41

Анонимен

преди 1 година

Ха ха това е смешно .

40

д

преди 1 година

няма да са 2 години, но дано след реформи Украйна е готова за ЕС след 5 години

39

Анонимен

преди 1 година

Аха, точно Киев липсва в ЕС...Всички средства да се насочват към него, а ние да обедняваме още повече. Няма да стане това, не и след 2 години, гаранция!

38

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха, Киев като самостоятелна единица- град ли ще влезе в ЕС????

37

Анонимен

преди 1 година

Укрите фашаги /богатите и престъпни кланове/ отдавна вече са Европа . А бедните и "ненужните" оставиха за пушечно месо и да слугуват на западните сатанизирани колонизатори. Тепърва европейците ще сърбат попарата която си надробиха.

36

Дядката

преди 1 година

След два месеца Украйна ще е руска област бе момко , какъв ЕС те е патил?

35

Анонимен

преди 1 година

До ще стане...в мокрите ти сънища.

34

Киев се вижда

преди 1 година

намаляла урк след две години

33

Чукча

преди 1 година

Хърватска беше с десетилетия пред България и Румъния икономически, но влязоха след нас защото отказваха да си предадат националните герои във войната със Сърбия да бъдат съдени в Хага като военнопрестъпници. В крайна сметка го направиха с някои от тях и много уговорки. Като целия свят е наясно с военнопрестъпниците, които Украйна произвежда от 2014 г. и продължава да произвежда и в момента, да се приеме тази държава в ЕС ще е поредното фиаско на този умрел съюз.

32

ще стане

преди 1 година

След като НАТО се настани в Украйна с бази в Севастопол и путин лежи до ленин

31

До 31

преди 1 година

Точно така е както го описваш.Украйна е Киев и Лвов , където се изсипваха всичките държавни пари подобно на София. Само дето тук дори извън големите 5 града има някакъв що-годе приличен живот , а в Украйна още царува разменната търговия просто защото хората по селата са отчайващо бедни и преживяват с под 150-200$ месечно ...Мой приятел е женен от 18 години за украинка и много неща е разказвал за там.

30

анонимен

преди 1 година

Ако ова стане ,то ние трябва да сме излезли непремено

29

Mda

преди 1 година

Мечтите са безплатни ...Киев в близкото десетилетие няма да види нито ЕД , нито НАТО.Една Хърватска трябваше да чака с години за да изпълни всички условия , Сърбия също още не е член , а те са в несравнимо по-добра позиция от Украйна по всички показатели , дори и преди началото на войната ...

28

Тожо

преди 1 година

До Анонимен 25Работих с украинци преди 8 години и те разказаха каква мизерия, глад и корупция цари там нещо като Судан, България е като Швейцария сравнение с тях. Така че не знам каква е ползата за ЕС

27

София

преди 1 година

Най-корумпираната държава в ЕС? Тия момчета видеха неколко милиарда, неколко танка и си поверваха, че ще влезнат у всеки един съюз. А от десно им тропа една световна сила, която няма да ги остави току-така. Може би остатъците от Украйна преди Днепър, но такава каквато беше -едва ли.

26

Анонимен

преди 1 година

Киев е Русия, но не вярвам ЕС да приеме Русия в ЕС

25

Анонимен

преди 1 година

След 2 години я камилата, я краваря.

24

Анонимен

преди 1 година

До 19, нищо подобно - Украйна е житницата на Европа, както и огромен производител на слънчоглед! Дори само от селско-стопанска продукция, ползите за Европа ще са огромни, да не говорим какви нови пазари се отварят и пр.! Така или иначе това за което Маскве проля реки от кръв, Запада ще го получи само с дипломация!

23

Анонимен

преди 1 година

Като гледам военните действия това много прилича на първа световна. Първата световна колко продължи? До финансовото рухване на едната от страните.

22

Тожо

преди 1 година

Великобритания излезе от ЕС защото не искаше да храни повече клoшаpи а брюкселските зeлки се канят да вкарват още уайт ***. Затова стандарта във Великобритания ще е в пъти повече по - висок от на ЕС. Няма да ме учуди и ако Урсyла покани цяла Африка.