38

SS

преди 1 година

Истината е една :Русия ще победи ! Няма как да загуби ! А вие евроатлантиците един ден ще си платите за нац. Предателство !

37

Анонимен

преди 1 година

Има едно предаване по една руска (забранена) телевизия - 60 минути. Гледам го от време на време и ми харесва, защото дават репортаж примерно на немска телевизия, а техен репортер предава от позицията на украинските войски. След това дават френска, английска и т.н. След това включват и техни репортери, вече от страна на руските позиции, а след това започват коментари в студиото. Но интересното е, че дават различни гл. точки, а не да забранят всички други и да излъчват само тяхното мнение.

36

Анонимен

преди 1 година

До34 До 32 - А как бе живота в Донбас преди 2014г..... - Намери и проучи как е било. Но основният проблем дойде след преврата, който краварите направиха в Киев, а Нюлад раздаваше курабийки, а САЩ като цяло наляха 5 млрд. за преврата. От тогава започна началото на края на Украйна в тези и граници, които никога повече няма да възстанови. Това е вече фалирала държава. Финансирането на САЩ и ЕС е повече от БВП. Милиони се изнесоха, стотици хиляди загинаха.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Слава на Украйна! Махнете и тоя коментар, дева и руската медия измислена..." ------------- ей, б00клук, че одиш при бандерата!

34

Анонимен

преди 1 година

До До 26 "затова Путин мобилизира поредната вълна наборници. Предишните войничета отдавна облагородяват богатата украинска почва" ------ типичен пример за бот под влиеянието на окро пропагандата! Дори и ингилизите признаха, че погиналите руснаци са не повече от 60 000 за разлика от над 120 000 (към есента) окри (информация от фон дер л.). Великата "мобилизация" в раша я чакаме още от Декември (според еленски), но така и не се случва.. привикват се единствено наборниците, което се прави всяка год

33

Анонимен

преди 1 година

Слава на Украйна! Махнете и тоя коментар, дева и руската медия измислена...

32

До 32

преди 1 година

А как бе живота в Донбас преди 2014г.....

31

по време на война

преди 1 година

Първа в жертва пада Истината..

30

добрее

преди 1 година

Хайде да поговорим за истината. Намерете един репортаж на БТВ за Донбас от 2015г. - Донецк - живот под земята и сравнете с репортажите на нашите ТВ-та от сега. Кое се е променило, че мнението се обърна на 180 градуса? Истината ли се промени или нещо друго? Какво казваше Порошенко - нашите деца ще учат и играят, а техните ще живеят в бункери. Е, сега всички живеят в бункери, вместо всички да учат и играят. А цензурата на всички руски медии е достатъчно красноречив за западната "истина".

29

До 26

преди 1 година

Хехех, затова Путин мобилизира поредната вълна наборници. Предишните войничета отдавна облагородяват богатата украинска почва. Нищо, за майките им по една маса и една пералня, може и печка Раховец, и всичко е точно :д

28

Анонимен

преди 1 година

В БГ медии всичко за войната е пропаганда.

27

Анонимен

преди 1 година

Тази статия е нагледен пример как сe усвояват 47милиона гущера от американския бюджет заделени за "информиране" на българския народ :D

26

Соросоид

преди 1 година

Олигофр.Енчо, истината е проста, изперкал каскет - Русия нападна съседна държава, за да й вземе земята. Ако не си платен или умствено ограничен, ще го разбираш. А за многополюсния свят - факт. Но Русия няма как да е полюс с такава смешна икономика. Само щата Калифорния, дето е пропадналата история, има по-високо БВП от руската ко4ина. Схващаш ли или да ти го нарисувам като на комунист т.е. момче със специални нужди???

25

Анонимен

преди 1 година

До 26 Руснаците да мрият Засега *** предимно от другата страна.

24

Руснаците да мрият

преди 1 година

И симпатизиращите им също. И децата и внуците им - всичко.

23

Анонимен

преди 1 година

Този сайт се превърна в абсолютна болшевишка клоака...

22

До Шок

преди 1 година

В смисъл? Винаги са го правели това. По време на Студената война се оправдаваха със заплахата от разпростанение на комунизма, а Свободна Европа бълваше фейкове, че си ядем децата заради масовия глад в страната, докато хранехме целия Източен Блок....

21

От Брюксел

преди 1 година

Русия нямат оръжия. Воюват с кирки,брадви,и други сетива.Вярвайте ни.

20

просто е

преди 1 година

боцкаш се = живееш, не се боцкаш = мрешЯКО

19

Анонимен

преди 1 година

Кой да ти каже.... Ето например, нашите медии не отразиха Похода за мир вчера, провел се във всички големи български градове. Що тъй?