11

Д0 10 Германец

преди 1 година

Колкото да премахнат нацистката държава нарече ФРГ и да свършат с такива като теб, некоя и друга ракета ще се намери... Дерзай до изпаряване ...

10

Божил Божилов

преди 1 година

Два кораба с Кинжали и ще има обединение на корейския народ.Ким само това чака,да натисне копчето и после доволен да се смее.

9

Германец

преди 1 година

"Това е последно предупреждение..." -- При Песков, Медведев, Захарова и прочеето cгaн, начело с баш-opкaта Путин, всяко предупреждение е предпослендно, пич :)

8

Германец

преди 1 година

"Братушките отдавна трябваше да изпратят оръжие на Ким" -- Братушките ти за собствената си тридневна специална военна операция оръжие нямат, та се налага да внасят, тоя тръгнал да изнася. Абе вие nyнопитеците съвсем изплискахте легена бе.

7

Анонимен

преди 1 година

Това е последно предупреждение преди женствените южнокорейци да си го получат.

6

Нищо ново

преди 1 година

До косвени улики: Северна Корея отдавна прави тестови изпитания на ракети, които падат в неутрални води. Наскоро изстреляха балистична ракета, която прелетя над Япония. Но Русия може да им даде такива, които намат.

5

Анонимен

преди 1 година

Защо пък да плаши... Само обещава... Ако юк дава оръжие на окрайна, Русия ще даде оръжие на ск... Не че ким има нужда..

4

Анонимен

преди 1 година

Учките на САЩ всички са на хиляди километри от краварника, практически безпомощни, ако някой ги нападне.

3

Песков учи китайски!

преди 1 година

Не дрънкай !

2

Нема лошо!

преди 1 година

Ракетомоделитите там ако почнат да правят хиперзвукови двигатели и тука ще се носи миризмата от пампеси на флота от Пасифика!

1

Анонимен

преди 1 година

Братушките отдавна трябваше да изпратят оръжие на Ким. Не съм му фен на тоя, обаче Япония и Южна Корея трябва да бъдат наказани за подкрепата си за фашисткия режим в Украйна.