213

Анонимен

преди 1 година

Абе хохли не разбрахте ли ,че кирливата ви Украина си е само ваша и проблемите дето сте ги създали сами са си само ваши.Нд можеш да ми идваш в страната и да ми казваш,казваш какъв съм ,какво съм трябвали да правя и каквото съм трябвало да ти дам.После се чудите,защо хората от Донбас не ви искат,а Русия ви била нападнала Ами и аз ще ви нападна бе като си мислите,че света се върти около вас и имате право да заповядвате на всички.

212

Анонимен

преди 1 година

В Русия всичко е лъжа и измама. Само българските русофили сляпо вярват на всичко с произход раша.

211

Анонимен

преди 1 година

До Типично.Е на теб пък кой ти даде право да определяш кой,какъв е и къде трябвало да ходи.Или това,че някой си защитава интереса национален и това не ти изнася го прави русофил и според теб трябва да ходел някъде си.Ами ти ходи в Украйна щом смяташ ,че това е твой проблем,а не да даваш определения на другите.Ти ли ще решаваш кой ,на кого е бил длъжен да дава?Проблема на украинци и руснаци не е проблем на българите.

210

до дежурен санитар

преди 1 година

Ами нали за това става дума бе, гений - видели са го.

209

Анонимен

преди 1 година

Ама май наистина некви русофилченца вярват, че синчето Песково е ходило да се бие!?! Не мога да повярвам... Русофили, честно, много сте вдлъбнати. На Песков сина бил на война... Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха.... На Соловьов сина и той бил на война... в Лондон. А на Медведев сина - и той на война... в Калифорния. Ха-ха-ха-ха. Рашистите са много смешни.

208

Анонимен

преди 1 година

Събрали се синът на Песков, синът на Соловьов /джендър фотомодел в Лондон/ и синът на Медведев /студентче в Калифорния/, па се качили на Тесла-та и тръгнали на война... Но по пътя ги спрели за превишена скорост и не могли да отидат на война. Затова отишли на бар.

207

Анонимен

преди 1 година

типични комунистически подметки. руснаци, кога ще се събудите ?

206

Анонимен

преди 1 година

Да не би някой да е повярвал, че синчето на Песков ще ходи да се бие, и то в най-голямата месомелачка - с Вагнер, край Бахмут. Русофилчета, големи наивници сте, но това е ясно - самият факт, че сте русофилчета говори достатъчно.

205

223

преди 1 година

Преди да слагаш минуси по инерция си разшири кръгозора като разглеждаш и други новини освен тук. Има снимки от вчера как Лексуса си се движи безпрепятствено в пешеходната зона на центъра на Варна. Площад Независимост пред окръжния съд..

204

Типично

преди 1 година

От Възраждане са същите. Само се снимат и говорят врели некипели, но не ходят да се бият на страната на Русия, защото ги е страх и си карат западните коли, купени със западни валути и после се прибират в изплатените незнайно как къщи с европейски архитектури, финансирани от американски банков кредит... НАЛИ КОПЕЙКИН? Жалко за бедните им гласоподаватели, които имат надежди, че тези ще оправят нещата, вместо да крадат като червени сатрапи.

203

Анонимен

преди 1 година

Браво !!! Достигате нови върхове с преписването на пълни глупости. А тая сниманта кола с тъмните цъкла я знам и се види кой я кара и откога е фотото - 24.07.2022 гЪ. И кат идеш на война не мо се прибираш и да се покажеш някъде също.

202

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Абе, джендър-ииидиотите, Песков младши с автомобила ли си трябваше да отиде във Вагнер ?

201

Анонимен

преди 1 година

***, на фронта отишъл да се бие. А на Байдън сина милиарди направи в Украйна, милиарди.

200

Анонимен

преди 1 година

А пък във Варна украински Лексуси за по 200 бона се движат безпроблемно в пешеходната зона на центъра. Пред шадравана . ( Пред Валентината)

199

Анонимен

преди 1 година

Няма да гласуват мн хора за прорускии мангго. Хората в България да не са сляпи или тъппи ?

198

до 206 сина

преди 1 година

А защо жената на Зеленски да не е в Париж или Лондон или Ню Йорк?! Виж, ако беше Москва, щяха да я ликвидират. Те повечето от родата на руските ви любими вождове са в западна Европа и САЩ. Едната дъщеря на путин дори живееше в Холандия, сега не знам, а другата направи пътека до Мюнхен. Щото много гадно в гейропата.

197

Анонимен

преди 1 година

Копейките и путиняците, газ уринират от злоба!

196

Анонимен

преди 1 година

Само смотанитее червенопитеци вярваха, как синковеца се бие :)) Абе ей клоунни неразбрахтее ли че комунизма е престъпници облечени във властт. Нищо повече. Закърмени мошеници

195

Анонимен

преди 1 година

Абе ,пребиха ги руснаците в Украйна !! 200 000 млади русначета са погребани ,а из.рода- убиец ПУТИН , се прави на велик надут пуяк . Хитлер беше цвете ,пред този фашист ...

194

Красимир Петрофф

преди 1 година

козяците и мненията им по форумите ме тласкат към Възраждане. Май ще са 2ра сила след изборите през Юли. На там вървят нещата с тая гнусна пропаганда против Русия! Кой започна войната - сащ с майданите им, кой разработва биолаборатории в украйнините - сащ със синчето на демента, кой се вре, където не му е работата - сащ, кой убива българи и руснаци в Донбас - киевското клоунче! Кое не е ясно ?!?