29

Анонимен

преди 1 година

Свършиха и евтините полети. Преди година двупосочен билет за Барселона за 5 човека - 1000лв, тази година 2500. От същата нискотарифна компания, през същия сезон.Билет отиване-връщане до Дъблин януари месец 400лв с все такси и таксички за багаж. Днес - 550лв без едната чанта.

28

Анонимен

преди 1 година

Явно Стоянов се е разболял.Прибирайте го в лудницата.Като отидем в магаизините друго виждаме...кой е седнал да лъже този?

27

Анонимен

преди 1 година

От това, че инфлацията намалява, хората си мислят, че цените падат. А реално намалява единствено темпа на поскъпването им. При 10% инфлация и за 7-8 години покупателната способност на парите днес става 0.

26

Право на избор

преди 1 година

До Ужас Кой те е карал да теглиш кредит , че после с претенции за кола и море . Като не можеш да си ги позволиш не ги ползвай .

25

Анонимен

преди 1 година

Да бе, днес си разглеждам съдържанието на портфейла. Гледам няколко стотачки във вид на петолевки, оръфани, омачкани. Да, няма инфлация, само чакаме БНБ да обяви нови банкноти от 500 и 1000лв.

24

Анонимен 8

преди 1 година

Искахте ПРОМЯНА имате я Нали Изгониха МУТРИТЕ КОИ дойдоха вече 3 год

23

Ужас

преди 1 година

Инфлацията не знам как я смятат, но разходите за живот постоянно поскъпват. Не говоря само за плюскане и ток/вода. Почивките това лято ще са с 20%+ поне. Тепърва се вдигат разходи по коли, кредити. С натрупването, дори и да пестиш и ограничаваш, за две години баланса е +25-30%. А малко заплати са толкова нагоре.

22

карачанаков

преди 1 година

До Цялото ми семейство - Костя ти ли си Въ сам ли почна да се хвалиш?

21

Samo minavam

преди 1 година

Лъжеш, дотогава ще сме фалирали. То и сега сме така, ама не смеете да си кажете

20

fdsd

преди 1 година

Аз не съм забелязал инфлацията да пада...поне в цените на магазините?

19

Цялото ми семейство

преди 1 година

И аз съм от провинцията. Последната ми надежда е в Костадин Костадинов и Възраждане. На следващите избори цялото ми семейство ще гласува за тях. На всяка цена Възраждане трябва да е първа политическа сила ако не искаме сегашната шайка да ни затрие. Само Възраждане. Напред!

18

Анонимен

преди 1 година

споко сега като забраниха вноса на стоки от Украйна и олиото и свързаните с зърно продукти ще скочат

17

Тези

преди 1 година

Тези ме накараха да заобичам Бойко Борисов. Пуделите на Радев така разсипаха държавата, че Костов, Доган и Борисов бият каскетите в земята и викат "Алал Ви вера". Юмрукът ни вкара в тази криза и не му пука за нас!

16

Анонимен

преди 1 година

инфлацията надолу - цените нагоре -WTF

15

беден съм

преди 1 година

Взимах 640лв чисто бях на минимала. Шефа каза, че фирмата е в криза и няма никакви пари. Скоро ще започне да съкращава. Каза, който не му изнаса да става и да напуска. Молели го за работа и без това. За сметка на това онзи ден синковеца му дойде с новата М3-ка и се прави на шеф. Напсувах го, проклех го до 9-то коляно и сега съм безработен. В провинцията е така. Геноцид!

14

До Абе ей

преди 1 година

Да знаеш, много народ ще ти помага! Животът е много твжък за нормалните хора. Днес заминава за Германия близка жена, трудолюбива и съвестна. За 8 часа работен ден най-малко, че все ги карат да доработват, имат право ДВА пъти да идат до тоалетна и да пият вода!? И това ми било Европа и ЕС!?

13

снега заваля ...

преди 1 година

в момента натрупва 20- 30 санта .. а май месец ще е прекрасна зима .... започват и новогодишните празници .. наздраве ...

12

абе ей

преди 1 година

На този мазния така бих му строшил главата, че повече няма да излезе от тях. Какъв нагъл лъжец. Ей така със се изнервил, че едва свързвам двата края, че ако ми се олези такъв така ще го трепа, че няма да има лекар в свена, който да му помогне. Беднотия до шия с 800лв заплата в провинцията. Това е истината. Другото е лъжа и измама.

11

ТРАЙ КОНЬО....

преди 1 година

ЛЯТОТО С 50 ЛЕВА НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ..??... УМНОЖЕНО ПО 100...

10

До до 3

преди 1 година

А да ,при яхтите няма инфлация.Ти колко яхти си купи?