9

Анонимен

преди 1 година

До 5 - Имаш две грешки - Първо Вагнер е частна организация, а не съветската армия. И втотото е, ч Бахмут даде два пъти населението на Карнобат като жертви, а в момента има общо 80000 украйнски войника, които се опитвят да отблъснат руснаците.

8

Анонимен

преди 1 година

Великаята российская армия десети месец щурмува да го превземе градче колкото Полски Тръмбеш. Мурдзиллките се оказаха по-голи и от голата вода. Ако преди 2 г. някой ми беше казал, че шепа разгащени украинки ще набият балалайката на пиянната росиййска свфиня до посиняване нямаше да повярвам. Но, това е реалността.

7

АнонимеН

преди 1 година

И С ПЪЛНО ПРАВО!)!! ОТ МАЙ 2023 ДО ОКТОМВРИ 2023 ЩЕ Е САМО ЯКО ИЗБИВАНЕ НА ПУТИНИСТИ В УКРАЙНА!

6

Анонимен

преди 1 година

Кеев официално заяви, че чака десетки хиляди натовци да помагат на фронта. Форумните натовци какво чакат?! Гей прайда ли?

5

Анонимен

преди 1 година

Българите с радост пращаме натовците да заминават да защитават ценностите му. Ще ти изпратим с искрен хепънинг! От козяк и Раковска 124 може да им ортанизират и гей парад по случая.

4

Анонимен

преди 1 година

Путин е хитър разтуря ли се Европейския съюз и Нато също ще се разтуря и САЩ вече ще са, вън от Европа

3

Анонимен

преди 1 година

Българите и всички свободни хора желаят успех на Русия в.борбата с подтисника нато. Дано унищожат всичкото натовско въоржение и всички натовци които се бият срещу тях. Нато трьбва да бъде изчегъртано физически.

2

Анонимен

преди 1 година

Всичко е театър Путин може да ги унищожи но в момента е по важно за него да разтуря Европейския съюз и натам отиват работите протака войната и резултата е стачки в Германия В Испания, Франция, Чехия навсякъде инфлация и хората искат увеличение на доходите

1

Ентелигенцията

преди 1 година

Какво стана с Бахмут? От както руснаците взеха 90% от него спряхте да пишете. Да не би да са се разбрали нещо да цъкат карти до контра атаката.