50

Анонимен

преди 1 година

Когато вървеше пазара , нямаше статии. Вижте сделките от Агенция по вписвания , мисля че спада беше над 17 % . Има и статистика в НСИ .Защо да слушам мнението на някой , който има интерес от имотния пазар ? Преди на имота му викаха жилище тоест ,място където да живееш , по дебелите книги думата инвестиция означава нещо съвсем друго .

49

Песничка

преди 1 година

Надувайте, момчета, да стане на парчета!

48

Българка

преди 1 година

Имотният пазар си има мисия. Всеки смукач на еврофондове с по десет апартамента. Докато не се изпълни, балонът няма да се пука.

47

Брокер

преди 1 година

Няма балон. Купувайте бърже, че не остана. Плсщайте двойно, за да изпреварите другите бaлъ...., ъ, клиенти. Тичайте за кредити, ако не сте обикновен крадец.

46

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Много са ми смешни тия дето приказват притчи за някой дето купил 10 апартамента в Младост и сега ги давал по 1500-2000 лв наем. Факт е, че наемите се сринаха. В центъра ако искаш да изкараш някакви пари, трябва да се насочиш към 700-800 лв на месец. Иначе си седиш и чакаш. Докато тъпите дават изкарват пак по някой лев, тия дето чакат да станат милионери с наем от 3000 лв на месец изкарват точно по 0.00 лв на година. Ами ... чакайте си. Закона на търсенето и предлагането в пълна сила.

45

Бай Лазар

преди 1 година

Всички български бедняци ходят да почиват на Малдивите, защото не могат да си позволят Велинград. Цените на кочинките, които се предлагат, като махнеш общите части са по-високи от Австрия. Апартаментите няма да падат, те ще се сринат, защото като удари атомчето нищо няма да остане. Зимата идва ....

44

До 37

преди 1 година

Варна е най приятния град за паркиране особено лятото.Мястото,където търсиш жилище е уникално откъм места за паркиране и цените са много приятни.Все ше намериш някой дето му е писнало от сини зони,паяци и скоби.

43

Анонимен

преди 1 година

Само сега ново строителство без аналог на пазара плащаш 100 кв получаваш 50.Само до края на месеца.За строителстовото на обекта са използвани турски цимент и турска арматура която ще издържи земетресение над 9 по скалата на Бай Хасан който работи без осигоровки на обекта.Топ локация!!!

42

Анонимен

преди 1 година

естествено че ще паднат, на запад са с по -20 -30% надолу, само че тук ще е по лошо защото има 40% празни жилища в София. Купени са като инвестиция/или за всеки случай да има/ но няма пряка нужда от това жилище и тръгне ли надолу цената всеки ще гледа да се отърве и още повече ще натиска цените. След 1-2г цените в София ще са 50-60% надолу, ще има много предлагане но масово хората ще се страхуват да купуват - тогава ще е идеалния момент

41

ponti

преди 1 година

В Испания можеш да купиш за себе си - няма наем, защото на цената на която купуваш в Бг наема е смешен. Тези в Гърция, са мнооого закъснели - цените вече са огромни предвид наемите. Сега пазара е тук. Все още пазара е под бъдещата себестойност в големите градове. Особено близо до инфраструктура - булеварди/метро.

40

Банкеръ

преди 1 година

Аз да кажем съм наясно с дограмите,стиропора и мазилките ама Сотиров наясно ли е,че като иска такива пари трябва да има паркинг или гараж,като изляза на терасата да не гледам гащите на съседа и т.н.Апартамент не искам какъвто ще да е.Да си купиш ап.без място за паркиране и с още 50 души без място за паркиране е класика.Характерно за Шопландия.

39

Серьожа

преди 1 година

Истината е, че все още в Бг има МНОГО сиви пари, и все още тези пари могат да бъдат "мърдани" - нещо невъзможно в цивилизования свят! Докато тези пари бъдат "намърдани", цените на имотите ще са несравними с иначе ..наистина несравними пазари на недвижимите имоти, като Испания, Италия и т.н.

38

Цеци

преди 1 година

Цеци, твоя приятел много от висок старт е тръгнал - 6 апартамента на кеш... Ние сме нормални хора тука, пра'им парички, но по 4-5 хил, не сме и виждали 450-500 хил евра накуп!

37

Анонимен

преди 1 година

Само ше ви кажа, какво ни отговори един строител, на въпросът "Да ти изпращаме ли клиенти"? Отговорът беше НЕ, всеки ден връщам хора влезли в офиса и питащи за жилища. Продал съм изцяло следващите си няколко проекта. Чакайте да паднат цените

36

Анонимен

преди 1 година

Тука предимни пишат някакви панелни неуспели хорица, търся от 3 месеца ново и няма нищо читаво, не на дупка, на чертеж без да е ударил багера всички хубави са капарирани и са останали само 1 етаж или северните. Става въпрос за Варна, чукнете сграда Астрал и ще видите, още няма дупка и няма нищо свободно, сградара е голяма и всичко е продадено, и това е на центъра където си е цифра.

35

Анонимен

преди 1 година

Съвсем прав е човекът. Парите се обезценяват, ан жилищата да поскъпват. Също *** всеки би избрал ново строителство пред 60 годишен панел. Само който не е живял в ново строителство би купул панелка. Цените нвма как да паднат.

34

Цеци

преди 1 година

Моя приятел още 2017 - 18 закупи 6 жилища в две нови кооперации на Ваклин в Младостите. Цените бяха 1000 евра на квадрат, сега са 2500. От наеми само прегъва 9000 лв в момента. За балонаджиоте ще си умрат да чакат да стане по 300 евра квадрата. Само ГЕРБ и маркови напитки ви желая.

33

Анонимен

преди 1 година

Сотиров, Сотироооов, Сотиров, лъжеш Сотиров. Но за едно си прав - нещата не отговарят на този етап на реалността.

32

Анонимен

преди 1 година

Бе то ако беше тоя "балон" само в строителството щеше да е добре, ама като гледам, то в последната 1-2 год. има "балон" във всичко - хляб, мляко, месо, зеленчуци, ток, гориво... Всичко поскъпна драстично. И нещо да е поевтиняло, някъде да се е спукал балона? Не! Те толкова ще поетинее и строителството.

31

Анонимен

преди 1 година

От 9 милиона население на 6 милиона а жилища много. Как да не е балон. 250 000 евро за нов апартамент а вземат наем 500 евро къде е логиката.