133

преди 15 години

Къде е това Струмяни?

132

преди 15 години

Карамфил.

131

преди 15 години

Косматите маже преличат на маймуни.

130

преди 15 години

Жените харесват мъже които се бръснат, не харесват космати мъже.

129

преди 15 години

Как може да завиждате толкова? Имам тяло и го показвам. Проблем?

128

преди 15 години

Обичам да се снимам гол, имам хубаво тяло и го показвам.

127

преди 15 години

Не съм селянин, ти си селянин. кажи си името да те бия.

126

tq

преди 15 години

Do kolkoto poznavam Karamfil edva li vsi4kite razsajdeniq sa negovi. Toj si e edno selsko mom4e. Da privlekatelen e, no malko kompleksar. Pove4eto ot izrazite koito sa napisani ot negovo ime prosto ne sa v re4nikoviq mu zapas. Za sajalenie se poddava na suvetite na ne dotam 4itavi hora, koito uj mu pomagat, a vsashtnost se podigravat s nego i li4nostta mu. Kakuv li imidj bi imal kato naroden pevec, sled tazi sesiq?

125

Bob

преди 16 години

А кога ще излезе новата ти еротична фотосесия? Много искам да я видя... :)))

124

Karamfil

преди 16 години

Знам, че съм красив и привлекателен. ;)

123

Bob

преди 16 години

Карамфилчо, ама верно ли пишеш тук? Ха-ха... Не вервам... И все пак, ако си ти - един съвет от мен... Само недей да обиждаш гейовете... :))) Щото се оказваш на нивото на тия, които те обиждат за това което ти си направил... И нещо повече - не се опитвай да се направиш на мъж като показваш колко мразиш "мръсните "... Щото това може да се чуе от устата точно на мъже, които са набеждавани за такива, и по този начин се опитват да покажат пред другите колко са "хетеро"... Ама си личи... По принцип говоря... А това, че освен от жени някой е харесван и от много мъже (или обратното, ако е жена), може само да го ласкае... Знаеш ли колко мъже си падат по Дейвид Бекъм например... Или колко жени по Анджелина Джоли... По принцип красивите и привлекателните са харесвани от много хора - и то и от двата пола... :)))

122

Карамфил

преди 16 години

Да, но за теб ен са писали в такъв престижен сайт.А за мен пишат. И в бъдеще повече ще пишат.Имам още една идея за еротична фотосесия.

121

admin

преди 16 години

И какво те кара да си мислиш че си преуспял и си звезда? Това че си се снимал гол? Явно не ти стигат паричките. Ако това те прави звезда, не се чудя защо никой не уважава "звездите".

120

Карамфил

преди 16 години

Защото обикновените хора като теб не уважават преуспелите личности. Знаеш ли с колко труд са станали известни? Ако уважавахме нашите звезди сега България щеше да се е оправила вече.В Европа уважават свойте звезди .За разлика от нас Българите.Които не уважаваме свойте звезди.Питам се какво ли правим в Европейския съюз като не умеем да ценим известните личности.Ние Българите с този манталитет не заслужаваме да сме в ЕС.

119

Карамфил

преди 16 години

ти като не си , защо влизаш в темата, посветена на мен да ми гледаш снимката, а?

118

:)

преди 16 години

норд и за теб се отнася по долния коментар :)

117

мм

преди 16 години

"116 карамфилчо" теб сигурно те е опънал някой пед*л и още не е взело да ти харесва. Та за това ли ги мразиш пед*лите и искаш да ги еб***ш ?

116

Карамфилчо

преди 16 години

Аз не съм гей не ги понасям пед*лите, харесвам истински красиви български жени.

115

преди 16 години

Искам да ги наритам тези топки! Да подавам дълги пасове и да дриблирам с тях!

114

Карамфил

преди 16 години

Защо ако жена направи гола фотосесия се приема добре, а ние мъжете не трябва да правим такива фотосесии, ако сме рекламни лица или певци например? Защо когато някой мъж се снима гол му казват, че е гей. Е аз със сигурност не съм гей (гейовете са противни и ги мразя), а се снимах гол, защото смятам, че жените също трябва да изплакнат окото а и аз обичам да ме гледат жени. Представям си как мастурбират с пръстчета във вагините си докато гледат моя гола снимка. Толкова ли е лошо да снимаш еротична фотосесия? Парите са добри и ако имаш хубаво тяло защо не?