169

взвд

преди 1 година

много лъжите бе по скромно по скромно жур на ля смот ани

168

Анонимен

преди 1 година

И в Русия, разбира се има обратни. Навсякъде по света има. Но никой не би си сменил пола, специално да избегне мобилизация и да си лепне позорно клеймо на челото. Още повече, не знам в момента в Русия да тече мобилизация.

167

Анонимен

преди 1 година

Не знам нашите русофилчета защо живеят в заблуда, че в русия няма *** и обратни, плюс алкохолици и наркомани, да не говорим, че са само 35% християни.

166

канибал

преди 1 година

ама такава простоия за пари си написала, че..............абе нямам думи.ниско, много ниско ниво нелка.

165

Анонимен

преди 1 година

Е с тази простотия, направо вече ме застреляхте! То в западна европа можеш да си избираш пола, дори без да го сменяш. Ама в Русия тия номера не минават. Не е част от ценностната им система. Дори, ако така да се опитват да се спасят от фронта, пак няма да го направят. Ще предпочетат фронта, отколкото доживотен срам.

164

Румен

преди 1 година

...145 милиона руснаци , ама друг път. От тях половината са с дръпнати очи. И немогат да ги пипнат за армията.

163

Анонимен

преди 1 година

Заглавието на статията е пример за информационна война. И децата вече не се връзват на подобни опити за манипулация на общественото мнение.

162

Анонимен

преди 1 година

До205. И така не е както го описваш. От клиповете на руснаците. Всички в армията са старци по машините. Говорят през маските но тук-там се вижда , че са белокоси и леко къркани. Така че младежите са много необходими . И като се знае , че Русия е люлката на шашмите по Света . Нищо чудно да се правят и фалшиви документи за смяна на пола . Без да се намесват медицината. Населението не е 145 мил. Само руснаци не са повече от 60 мил. включително с пенсионери , болните ,по затворите , както и робите

161

до 203

преди 1 година

Явно не си гледал Филип Киркоров по какви приеми ходи и какви особи присъстват...

160

Анонимен

преди 1 година

Руските олигарси подпалиха Трета Световна война и се обогатяват.Защо някой трябва да умира заради тях? Да мобилизират нашите русофили, стига са обикаляли със знамена около паметниците, да докажат, че са готови да умрат за олигарсите....Но и това ще стане, ако копейките се докопат до власт.Сегс са големи патрЕоти, но после по документи ще са дами, даже деца.

159

:)

преди 1 година

Точно в Русия , младвжите не си сменят пола и никого не можеш да убедиш , за да не ходиш на война , ама то и пропагандата оля ...

158

Анонимен

преди 1 година

Преди няколко месеца Русия одобри закон, забраняващ пропагандирането на нетрадиционна сексуална ориентация в медиите, интернет, литературата, театъра и киното, а глобите за нарушителите могат да стигнат до 10 млн. рубли. Настанаха тежки времена за скандални режисьори от калибъра на Серебрянников.

157

Анонимен

преди 1 година

Тази статия е пропаганда за евроатлантическите дж*ендъри. В Русия е забранена смяната на пола.

156

БРЦК

преди 1 година

Това е лъжа няма закон в момента и не е имало за да си смениш пола. Стига лъжи

155

Хахахаааа

преди 1 година

Е досега бяха втората армия света , а сега са първата армия от третополови!

154

Жоро

преди 1 година

Ами много ясно по добре да си жена,отколкото мъртвец, какво сте много възмутени пфффф

153

Анонимен

преди 1 година

туй брадотото космясало дебело от къде знае,пробвал ли го е?

152

Коментатор

преди 1 година

А Копейкин си сменя името от Малкопишков на Минипишков.

151

Реална смяна

преди 1 година

Реална смяна може само в заведението дето е Навални... и той вече е реална дама!!!

150

мдааа нема пуш месо

преди 1 година

Еее тоя номер в Укрия не играе щото там мобилизират вече и жени, деца, старци... 50% от младото пушечно месо избяга по Европа и света... от останалите проценти половината са дали фира и фронта оттъня, а попълнение нема от къде!!!