106

Анонимен

преди 1 година

Нищо достойно няма в това да се политизира всичко!

105

Анонимен

преди 1 година

Така прави всеки достоен човек.Браво на Тео Ушев.Дпстойния човек не отива в тоталитарна държава, която напада чужди държави,за да заграби териториитеим , убива деца, жени стари хора, млади хора,прокужда народа на Украйна, в тази гнусна страна с гнусен фюрер.Вън рашистите от Украйна. В противен случай те ще убиват и нас българите след някоя и друга година. Писна ми от руски гъзолозци в България.

104

Добре

преди 1 година

Ама за какво въобще участва в кинофестивала? А че е русофоб е ясно!

103

Анонимен

преди 1 година

Тук не говорим за русофили и русофоби. Като си против войната, като смяташ че Русия е виновната страна, какво правиш подя..волите в руски кинофестивал?!

102

Иван

преди 1 година

Достойно поведение,адмирации! Не обръщайте внимание на плюещите, това са или руски ***, или низши по разум организми ,чието мнение не е важно за никой.

101

Анонимен

преди 1 година

Много силни думи, и то казани в сърцето на мястото, където се зароди войната, в лицето на Путин! Как не е бил цензуриран?! Много достойна постъпка.

100

до гя

преди 1 година

Само едно уточнение-атомните бомби са 2 и са хвърляни НЕ над военни бази,а НАД МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ДВАТА ГРАДА. 2 са бомбите,защото едната е плутониева,а другата е уранова и за да разберат коя е по разрушителна ги пускат и двете над различни градове.Малка вметка(за краварофилите): хвърлят се бомбите,когато на пракита е сършила ВСВ- на 6 и 9 август 1945г., а войната на теория приключва на 02.09.1945г.

99

goerg

преди 1 година

Не го уважавам вече- клекна

98

Пламен Иванов

преди 1 година

Респект, за което Ви благодаря!

97

Системен анализатор

преди 1 година

Отказал - отказал, какво толкова? Буриданово ***-га-ре.

96

Фъця

преди 1 година

Канадско американският индивид Ушев се пречи на руснаците.

95

Анонимен

преди 1 година

Удивително народа ни колко е деградирал, да брани с такава ярост кръвта и убиствата. На инат. Защото това са Наще.

94

Анонимен

преди 1 година

Ушев, ще им не им говори така бе, ще им дадат на късо мозъчетата на московците.

93

Гя

преди 1 година

Някой да сподели с нас в последните 50 години, колко войни са водили Америка и Русия. Колко хора са убити в тези войни. Тогава да чуруликаме за морален авторитет.Жокер, коя е единствената страна в света до момента използвала атомно оръжие в реални бойни действия?

92

Сата НАТО

преди 1 година

Много добре им го е казал - некой ден че прогледнете. А сега си е Бети-майкъта.

91

Анонимен

преди 1 година

Не приятелю! В момента сме в ЕС и Нато от над десетилетие. И в този момент страната ни е с ужасяващ бюджетен дифицит, висока инфлация и свито потребление, докато Русия върви нагоре икономически, въпреки санкциите. Виж справка в МВФ(не е руска).

90

Анонимен

преди 1 година

Какъвто ушев- такава и държавата ни. Пълен провал! Двулика лопата

89

Фъ

преди 1 година

Западащият кино фестивал, раздаваш нищо не значещи оскари няма никакъв морален авторитет. Така че може да си получил и 20 оскари, което всъщност нищо не значи.

88

Анонимен

преди 1 година

И да се радват че Путин, а не Медведев управлява Русия, защото втория досега щеше да е изравнил със земята и Киев и Лвов за назидание.

87

ГОРД БЪЛГАРИН

преди 1 година

ДВАМАТА БЪЛГАРСКИ НОСИТЕЛИ НА ОСКАР ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 2 ГОДИНИ НАПРАВО СЕ ИЗ ГАВРИХА С ВАРВАРСКАТА АЗИАТСКА КЛО АКА! РУБЛИ, ОСКАР ЗА РУСИЯ КОГА ?МАЛАК БГ С 2 ОСКАРА- ВИЕ - БЕЗ!