15

Анонимен

преди 1 година

Абе 20 години направо смъртно наказание......

14

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам до живот за корумпирани политици.

13

Анонимен

преди 1 година

Поредното предложение, поредния провал, когато трябва да се гласува, поредното говорене без никакъв резултат! Когато е решено, нека госпожата се изкаже, че е влиза в сила от дата.. иначе е прах в очите!

12

българина

преди 1 година

не е въпросът за един вид престъпление колко да е! две промени са нужни, за да се прескочи субективизма на съдиите. Всяка следваща присъда да утроява престоя в затвора от предходната. 1,3,9,27,... пета присъда е доживотна автоматично. А може да почнеш от първа 10! и второ в затвора да се бачка много, особено за убийство !

11

До 6

преди 1 година

Искането е за пияни и дрогирани. Чети какво пише. Никой не ти говори за катастрофи по невнимание, неумение, заради трафик, лоши пътни условия, опасно шофиране или каквото и да е. Твоето е чул невидял, но заревал.

10

Анонимен

преди 1 година

Ама другарко то няма толкова затвори. Всеки втори кара пиян и дрогиран. Всички като ги вкарате в затвора нема да има кой да ви изкарва заплатите и ше у *** от глад. Познавам поне 50 човека които ежедневно пият и карат. Работят на възлови места които са жизнено важни за икономиката. Вкарат ли ги в затвора няма да има кой да зарежда с продукти магазините щото тази професия е ниско платена и неблагодарна кандидати липсват. Погледни в Англия какво стана с магазините. Празни са няма шофьори.

9

До 0808

преди 1 година

А сега излъга яко. Явно е, че никога не си влизал в съдебна зала. Съдиите не коментират със страните какво ще им бъде решението. Това го знай със сигурност. Няма как дъщеря ти да е отишла да пита съдията какво ще й е решението. Щяха да я изгонят на секундата. Съдиите не са ти политици, нито лекари от спешното. Не си мисли, че някой който й да е, а най малко дъщеря ти може да ходи да им държи тон или да се пазари с тях. Ако не ми вярваш отиди ти да питаш съдията да видиш какво ще ти се случи.

8

Анонимен

преди 1 година

Нарркоманите ще дадат фира и няма да гласуват за конкурента *** повече.

7

Анонимен

преди 1 година

Гледай сега как защитниците на човешки права ще заграчат

6

Анонимен

преди 1 година

корнело, къде е законпроектът който предлагаш???

5

Анонимен

преди 1 година

И сто години да искаш, катастрофи и жертви ще има винаги. Няма как при този трафик. Във всяка къща по две коли и почти всеки първата му работа като навърши 18 е да вземе книжка. Друга ми е мисълта обаче. Изкилифирчва се цялото право....за умишлено убийство средно дават 10-12 години и рядко нагоре. Няма как непредпазливите да са приравнени с умишлените. Абсурд пък телесни повреди да са с по-големи санкции от убийство. Но политиците на маймуни се правят за някой-друг глас.

4

0808

преди 1 година

.. в София дъщеря ми пресича кръстовище. На 30 метра от нея лети кола, която я блъсва при червен светофар. Детето ми лети 6 метра във въздуха и пада на земята. От удара бронята на колата е изкривена. Съд.Дело. 3 години. Вчера ми казва: татко, съдийката каза..Ще си помисля..Доказателства са налице за вината на водача. Вината му е доказана. Какво ще си мисли, корумпираната ***?

3

Анонимен

преди 1 година

И утре синчето като се прибере от лошия запад и направи някаква тъпотия Ко ще искаш тогава

2

Веждичката

преди 1 година

Аз още си чакам алкохолната проба,когат се отъркалях на релсите

1

Смехурко

преди 1 година

И сто години са поискаш, какъв смисъл като в България делата се точат по 10-20 години и се затварят по давност ?