157

Истини

преди 1 година

За истината си има тайни служби, изток, запад. Може ли някой да ни каже. По време на война, годината не я зная, но жената без име, покойник, бе родена през далечната, 925,т.е.набор 25.имаше печат фашистки и не можеше да отиде на градска баня, беше, а е била на младини страхотна красавица, със сини очи, руса на вълни коса, кой на младини й стори, немците или руснаците. Не е била развей прах, кой, кой, посегна на младата красавица и се омъжи с дете, известен човек в града, а тя бял ден не видя

156

Анонимен

преди 1 година

Най-малко ни интересува Навални, руски шмекер, да не говорим за Грозев, чужд агент, на хранилка на няколко чужди разузнавания. То не е Зеленски, то не е Кулеба, то не е Навални или Грозев. Ама пишете си, керванът си върви по план, докато Вовата не се разправи с укронацистите.

155

Неутрален

преди 1 година

Май Грознев единствен още не е разбрал, че Новичок не е отрова, а хранителна добавка. И че не случайно ингилизите крият Скрипалите - иначе ще се разбере, че цялата истерия с Новичока е изсмукана от пръстите на МИ-6!

154

Анонимен

преди 1 година

Има и други лежащи в затвори, английски напр.! Няма да му пиша името, защото баннват, но името му е свързано с вики лийкс!

153

Анонимен

преди 1 година

Даваме безвъзмездно злато и какво ли още не. Защо да не дадем безвъзмездно някакви си самолети?

152

Жалки русофилщини

преди 1 година

До sandi Изброеното ви са всички русофилски аргументи за оправдаване на империята на злото Русия и други не съм чувал защото други нямате.

151

Анонимен

преди 1 година

Грозев,тази *** на американска издръжка трябва да отговаря за предателство към България и в служба на чуждо разузнаване! Ако мечока го докопа изобщо няма да ми е жал за него. Само че е прекакено никой за да се занимават с него. Вместо този псевдо журналист да се занимава с Навални,да дойде тука в помощ на българската прокуратура!

150

Анонимен

преди 1 година

Във Великденска нощ украинците са обстреляли православен храм в Донецк по време на службата. Това показаха ли го по нашите медии? Може би това е една от строго засекретените информации на Пентагона, свързани с Украйна.

149

Анонимен

преди 1 година

Тоя заработва за втори Оскар.

148

sandi

преди 1 година

Искали да го убият руснаците,тровили го с новичок,вкарвали болни при него. В същото време безнаказано отвличали деца, ядяли хора, стрелят но детски градини с С300 и самоубиват десетина олигарха без проблем. И на фона на всичко искат да го убият тоя комик,ама все не успяват. Тия грозевци и шефовете им или са ***,или нас смятат за такива.

147

Анонимен

преди 1 година

Навални върши добри неща в Русия. Изкарва на бял свят особено крупни корупционери. Нищо повече. Вместо да му кажат благодаря и да разследват корупцията, него го вкарват в затвора. Или го тровят. Щото корупционерите са наши хора. Корупцията е определяща в Русия. Ако няма корупция държавата ще се разпадне. Ако е спонсориран от вън значи и на спонсорите трябва да кажат благодаря, защото борбата с корупцията е добре за всяка държава. Но не и в Русия.

146

Анонимен

преди 1 година

До Хъдсъкър Няма как да правиш разледваща журналистика без връзки с тайните служби, освен ако не разследваш някой селски кмет откраднал парите за пейките в селскя парк.

145

Хъдсъкър

преди 1 година

В Англия медиите писаха, че Белингкат се спонсорира от ЦРУ от 2017. В САЩ наричат Белингкат "CIA-front". А в България наричат Христо Грозев разследващ журналист.

144

Анонимен

преди 1 година

Ако наистина са направили подобна заявка моите уважения на правителството подало такава оферта. Означава че тези хора наистина са се загрижили за България. Лично аз вярвам че такава оферта е направена. Разбрах го по репликата на пРезидента Радев "няма да заменим сливи за смет". Горкият русофил той все още счита че Миг29 са ценни сливи, а Ф16 е ненужна смет.

143

Анонимен

преди 1 година

Пак ли тоя бе пфуу

142

Анонимен

преди 1 година

Този скоро ще се нахрани с новичок май.

141

НИЩОЖЕСТВО

преди 1 година

Да бъде съден за държавна измяна срещу България и българския народ!!!!

140

М

преди 1 година

Достоен потомък на Кириак Стефчов. И за такива не трябва да се използва език на омраза.Да не се наричат с истинските им имена и прилягащите им епитети. Ценности. аз ги наричам продажници и слуги на дявола. Кириак Стефчовци.

139

Анонимен

преди 1 година

До Ядете ли л.а.й.н.а 45 __ СЪР ЗАКУСКАТА Е СЕРВИРАНА !!!

138

Раянов

преди 1 година

Гроздьо е стара шпионка, не му вервайте