89

преди 1 година

Това е първата офанзива в историята която се съобщава публично на всеослушание така че врага да е пределно информиран за нея, все едно ще снимат риалити. Има нещо много странно тук - с каквито и оръжия да разполагаш, елемента на изненадата е най-добрия залог за победа или поне нанасяне на тежки поражения на врага.

88

Светозар

преди 1 година

Наистина ли мислите, че украинското командване ще информира в интернет подробно кога и какво мисли, да прави ? Другари русоффили, малко по - сериозно моля. Трролажа трябва да е на по - високо ниво.

87

Анонимен

преди 1 година

Хаах! Бияча на миуси продължава! Ако ня бях на пробация, щях да ти кажа ...

86

американеца

преди 1 година

ами почвайте я де таз офанзива от 2022г я чакам въпреки че профукахте десетки милиарди от запада -изядох 10 кила пуканки да ви чакам офанзивата .То докато с енаканете руснаците ще стигнат Днепър по зялата и граниза до Одеса

85

Анонимен

преди 1 година

До Всъщност, - Нато ва пари и оъжие и не знае къде отива и половианта от това. А акто кажеш НАТО, трябва д азнаеш, че в самото НАТО има разделение между държавите, като в държавите има отделни лагери и всички се борят за контрол.

84

Анонимен

преди 1 година

Пригожин докато се дупи в Бахмут, ще му вземат златните мини в Судан!

83

82

преди 1 година

Ето - Минуси без отговори! Поакзва тотално безсили! Какито шансове имаха украйнциет, се изпариха. От тук насетне е пекане на бавен огън, докато Зеленски му уври глъвътъ ...

82

Анонимен

преди 1 година

Украинските командири докога ще се водят по акъла на запада на началството .

81

Всъщност,

преди 1 година

Трябва да си много наивен да вярваш ,че от НАТО са им дали оръжие з милиарди, и няма да командват кога и къде трябва да нападат украинците, и да си върнат територии! И спътниково разузнаване, и тактика , всички е планирано предварително! Но нека "русофилите" си верват, колко са "велики"!

80

Анонимен

преди 1 година

И какво става - Кси Дзинпоин се навря в Украйна, на мяасотот на Блекрок! Хихи! Не знам за вас, но аз записвам да уча китайски и ще се интересувма от културата и прочие, защото голбоаният номер едно, ще е от Изток. Просто не от този Изток,, от който се страхува американците преди 30 години.

79

Анонимен

преди 1 година

Требеше да пуснете некой дипломиран астролог да каже кога ше бъде контрфанзивата и ога ухраинците ше навлезнат победоносо в Долно Дъбене

78

82

преди 1 година

Как ще стане? Бияча на инуси може 200 минуса да ми набие колкот си минуса иска, но да ми обясни - КАК! Украйан получила 230 "нови танка" (на по 44 години ...), а докато ги чакаше изгуби хиляда от нейните и полските. И това ли ще обърне войната? И сега ли? Когаот русия направи и тя окопи, разположи ПВО, нахака повече артилерия, отколкото не можем да произведем за век? ОК! Чакам да видя!

77

Кремълчо

преди 1 година

на 9 май ще стане кремкарамелчо!

76

Не бих искал

преди 1 година

да съм на мястото на рашките когато започне контранастъплението...

75

Анонимен

преди 1 година

Украйна да поиска примирие и да започне преговори. Загинаха много млади хора и за Русия се отнася. Запада им гледа сеира на украинците разберете го.

74

Анонимен

преди 1 година

До до 73 - Украйна не може да си вдигне авиацията или поне това, което остана от нея. Разлиакта е огромна с "не и трябва". Трябва и като на ученичка тампон, ама я е страх да си признае на мама, че не е девствена.

73

Анонимен

преди 1 година

И как ще стане? Ще разчитате на толкова бързите си войнци, дето ще надбягат коршумите ли? Защото със сигурност нямат ББМ да ги закара всичките. Дори и да имахте, проблемите виса два - От далеч ще ви съсипе авиацията, а доближите се на 35 километра, ще ви запука артилерията. Нямате ПВО за защита, нямате авиация за ги накрате, да си дръпнат артилерията. Нямате и хора, просто да пренатоварите защитите им. Това е, като някой да каже, че ей сега Бъглария ще завладее Гърция. Стой па чакай.

72

Анонимен

преди 1 година

С какво?Снимана поръчката на 60хиляди чувала за трупове.Вашето е геноцид срещу украинците.

71

до 73

преди 1 година

Явно четенето с разбиране не ти е силна страна. Да го напиша пак бавно, пък дано вденеш - на Украйна не и бяха нужни флот и ВВС за да блокират напълно руските такива. А доктрината е да се ползва техника. Вземи за пример ХАЙМАРС - чисто унищожаване на складове с боеприпаси и едра техника. После руснаците нека тичат пеша с автоматите да ги избиват с оръжията за поразяване на "меки цели"

70

Ха-ха

преди 1 година

Радвам се , че руските таракани си верват! От 60 километрова танкова колона пред Киев, украинците ги завряха в бункери и окопи! Даже и целия Крим си окопаха! И това е без да са им доставили още сериозни оръжия! Ами да не си помислилите, че украинската армия ги е завряла там? Нее, просто Путин им е "заповядал" да отстъпят, защото бил "благороден"! Времето се оправя, и по-хубавото тепърва предстои!