Напоследък много държави се кандидатират за членство, защото виждат, че Западът няма бъдеще.

13

Анонимен

преди 1 година

Ако имаха спомен за военните диктатури, може би щяха да имат друго становище. Впрочем, колко от съвременните младежи в България знаят за военните диктатури в Европа СЛЕД 1945 г.? За Гърция, Испания, Португалия... ? А за диктатът на "желязната лейди" във Великобритания, която тъпче стотици хиляди работници в името на печалбата на големите концерни. Аз помня стачкитр по нейно време. Има какво да се каже да съвременните младежи, които сляпо се продават.

12

Анонимен

преди 1 година

Затова е врме, да има тежвст на гласовете. 18 годишен, без обрязование, без постижения, без иноти, решава съ съшата тежест, като бизнесмен, като професор, като някой над 25 .... Незумно е просто.

11

Анонимен

преди 1 година

"Ердо се изживява на султан, но май забрави, че Османската империя рухна и едвам Ататюрк ги спаси от пълно разпадане" Тонсъстезание по безумни звучащи добре на повърхностно ниво асосиации и провокативни изказвания ли е?

10

Анонимен

преди 1 година

Младите нямат историческо мислене, нямат и достатъчно жизнен опит, за да преценяват. В общия случай. На младите е присъщо да се лепват към ярки обекти/ субекти. И още нещо много важно: суетни са , открите се радват на ухажване. Затова са най-лесни за манипулация.

9

Анонимен

преди 1 година

Защото не познавал друг лидер, това му било достатъчно ... Щеше да е хубаво да синспомня 20 гпдини преди Ердоган.

8

Анонимен

преди 1 година

"Всеки е по-добър" Хаха! То и ние така си казвахме за Бойко, ама после дойде Кирчо и ни доказа, че грешим. Така че ще е хубаво комшиите да се поучат от нашия опит и да не повтарят грешката ни.

7

Анонимен

преди 1 година

Ердо се изживява на султан, но май забрави, че Османската империя рухна и едвам Ататюрк ги спаси от пълно разпадане :))) Младите си искат свободата, дори да пишат в техните сайтове си е един вид свобода, това при бруталната цензура от страна на бай Ердо е невъзможно :))

6

Анонимен

преди 1 година

Много пречи на демократичните евроатлантически ценности напоследък, затова са го захванали да го тровят и да пишат, че младите са против него.

5

Анонимен

преди 1 година

Факт е че като един човек остане на власт за прекалено дълго му се изкривява огледалото.Примери бол .Орбан ,Ердоган ,Путин.Ердоган дори си позволи да повтори изборите в Истанбул защото не спечели.Путин почна война като си мислише че ще превземе държава с големината на Франция и Германия за три дни

4

Нагло ве

преди 1 година

поне да беше написало откъде са преписвали.

3

Дони

преди 1 година

Срещу няколкостотин хиляди видяли по-приличен живот из Стамбуля са изправени десетки милиони промити ***... За едно килимче си слага сам клупа... Дано се случи невъзможното, турците си го заслужават!

2

Анонимен

преди 1 година

И да си ходи Ердоган, и да не си ходи, Турция отива към БРИКС. Сори, Джо!

1

Анонимен

преди 1 година

Ама младите или НПО-тата? Уточнявайте ги тия неща.