45

!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 година

ПРОДУКЦИЯТА НИ НЕ Е НАША БЪЛГАРСКА НАРОДНА ! ПРОДУКЦИЯТА НИ Е ЧАСТНА, НА КОЖОДЕРИТЕ НИ, НА КРЪВОПИЙЦИТЕ НИ НЕНАЯДЕНИ. НЕ СЛУШАЙТЕ ТЪПИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ, ПАТРИОТИ ТЕ МИСЛЯТ САМО ЗА ГЪЗОВЕТЕ СИ. ЛЪЖАТ ВИ. ТЕ ДЪРЖАТ ПРОИЗВОДСТВОТО И ТАКА ВИ МАМЯТ. ОТ ТАЗИ ПРОДУКЦИЯ ПЕЧЕЛЯТ САМО ТЕ, ВАС ВИ ТРОВЯТ ПРИ ТОВА СКЪПО

44

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 37: Става дума за безмитен внос от държава, която не е член на ЕС. И тук не става дума за пазарно/непазарно, а за привилегия във вреда на държавите от ЕС. Урсула трябва да отговаря за това.

43

МИЛИАРДИ( ЗА МАРУЛИ)

преди 1 година

СЕ НАЛИВАТ В БГ ЗЕМЕДЕЛИЕТО А ЧЕСАНА КИТАЙСКИ ЛУКА ТУРСКИ ДИНИТЕ МАКЕДОНСКИ ДОМАТИТЕ ГРЪЦКИ.

42

българин

преди 1 година

Имам близък приятел който е "зърнар" и търпи загуби заради вноса на украинско зърно.Та той обясни ситуацията така:Каквото и да правим-не трябва да погубваме нашата родна продукция па макар и по скъпа.Защото тая година вноса е по евтин.Но ако нямаме наша продукция-тогава вноса умишлено ще го вдигнат защото просто няма конкуренция.И ще ни убият буквално.Както правят с газа нефта и други- евтино е докато захапиш и убиеш конкуренцията-после цените до небесата.

41

Анонимен

преди 1 година

Защо Полша която е приятелка на Украйна и мразят до смърт Русия не искат украйнско зърно интересно защо дори забранийа вноса с риск да има санкций от Брюксел

40

БЕДЕН

преди 1 година

НЯМАМ ЗЕМЯ НЯМАМ КРАВИ И ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ БГ ФЕРМЕРИ

39

Даааа

преди 1 година

Всички внасят зърно сега ! И франция, и Германия и Холандия, не слушайте фермерите мръсни какви ви ги пишат тук. Всички внасят зърно.

38

Тонката

преди 1 година

Не ни трабва такъв ЕС Вън от него

37

Анонимен

преди 1 година

Тук пишат деца. Явно скучаят през ваканцията.

36

Малко за политика

преди 1 година

Да си оттеглим калинката (еврокомисар) от Европейската комисия, щом гласува срещу интересите на България. Не е пратена там за това.

35

Анонимен

преди 1 година

Значи, ако има таван на някой цени не било пазарно. Ама ако се забрани внос от която и да е държава пазарно либе???

34

Анонимен

преди 1 година

Хаха как ще внесът зърно от Украйна в Германия и Франция нали техните фермери ще ги бият с лопатите по главата това, не е в България да мълчат овцете

33

Кой гласува в ЕК?

преди 1 година

За да има решение на Европейската комисия за безмитен внос на украинско жито това трябва да е гласувано на заседание на комисията. А да си припомним,че в тази комисия и ние имаме комисар - една гербаджийска калинка. Интересно е да се разбере как е гласувала калинката и какво има да каже Бойко за този безмитен внос.Да си припомним и това, че в ЕС има квоти за износ за държавите -членки. Излиза, че за Украйна квота за износ няма - може да изнесе колкото реши. Защо такава привилегия?

32

В БЪЛГАРИЯ НЯМА

преди 1 година

ЗЕМЕДЕЛИЕ ОТ 1944г.

31

!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 година

Убий български фермер, спаси България и българите

30

Ей тъпуцииии

преди 1 година

Не правителствата ви вдигат цените и ва морят а частниците ! Българския фермер ви вдига краставиците, доматите, айцата, кашкавала и т.н. Българския частен фермер ви изпива кръвчицата, прогонва от България. Заради него ядете некачествена, отровна храна при това НАЙ СКЪПАТА В СВЕТА. Толкова ли сте ***, че да поддържате тези ваши убийци вместо с камъни да ги линчувате ? Не се връзвайте на тъпия патриотизъм. Това не е българско производство а ЧАСТНО ПРОИЗВОДСТВО.

29

Анонимен

преди 1 година

На тия зърнари бивши комунисти с ролс ройсите и майбасите ,които получават почти всички субсидии от ЕС в размер около 5млд лева годишно тръгнал да се тормози тоя наследствен комунист Гечев, срам и позор. Тези същите които въпреки субсидии от 5млд искаха да продават слънчогледа си на цена при която олиото стигна 8лв и пшеницата на цени три пъти по високи от сегашните, тях ли трябва да защитаваме?! Ако искат помощ да се откажат от ЕС и субсидиите от там.

28

Анонимен

преди 1 година

Без хляб ще ям, украинско зърно няма да ям. Писна ми от всичко украинско.. Повдига ми се вече от тая страна, от тая дума, от Зеленски и т.н. Аман

27

Гадняр

преди 1 година

Европейския съюз не е отговорен за схемата на родните политици. Още преди влизането на страната в ЕС започнаха да изкупуват земеделска земя на безценица чрез подставени фирми/лица. След това гласуваха и лобистките закони свързани със субсидиите. Каква е логиката собственик на 30000 дка земя да получава субсидии на единица площ и за земеделска техника, за да засажда най-лесните за отглеждане зърнени култури? Ако им спрат субсидиите веднага ще започнат да разпродават земята.

26

До 13

преди 1 година

Точно това заключение го има в отчета на Петър Младенов пред ЦК на БКП през декември 1989 ! ,,От традиционен износител1България стана ежегоден вносител на картофи,фасул,зеле,лук,фуражи и други селскостопански продукти,за стотици милиони долари"......Вижте и чуйте целият му доклад предПолитбюро в Ю ТУБ! Отдавна,много отдавна се самопрецакахме !