26

Олекзандър Пръдоляк

преди 1 година

Прав е колегата Дупарляк. Смазваме с НАТО руснаците и после Жозеп ни праща като сухопътна армия срещу Китай. Понеже флотът ще е от ЕС, тъй каза Жозеп.

25

ZZ top

преди 1 година

Украйна и в момента е в НАТО за разлика от нас имат Натовско въоръжение обучени са от Натовси инструктори. Укрепените им райони са направени по Натовски стандарт имат Натовски наемници какво повече искат ? Ако си мислят, че НАТО ще воюва вместо тях срещу Русия жестоко се лъжат.

24

Анонимен

преди 1 година

Украйна в НАТО = световна война!

23

Московские новости

преди 1 година

Украинците нямат никаква представа от реалността.

22

Анонимен

преди 1 година

Всякак си се стремят да разпалят световна война. Ако Украйна влезе в НАТО първото нещо което ще е поискат е задействане на член 5 и всеобща мобилизация срещу Русия. Което напрактика ще е Трета Световна Война. Досега нито един член на НАТО не е приеман в организацията, докато води активни бойни действия с някого. Първо сключете мир с Русия, после НАТО.

21

Анонимен

преди 1 година

Украйна иска да разпали световна война и да *** българи за техния интерес. Тая няма да стане!

20

Анонимен

преди 1 година

Украйна беше с 40 милиона население, а вече е наполовина. 20 милиона. Другите избягаха или ги изтрепаха във войната. Градовете и пътищата им разрушени. Чудовищна корупция. Няма вече такава държава Украйна... Дотук я докарахте тази държава Кулеба и Зелето...

19

Анонимен

преди 1 година

Тия много искат официално да обвържат НАТО с Украйна, че да могат да правят простотии без задръжки. Обаче англосаксите са тарикати и се дърпат. По-лесно е ако стане напечено просто да се врътнат да кажат на Путин и Си: абе нямаме нищо общо с тия.

18

Анонимен

преди 1 година

ЕДИ...НИЯ С ДЕМЕНЦИЯ ,ДРУГИЯ НАРКОМАН

17

абе

преди 1 година

какво НАТО бълнуваш бе, лалугер, вие държава нямате вече, народ нямате, избиха ги, милиони избягаха в русия и на запад, руснаците ви пердашат като шкембе в тараби, НАТО трябва да са луди да си сложат таралеж в г...скоро всичко там ще бъде област към Руската федерация!

16

Малко за политика

преди 1 година

Докато Украйна има нерешени териториални претенции към Русия и особено след като има намерение да ги решава с водене на война, няма как да бъде приета в НАТО. Съгласно член първи от Северноатлантическият договор държавите-участници трябва да решават международните проблеми с мирни средства.

15

иденовчлен

преди 1 година

лед парада в Кииф,Вовката тържествено ще изпрати на мъжагата Столтенберг у Бруксело балсамирания зелен труп в златна щайга за нов член на натенцето!

14

Анонимен

преди 1 година

Ти какво си мислеше, бе Кулеба? На никой не му дреме за вас. На никой не му се ходи на война заради нацисти като Зелю и тебе. Слагат си снимки на Украйна на профила във фейсбук и това е подкрепата. Европа и САЩ винаги са били лицемерни и лъжливи. Но вие се хванахте даже без стръв, ами на гола кука. Толкоз ви е акъла.

13

Анонимен

преди 1 година

Мазен нацист. Писна ми само с това да ни занимавте, оставете ги да се трепат и това е. Тука без война умират повече хора.

12

-_-

преди 1 година

Какво НАТО и ЕС.Като наритано и проскубано пСе искал в НАТО и оръжие и пари.Да гледа как натовските пРъдл-ьоВци му играят по свирката.

11

Анонимен

преди 1 година

Тоя па.Ей тия урки кой им каза,че света се върти около тях и всички са им длъжни.Тия за нищо не стават ,а се бутат навсякъде.

10

Анонимен

преди 1 година

Разбира се че няма воля. На кой му се мре. Живота е нй-ценния дар.

9

Анонимен

преди 1 година

Когато Израел нападна Палестина, окупира Западния Бряг и Ивицата газа, обяви ги за свои територи..Някой помогна ли на Палестина? Напротив Палистинската освободителна организация ХАМАС, бореща се с Израелския агресор, бе обявена за терористична организация от ООН.

8

Анонимен

преди 1 година

НАТО е маша на хамерика в Европа срещу Руския, Китай и други държави..

7

селянин

преди 1 година

носна кърпичка ползваш и хвърляш при това за еднократна употреба