128

Със сигурност

преди 1 година

Готвачът се е запътил и той към Хага и връщане няма!!!

127

Танто за кукуригу.

преди 1 година

Хаха, тоя Пригожин е луд. Вагнеровците рязаха гинеталиите и главите на пленени украински войници докато са още живи! Какво очаква от украинците, даже ако просто ги разстрелят е много хуманно, пленените вагнеровци трябва да им бъдат *** главите докато са живи, разбира се, и гинеталиите и да бъдат оставяни сами да умират. Каквото повикало, такова се обадило. Не може украинците да са хуманни с вагнеровците, а последните да делкат украинските войници докато са живи още като молив с острилка.

126

чистота

преди 1 година

До ИнтересноДемокрацията

125

Интересно

преди 1 година

Какво защитават Вагнеровци в Сирия, Судан, Либия?

124

Интересно

преди 1 година

90% от форума заявяват че им харесва русия, ама никое от техните деца не живеят там а на запад, а ако ги питаш колко спестявания в рубли имат ще са 0%. Ако ги питаш в какво си получават хонорарите от изток ... със сигурност не са в рубли. Родолюбци мили...

123

наму

преди 1 година

До Моля виОЩЕ ЕДИН КУКУВЕЙНИК! И тоя се мисли за нормален! Идвам с усмирителната риза дръж се ***!

122

патриот

преди 1 година

А като трепехте невъоръжени пленници какво? Като обличахте чужди униформи? Смърт за Вагнер

121

ФАБ-500 за сега

преди 1 година

Една бомба ФАБ-500 може да разруши една кооперация струваща 30 милиона за 1 секунда. Какво можете даправите вие русофобчета. Можете само да се -н а д рис ка те- хахахахаха. И между другото това е най-слабата бомба

120

До 144

преди 1 година

Центровете за вземане на решения са в Лондон и Вашингтон......дум, дум и край.

119

Анонимен

преди 1 година

До АнонименСамите американски военни казаха, че не могат да победят в подобна война и не искат тази война, още по-малко пък НАТО има шанс срещу Русия, виж им изказванията. И цялата патаклама около Украйна, се е случила, заради корупция и едни платени четири милиона долара подкуп на депутат от парламента им, казаха му в Ю туб и името на човека, който му е дал подкупа, за тези няколко милиона подкуп, сега страдат всички и държавите ни от Европа и се извършва геноцид над славяните+кървави сделки

118

Моля ви

преди 1 година

Ние нормалните хора ви умоляваме да освободите светът от децата на дявола( укрофашистите) колко време ви трябва да прочистите заграбената руска територия от тези дяволски изчадия наричани укройнци!! След време цяла Европа ще ви е благодарна за добрата ви постъпка ! Слава Русия Слава великия руски войн!!!

117

Слава Україні БРАТЯ

преди 1 година

Нещо за Женевската Конвенция, или тя за вас не важи, иZZZрод?

116

До 138

преди 1 година

Е, и тук София, Пловдив, Варна не са като Чирпан, Учин Дол или Горно Надолнище. Минал си в Русия през, или покрай, големите градове. Що не отиде в някой Мухосранск (така руснаците наричат забравените от бога градове) та да видиш как е там или още по-добре в някоя деревня, демек село. Щеше да придобиеш много по-обективна представа за живота в матушка-Русия.

115

Анонимен

преди 1 година

Какво чакате, бе руснаци, ударете по центровете за вземане на решения, дум, дум и мълчание!

114

Анонимен

преди 1 година

До Алекс. Фанзивата се изфанзиви фанзивно.

113

Анонимен

преди 1 година

Тази *** пише статии изцяло измислени от нея. Пълни врели ни кипели

112

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен139. Ти ще казваш кой ще трябва да бъде изтребен. Че и с милиони. Олю. Кой си ти бе ? Ненормален.

111

хаха

преди 1 година

а дали вас ше ви жалят бе приго :)

110

Анонимен

преди 1 година

Ако е вярно проучването,че 80% от руснаците му вярват на Путин,значи трябва да бъдат изтребени!20% руснаци стигат на света!Ми те станаха по-зли от хитлеровите немци бе!!!!

109

До 137

преди 1 година

Е,аз съм ходил в Русия и ?Нормално е ,а Москва ,Питер ,Ярославал,Ростов,Нижний Новгород са страхотни градове...и не видях да се нещастни хорицата..къде си се движел ти ,в какви среди ,щото аз съм срещал таквиз командировани ..от колата гледаха градовете в Русия и квартирата през прозореца в някой квартал на края на града.А нещастни хорица виж по Северозападната ни Родина.