98

Анонимен

преди 1 година

И решение - който е победител на изборите - управлява. Другите - опозиция. Ако първият не може и не се справя, свалянето му няма да е трудно. Иначе до безкрайност ще има щЪ го, не щЪ го........

97

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ да си хвърлят мандата, и да обещаят, че ще подкрепят техния, но без да кажат кои ще са? Е, това ако не е изнудване. И кой нормален ще се съгласи. Като знаем какви кадри изкарвате с блуждаещи погледи и видео клипчета. Бойко да не се занимава с тези. Да връща мандата и ако у този народ е останал и малко акъл, лятото да ги зачеркваме.

96

Анонимен

преди 1 година

Единственото решение на политическата криза е да се вдигне изборния праг на 10%. Така тези които влязат ще имат повече депутати и коалиции, подкрепи ще са по-лесни. Няма да има партии с по 8-10 депутата които нищо не правят освен да взимат заплати.

95

Анонимен

преди 1 година

И какво безпринципно има в това, да представите кандидатите си? Или в това, да се играе с открити карти? РИвахте срещу Слави Трифонов, за това че извади кабинет без да се консултира с останалите партии, но вие се каните да направите същото. Истината е, че нямате експерти и ще предложите партийни кандидати, които никой няма да приеме. Вашата игра е прозрачна и немощна и няма да ви донесе успех нито на местните, нито на следващите парламентарни избори.

94

Анонимен

преди 1 година

Става все по ясно. че ще се ходи на избори . След тях обаче ГЕРБ ще се наложи да преговаря със вторите - Възраждане. ПП-ДБ ще са по назад. Тогава и съставчнето на правителство ще е още по трудно...

93

До 104

преди 1 година

Е, кой може да ги разбере. Не се харесват с никого. Нали казваха, че ще имат пълно мнозинство. За да управляват еднолично?! Това бяха мокрите им сънища пак. Сега не знаят какво да правят. Те сега се събуждат от сладкия сън и виждат, че нямат 50+ %, а 24. И вече месец не знаят по кой свят са. В нормални страни с политическа култура такива партии са вън или около бариерата.

92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92 - Ами що не си зададеш въпроса що се оттичат тия, дето са се хванали с Герб, а не Герб? Оттичат се разни еднодневки, въобразили си, че е лесно да се управлява държава, най-вече щото сигурна добра заплатка и време, прекарано в закачки и подмятания. С все кусурите си Герб е стабилна партия със стабилен лидер. Може да не е толкова добър Борисов, но по-добър, за съжаление, вече 30 и кусур години не се появява на политическия хоризонт. Само аматьорчета разни....

91

Анонимен

преди 1 година

Абе, юнак Гюро, немало да играете, ама в играта с дигането на заплатите активно участвате. Като нема да играеш, айде у вас, да се чуди жена ти имал ли е глава юнак Гюро или не. Ще се наиграете на следващите избори. Никога вече за вас. Недорасляци!!!

90

Анонимен

преди 1 година

Честно да си призная изобщо немога да им схвана идеята на ПП-ДБ. Няма да се коалират с никого. Нито с ГЕРБ, нито с ДПС,БСП, Възраждане.. Но пък смятат да съставят кабинет с втория мандат. Е как ще стане това? Разбирам да имаха 130 депутата, ама те дори не са първи в парламента.. Изобщо немога да ги разбера.

89

Анонимен

преди 1 година

Гледам лели ГЕРБ пак ги активираха.Ех,мъка,мъкааа....

88

Избори до дупка !

преди 1 година

И тия ШАРЛАТАНИ ще отекат в канала....

87

Альоуу...Шарлатаните

преди 1 година

Свалете си РОЗОВИТЕ ОЧИЛА !!! Гола вода сте и въздух под налягане!!!!!!!!!!!!

86

АЗ

преди 1 година

До До 89. Много смешно, браво. Хуморист си ти , Андрешко

85

Анонимен

преди 1 година

До Не мога Това е опит за поемане на някъде,тази държава трябва да се съвземе,прав е ББ,че кани следващите,нали народа така е определил,много е логично,но никой не ще и да мисли,камо ли да милее за държавата ни! ПРОУМЕЙТЕ,г-да политици,хайде направете нещо и за нас! Стига инат,омръзнахте ни!

84

До 89

преди 1 година

Напротив!Прекрасно знаят какво да направят.За 7 месеца власт ни извадиха от най-тежката криза-ковид,война,инфлация.Гербавите им завидяха и ги катурнаха от власт,а сега искат заедно да управляват.Безумно поведение,продиктувано от алчност за власт и пари.

83

Сандо

преди 1 година

тия кога ще разберат че не играят и това не е игра!

82

Фърчилко-Фърчилков

преди 1 година

Поредните *** брътвежи на ШАРЛАТАНИТЕ !

81

Баце към ПП-ДБ

преди 1 година

Аз казах ли ви ,че тия саТУЛУПИ ...?!

80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Боко -мутра...Ге(р)П -крадци на асфалт" А другите? А ДРУГИТЕ СА : КРАДДЦИ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ,НАРУШИТЕЛИ НА ЗАКОНИ И КОНСТИТУЦИЯ,ИЗПЕЧЕНИ ЛЪЖЦИ,СМЕШНИ МАНИПУЛАТОРИ..... А ако някои са крадци? на асфалт,то поне е имало от къде да "крадат",поне са работили и немалко са направили за нас...РАЗБИРАШ ЛИ?

79

Анонимен

преди 1 година

Всеки,който се е коалирал с ГЕРБ е оттекъл в канала.Надявам се и промяната да са го разбрали.