23

до 24

преди 1 година

Много добре знам :) Нали и аз съм от тях, но съм в Швейцария :) Но 99% от емигрантите ни са ТОТАЛЕН, ама ТОТАЛЕН слугинаж със стряскаща функционална неграмотност.

22

До 21

преди 1 година

Айде сега бачкатори..накои работим в Германия и като ИТ също, дори да не ти се вярва ;))

21

Анонимен

преди 1 година

до 20 и тука почна да става така, освен шведите , вече храним и украинци. За украинците 1 милиард миналта година само

20

Каква работна ръка

преди 1 година

Арабите са толкова мързеливи, само помощи вземат, а украинките дв пъти по-мързеливи не работят като чистачки или камериерки, това е долна професия за източноевропейки

19

Анонимен

преди 1 година

Бедняците в коментарите да не се пенявят, че сума български тотални аутсайдери бачкатори ринат дъното в Германия и годишно там изкарват колкото тука ИТ спец за 2 седмици.

18

Берлин

преди 1 година

Германия е дала 2023 колко пари за бежанци?100 милиарда евро..тук хората работят само за да издържат бежанците от войните на САЩ и да финансират по нататък войните на САЩ! Данъчни роби! Данъците са най високите в света!

17

Скоро и в България

преди 1 година

Не се смейте. Америкаското посолство в България готви същия сценарии и за нас. В Германия работи перфектно, американски бази + 25% имигранти и вече е пълна васалска страна

16

Берлин

преди 1 година

Забравете сирийци и всякакви, наводнени сме от украинци! Дали са им същите права като на немски граждани!

15

Сирийска раса

преди 1 година

Арийската раса сега се нарича сирийска-туркийска раса в Германия

14

Меркел

преди 1 година

Това е целта, трябва поне 60% и приемаме исляма за официлан религия!

13

Берлин

преди 1 година

В момента най-много в Германия са украинците! На лекар, в кафенетата, в училище на всякъде са! Освен на работа де..

12

Анонимен

преди 1 година

Зато Германия е една от най-проспериращите държави в света, редом до другите, които приемат изобилно имигранти. Всеки икономист ще ви каже, че най-ценният ресурс е човекът, а те знаят как да го привлекат. На нас на крака ни идват, но от простотия и ксенофобия ги гоним. Затова сме последни в Европа и замираща нация.

11

Васали

преди 1 година

Кой какъв е в Германия се нарежда от Вашингтон и се реализира чрез 17 000 военни в 12 бази и още 26 000 цивилни агенти покрай тях. Каква е целта на 22% турци и останалите сетете се сами

10

До 9

преди 1 година

На всяка голяма иконимика ѝ трябва черна работна ръка, иначе няма как да работи. Просто в случая конят не само е реката ами се е и удавил.

9

Крайна

преди 1 година

Гермакрайна

8

Анонимен

преди 1 година

И какво стана с прословутата "арийска раса"? Приехте един милион арапи и ги хрантутите на гърба на хората, само за да се прочуете като като толерасти и изкупители на хитлеристкия геноцид. И какво направихте - СЪСИПАХТЕ и икономиката, и културата, и добруването на хората за сметка на тъмнокожи талибани и тунеядци. СРАМ за новоизлюпените немски либерасти!

7

Ядрен вампир Z

преди 1 година

90 от емигрантите са боядисани в черно

6

Анонимен

преди 1 година

Е,и ние си имаме пришълци от Индия.Страх ме е да си помисля какъв процент са.

5

Анонимен

преди 1 година

Да са им честити!

4

:-)

преди 1 година

,, Според определението ѝ за човек с имигрантско потекло в тази категория спадат хората, имигрирали в Германия след 1950 г. и преките им потомци, "второто поколение"."Тоест ако се казваш Юсуф и си трето поколение на арабски имиграти, стъкмистиката те води за германец.