115

Тошето

преди 1 година

До Анонимен 115Не те лъже, аз като работех там като бригадир в малка компания вземах 1200 седмично говорим преди 5години и не е нещо особено като усилия, друг е въпроса че не ми понесе самата среда и климат. Старите къщи наистина са по 200-250к.

114

На мене едни

преди 1 година

Стари украинци от Запорожие, ми казаха че в СССР е била известна българската чушка ( болгарссий перец), явно сме експортирали в Украйна тогава чушки и били известни с това ^^

113

Показва само

преди 1 година

Че бъдещето и на държавите, които произвеждат нещо!!! Само печатане на виртуални пари ни моге да те нахрани!

112

Анонимен

преди 1 година

До 115- да си балхар с промит мозък в републиката на лаянарските балхари които целия свят заобикаля като крастави не е лесно. Ръкопляскай си на миризливия си вожд мутра и не гледай другите, само вярвай на великия си вожд лаиню хахах

111

Вси чета Дейли Мейл

преди 1 година

И се чудех защо често има статии, как да направят вечеря за 1 Паунд..как се рециклира храна?! Статии, че даже средната класа пропуска едно хранине на ден за на има за децата! И това в британската медия..ужас май е истина!

110

Натовеца

преди 1 година

Никакво премахване на сканцкиите докато не изпука последния атлантически макак от глад и мизерия !Санкции мощно до дупка :)

109

Може би

преди 1 година

Ако инвестират в държавата си и в земеделие, а не във войната в Украйна..знам, че и радикална мисъл, но вси пак..гладеват хората!

108

Натовеца

преди 1 година

Прости ми Боже но за наглосаксофонец жал нямам грам ,към мравки имам повече !Мори ги мощно само и само да страдат и *** !Готов съм аз самият да понеса всякакви лишения само и само да знам че със запада ще е свършено веднъж и завинаги !

107

Берлин

преди 1 година

Не съм в Англия, но тук цените на храна се повишиха с 30%.. в ресторантите и бедките всяка следваща седмица дигат цените с 1 евро! преди не гледах цените изобщо, угаждах си,но сега не вярвам на очите си....и се ограничавам!

106

Анонимен

преди 1 година

"До 104 каква квартира бе балгар, повече от 8к. на месец са 20к български една къща тук я купих за 200 к." - Ясно, разбрах те. Кажи сега, мани тия глупости дето си писал, ОТ КОЕ СЕЛО СИ? То е ясно, че мишкуваш там

105

В Англия

преди 1 година

Никой не ти взема пари за вноска на пари в банка. Нямаш такса сметка. Като си платиш гражданската на колата и като някой ти я смачка ти я плащат цялата. Като не платиш данъци и заплата по трудов договор на работник ти разкатават фамилията. Седи си У БГ и си мисли, че си номер 11111111111111.

104

Горките

преди 1 година

Смениха 5 превиера за 6 месеца и Лиз Тръъъс успя да счупи рекорда за най кратко време в офис..в дълбока политически и икономическа криза съ!

103

До 111

преди 1 година

Свобода на словото в УК?! И демокрация? Шегуваш ли се?

102

Анонимен

преди 1 година

абе има банани, кока кола, демокрация и свобода на словото, не ме занимавайте!

101

Анонимен

преди 1 година

Опппааа! Ся ше почнем да караме за великобританията пиперки! Хе хе хе! Загубени британци - ми колко муй вееее ... засей макои гледайм уеее!

100

Анонимен

преди 1 година

Почти както в България! Чушки бол, но само по две, защото останалите пари трябват за сирене и хляб! Та и в Англия по две чушки - пари бол ама като няма стока, чувството е като през социализма - пари бол, но бананите само по два на калпак!

99

Анонимен

преди 1 година

До 104 каква квартира бе балгар, повече от 8к. на месец са 20к български една къща тук я купих за 200 к. Бай балхар нагли великия лаянар българин плаща 2к в лева на месец защото е много велик и миризливата панелка в София е 500к хахаха не ми говори за качество на живот в държавата на лаянярските мутри и българските наглеци

98

До 96

преди 1 година

Англия пасти да яде. България е номер едно. Бачкаш за 1 заплата и се размазваш от заведения всяка вечер. Тук си много добре пич, в Англия са умрели от глад.

97

От Загниваща Европа

преди 1 година

Поредната уникална глупост :) Само *** може да повярва, че Запада умира от глад и няма основни продукти. *** е обречен да тъне в простотийка цял живот. Западняците си живеят живота, вие се радвате на фалшиви новини, че няма да има вода, газ или храна в Западна Европа. В крайна сметка, тук всичко е наред и живота продължава, а в БГ изобщо не е започвал.

96

аха

преди 1 година

До Марсел Попов Значи истинското ти име е ***?Ми не е лошо,то е галено от Сулюман,старо помашко име!Ти *** ли си?